Kae, treba Zebu dovesti dobro se pokazao u Olimpiku
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako ba Denchi ne kontas...Pa para vrti gdje burgija nece...
A i nisam dobar sa ovim moderatorom, pa on brise moje glasove, nikako da halali pokusaj da ga smijenimo sa te pozicije...
Ma bjezi ba lozi se na ovo nasilje nad crncima u AmericiVanja8 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 13:47Kako ba Denchi ne kontas...Pa para vrti gdje burgija nece...
A i nisam dobar sa ovim moderatorom, pa on brise moje glasove, nikako da halali pokusaj da ga smijenimo sa te pozicije...![]()
Blokira da Fanimo ne sarne...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo su momenti kada samo jedan kvalitetan info te moze na vrh dovesti 
Kako mi se zgadio ovaj husref
Čala je za njega Hase i Pape u jednom.
Čala je za njega Hase i Pape u jednom.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Vanja I denci zajedno imate 4 godine staza,a ja imam 7 hvala dovidjeenja hehe,bice proslave kakvu nam dozvole iz vrha,cekamo sta ce nam dozvoliti.
Samo Sarajevo
U petak sa Koseva krece autobus sa igracima kroz grad.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kad odes pred kancelarije sportsporta vidjeces moj kip ispred, potrazi nik "DenchiNL" na njemu sam bio deceniju pa onda dodas ovaj...
Prijatno zelembac
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja kad sam to govorio ovdje svi se englezi pravili...Katil je to moj Denchi, ali drug nemoj da vidi da sa mnom komuniciras nayebaces...Denchi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 13:54Ma bjezi ba lozi se na ovo nasilje nad crncima u Americi
Blokira da Fanimo ne sarne...
-
kraljlavova
- Kontakt:
Ma ko nam moze zabraniti da se spontano svi okupimo u gradu zato svi u petak podrzimo sampione
Jok more, htio mi se osvetiti sto sam prenio onaj intervju Adukora kad mu je neko polupao prozore u februaru (sta mislis ko je to uradio) i sto sam bio za @Paulusa za moderatora...
-
Historicar
- Kontakt:
Njegovim odlaskom, i počele su se, lijepe stvari dešavati, a kruna svega je, ova titula.Sad, neka sa Rundom sjedi, po Mejtašu, i neka čeka poziv Sisoja ili Mušije.Da je, prije godinu dana, nakon duple krune, otišao kao gospodin, niko o njemu, ružnu riječ, ne bi napisao.
Pustite Husa vise na miru, napisali su se antalogijski potovi o njemu, isvadjali smo se nenormalno puta i ne trebamo da se vracamo na to...
Hus i kao igrac i kao trener ima mjesto u istoriji Fk Sarajevo i kakav god bio, sta god uradio, za ovakvim postovima nema potrebe...
Hus i kao igrac i kao trener ima mjesto u istoriji Fk Sarajevo i kakav god bio, sta god uradio, za ovakvim postovima nema potrebe...
Ono kad imas info o proslavi i cekas ko de od insajdera da prvi objavi da mu das glas 
7 1 2 1 0
- AlfredNobel
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Oerde i 17 gostiju.