ćejf miTheChief je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:57Imas 633 posta sa clankom sa telesporta.filip13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:48ja se izvinjavam na smetnji
https://telesport.telegram.hr/kolumne/c ... li-raspad/
Zasto ih uopce postavljas kad ih niko ne cita ?
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Opravdanofilip13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 12:00ćejf miTheChief je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:57Imas 633 posta sa clankom sa telesporta.filip13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:48ja se izvinjavam na smetnji

Daj mi molim te reci šta je rekao za dezinfekcijska sredstva?

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/ ... 03079.html
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne mozes biti milijarder i ne biti genije to je prosto nemoguce jedino da si nasljedio sto nije slucaj.
Nea razlike izmedju recimo Trumpa i Pablo Escobara ili Bill Gatesa po razine pameti samo nacin je razlicit.
Nea razlike izmedju recimo Trumpa i Pablo Escobara ili Bill Gatesa po razine pameti samo nacin je razlicit.
- samoOlimpick
- Kontakt:
10 strana, 0 postova o NBA 2020
-
- Kontakt:
Samo ti stavljaj Filipe ,ima nas što čitamoTheChief je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:57Imas 633 posta sa clankom sa telesporta.filip13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:48ja se izvinjavam na smetnji

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
kontam mozda bar neko to procita na temi o nba sezoni a ne o trumpubombaysaphire je napisao/la: ↑03 jun 2020, 14:27Samo ti stavljaj Filipe ,ima nas što čitamoTheChief je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:57Imas 633 posta sa clankom sa telesporta.filip13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 11:48ja se izvinjavam na smetnji
Zasto ih uopce postavljas kad ih niko ne cita ?![]()
Sezona se nastavlja sa 22 tima. Igra se avgust i septembar u Disneyworldu.
Erni taj debeli Franceski veze nema. Uzasni su mu tekstovi.
Erni taj debeli Franceski veze nema. Uzasni su mu tekstovi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Losa paralela, puno bolja je ona da crnci rade ono sto je Slobo Milosevic radio, digle se mase na ulice na skupove i protestvuju kako su ugrozeni u Jugoslaviji iako uzivaju sve moguce benefite i kao republika i kao narod u SFRJ, mitomanija je uvijek vodila ljude u krvoprolice a to rade ovi protestanti, ekstremisti...Zabit je napisao/la: ↑02 jun 2020, 22:41"Put kojim trenutno crnci vode Ameriku je ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su prošle Bosna i Ruanda. Odvest ce Ameriku u pakao a crnu rasu možda u nestanak, jer crna rasa ne može da se odbrani ako bude rat ovdje." Donald Trump na okupljanu kongresa 2020 godine.
Eno citam covjek dobio otkaz jer je rekao All lives matters hahaha ovi libtardi ce stvoriti vise rasista nego bilo kakav rassiticki pokret.
Hej, kako si? Mislio sam da si zaboravio na mene, nismo se čuli godinama. Svaki je život bitan, svi do jednoga", odgovorio mu je Napear.
Kakav rasista, nakon otkaza odma ga u dozivotni zatvor
Pa yebote ove demokrate su gore od Vucica i SNSa
Kakav rasista, nakon otkaza odma ga u dozivotni zatvor

Pa yebote ove demokrate su gore od Vucica i SNSa

- BosniaBoston
- Kontakt:
Meni je najjace ono ko fol uhapisili fbi agenta a ustvari neki tamo kriminalac snimljen prosle godine 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ne mogu oni biti rasiste
najbolje je biti "marginaliziran"
sta god ti ne pase, samo se branis sa ti si rasista, seksista, homo/transfob itd.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I jel on ovdje rekao ljudima da piju dezifenkcijska sredstva? Naravno mediji su to ipak prenijeli drugačije, ja sam naletio na sličan bombastičan članak i onda poslušam pressicu i čujem totalno desetu stvar.Osim13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 12:54https://dnevnik.hr/vijesti/koronavirus/ ... 03079.html
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Sto neko rece, treba njima(americi) malo americke demokratije uvesti, da vide kako je ovima ciji zivoti nisu bitni kad ih amerika obasipa ljubavlju i demokratijom

OffTopic:

Spreman za PO-a

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
A logicno burazeruWinters je napisao/la: ↑03 jun 2020, 17:12I jel on ovdje rekao ljudima da piju dezifenkcijska sredstva? Naravno mediji su to ipak prenijeli drugačije, ja sam naletio na sličan bombastičan članak i onda poslušam pressicu i čujem totalno desetu stvar.
Zato i ovi sto ga ne vole ga pocinju gotiviti kad vide koliko medija nije fer prema njemu. Lik moze bukvalno reci da je zid zut, oni ce okrenit na rasizam da je htio reci da je zut zbog Kineza.
Narod je prepozno da je covjek za radnu klasu, i ovi sto ga vise zele spuntavat samo mu cine popularanost vecu. Vidjet ces sad na izborima kad obori rekord
Pa svkaa rijec se u medijima okrece i vecina su lazi, za ovog komentatora Sacramenta na indexu je isao naslov "Komentatoru otkaz zbog rasistickog odgovora NBA zvijezdi"
I haj uzmi u obzir da bar dvije trecine citalaca tog portala nece uopste uci na vijest vec ce samo procitati naslov, a pogledaj kakav je, da nisam ranije vidio zbog cega je otkaz ja bi po naslovu pomislio da mu je u odgovoru napisao huhuhhu crni majmune..
I haj uzmi u obzir da bar dvije trecine citalaca tog portala nece uopste uci na vijest vec ce samo procitati naslov, a pogledaj kakav je, da nisam ranije vidio zbog cega je otkaz ja bi po naslovu pomislio da mu je u odgovoru napisao huhuhhu crni majmune..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:00
Zato i ovi sto ga ne vole ga pocinju gotiviti kad vide koliko medija nije fer prema njemu. Lik moze bukvalno reci da je zid zut, oni ce okrenit na rasizam da je htio reci da je zut zbog Kineza.
Narod je prepozno da je covjek za radnu klasu, i ovi sto ga vise zele spuntavat samo mu cine popularanost vecu. Vidjet ces sad na izborima kad obori rekord
Sto se tice Trumpa ja razumijem sto je pobjedio (doduse elektroski ne ukupnim brojem glasova) , jer srednjovjecni bijeli covjek koji placa poreze se osjetio ugrezenim. Svi imaju veca prava , obojeni , homosex , transex, feminiskinje , migranti , apsolutno svi , prije obicnog bijelog covjeka koji placa porez i koji se sjjeeba od rada i posla. Ne govorim ovdje o elitama, profiterima , sosrisima , gatesovima , facebook , google , nafta , rochild , .... govorim o obicnom bijelom covjeku koji je REALNO ugorzen od lezihljebovica , neradika i nakaradnih , izopacenih ,.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.