Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Slobodno ti ako imaš vremena i volje piši i za 2. i za 3.AulleTa je napisao/la:Imamo samo jednu kritiku na novine, zašto je zastupljena samo Prva liga ?
Rado bih, ali ja radim na intervjuima, kolega.jacky09 je napisao/la:Slobodno ti ako imaš vremena i volje piši i za 2. i za 3.AulleTa je napisao/la:Imamo samo jednu kritiku na novine, zašto je zastupljena samo Prva liga ?
AulleTa je napisao/la:Rado bih, ali ja radim na intervjuima, kolega.jacky09 je napisao/la:Slobodno ti ako imaš vremena i volje piši i za 2. i za 3.AulleTa je napisao/la:Imamo samo jednu kritiku na novine, zašto je zastupljena samo Prva liga ?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=52&t=3794jacky09 je napisao/la: Pa gdje je intervju za prošlu nedjelju?![]()
Ja barem radim kako spada.. pa jedna liga jedna.
Khm, moja ekipa je po tom sloganu prepoznatljiva vec dugi niz godina i zelimo javno izvinjenje zbog narušavanja ugleda i pokušaja konkurencije.AulleTa je napisao/la:
Recite nam nešto ukratko o svom timu (Blue Train) ?
Najljepsa ekipa SS.ba lige![]()
Sa Blue Train se nitko nikad nije usudio uspoređivati.lejla je napisao/la: Khm, moja ekipa je po tom sloganu prepoznatljiva vec dugi niz godina i zelimo javno izvinjenje zbog narušavanja ugleda i pokušaja konkurencije.
AulleTa je napisao/la:Hvala svima, a što se tiče novih topica, rekao sam 123456 da kada dođe sljedeći intervju, prethodni može biti obrisan.
OK, stavljacemo sve u jedan topic u SportSport.ba Liga Intervju, ove možeš obrisati nakon nekog vremena. I da, brzo ozdravljenje ti želim.123456 je napisao/la:AulleTa je napisao/la:Hvala svima, a što se tiče novih topica, rekao sam 123456 da kada dođe sljedeći intervju, prethodni može biti obrisan.
Mozda je bolje da se svi stavljaju u poseban topic da imo sve na jednome mjestu.To cu ja odraditi.Ljudi tako sam bolestan da mi pisanje ovdje prestavlja problem.Gripa ma skopala i to pravo.Ali liga nesmije trpiti
Hvala puno još jednom.123456 je napisao/la:Hvala ma proci ce gripa samo treba biti uporan u mirovanju i napitcima.
Ja sam evo ovdje prebacio http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=3709 a ti i dalje mozes otvarati za svaki intervju novu temu a ja cu to poslije prebacati u jednu zajednicku.
Marseille84 je napisao/la:1.LIGA
Neslužbeni rezultati:
Blue Train - Spamm 3:0
Crazy Legs - Čekićari 2:2
Zadnja Klupa - Joint_fc 2:2
Gongashi - BHFanaticos 1:3
Jedinstvo Manchester - Delfin 1:1
Ako moze zelio bi da napravim intervju sa nekim iz prve lige, nek se javi na PP ko hoce.
Upravo pišem za 2. ligu.Elegant je napisao/la:Jadne ove novine kad prate samo prvu ligu.
Ovo ti nije tačno Pivopije su dobile 1:0, tako da ovaj tekst nije tačan, desila se greška sigurno zbog brzine pisanja, samo to ispravi. A ako treba samo javi ja ću obrisati ovaj post ili neka to neko od moderatora uradi.jacky09 je napisao/la:
PIVOPIJE 0:1 FK GROMOVI
Susret između dvije ekipe koje se grčevito bore za ostanak. Gromovi su se kao i Kockari pobjedom u ovom kolu nad izravnim rivalima vratili u borbu za ostanak. Velika tri boda Gromovima je donio Faraon iz Visokog. Do kraja Pivopije će snage odmjeriti na gostovanju kod Klosara, te kod kuće protiv Gustera, dok će Gromovi slamku spasa tražiti kod kuće protiv Red Bavariana koji se također bori za ostanak, te na gostovanju kod vodećih Garaža.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.