U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

crnaguja

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la crnaguja » 09 nov 2010, 20:48

Cartman je napisao/la:
santos je napisao/la:Na Ladicevom spisku nema Bosnje iz Gorazda Sovsica,bas je prosperirao kad je promjenio dres :lol:
Samo se nadam da se toj picki izdajnickoj nece dozvolit povratak u BH-dres ako kreten to pozeli. Izabro je, sad neka izvoli. Yebo ga Ladic u supak vatreni.
ima vremena za njega,tek mu je 20...zato kad i ako bude nesto od njega,nemoj da pizdis kako su ga komsije ukrale.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2010, 22:30

crnaguja je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
santos je napisao/la:Na Ladicevom spisku nema Bosnje iz Gorazda Sovsica,bas je prosperirao kad je promjenio dres :lol:
Samo se nadam da se toj picki izdajnickoj nece dozvolit povratak u BH-dres ako kreten to pozeli. Izabro je, sad neka izvoli. Yebo ga Ladic u supak vatreni.
ima vremena za njega,tek mu je 20...zato kad i ako bude nesto od njega,nemoj da pizdis kako su ga komsije ukrale.
Takve neka nam slobodno ukradu. Takvi karakteri nam ne trebaju. Dosta sto je onaj mis Medunjanin doso do svetog dresa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 nov 2010, 22:34

Cartman je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Takve neka nam slobodno ukradu. Takvi karakteri nam ne trebaju. Dosta sto je onaj mis Medunjanin doso do svetog dresa.

ma slab je on ,nema on kvalitet ni za nas a kamo li za Hrvatsku ,a i Bubalo je za njega rekao on samo kvari atmosferu u reprezentaciji ,glumi neku zvijezdu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 10 nov 2010, 12:50

evo samo da se ne sikirate

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/vu ... nak-213555

''Da, otac je Hrvat, majka Srpkinja, rođen sam u Sarajevu. Dok sam prošle godine bio ozlijeđen, dobio sam ponudu NS BiH da igram za BiH, ali sam se već bio odlučio za Hrvatsku. I jedva čekam taj prvi nastup!''

dakle, za ove sto vole palemudit, savez ga je vec zvao (al bice opet savez kriv)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 10 nov 2010, 13:46

giannini je napisao/la:evo samo da se ne sikirate

''Da, otac je Hrvat, majka Srpkinja, rođen sam u Sarajevu. Dok sam prošle godine bio ozlijeđen, dobio sam ponudu NS BiH da igram za BiH, ali sam se već bio odlučio za Hrvatsku. I jedva čekam taj prvi nastup!''

dakle, za ove sto vole palemudit, savez ga je vec zvao (al bice opet savez kriv)
Jebga, kome sad vjerovati ? Svak na svoj mlin nagoni
Me­ni se ni­ko ni­je ja­vio, ni­je mi po­nu­dio raz­go­vor, ta­ko da ne­mam šta da ka­žem. Na­ra­vno da že­lim raz­go­va­ra­ti sa lju­di­ma iz No­go­me­tnog sa­ve­za, ali ne­ću ni­ko­ga da mo­lim. Ro­đen sam u Sa­ra­je­vu, BiH je mo­ja drža­va, ali is­to ta­ko znam ko­li­ko vri­je­dim i znam da za­slu­žu­jem da me se tre­ti­ra kao pro­fe­si­onal­ac, rekao je Dario u maju 2010. godine.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 10 nov 2010, 13:49

neko_iz_mase je napisao/la:
giannini je napisao/la:evo samo da se ne sikirate

Jebga, kome sad vjerovati ? Svak na svoj mlin nagoni
Me­ni se ni­ko ni­je ja­vio, ni­je mi po­nu­dio raz­go­vor, ta­ko da ne­mam šta da ka­žem. Na­ra­vno da že­lim raz­go­va­ra­ti sa lju­di­ma iz No­go­me­tnog sa­ve­za, ali ne­ću ni­ko­ga da mo­lim. Ro­đen sam u Sa­ra­je­vu, BiH je mo­ja drža­va, ali is­to ta­ko znam ko­li­ko vri­je­dim i znam da za­slu­žu­jem da me se tre­ti­ra kao pro­fe­si­onal­ac, rekao je Dario u maju 2010. godine.
ma uglavnom znam da nije zelio igrati za BH i to mi je dovoljno

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2010, 20:25

Sta bi od one price da ce Lendric sto je na posudbi u Zrinjskom zaigrat za BiH? Covjek daje golove kako hoce. Ok, nije neki nivo, ali nije mala stvar toliko golova dat za tako mladog igraca.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 nov 2010, 10:45

negdje sam procitao da je istekao ugovor Tulicu...

Nesto mi pada na pamet, pa mislim da bi idealno bilo za Sergeja Barbareza da preuzme U21 reprezentaciju... Prije svega, vjerujem da ce okupiti nase mlade talente i da nece izostavljati redovno neke igrace koji zasluzuju poziv, a to bi mu bila odlicna uvertira i kaljenje prije nego sto jednog dana preuzme A tim...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 nov 2010, 11:14

Ja sam oduvijek govorio da bismo trebali Barbareza staviti za selektora mlade reprezentacije. Ako se tu pokaže(a sasvim sigurno će se prikazati u boljem svjetlu od Tulića Luksemburškog), onda ga postaviti za selektora našeg A tima(ukoliko repka pod komandnom palicom Safeta Sušića nastavi ovako igrati). Eh, pitanje je da li bi se Barba prihvatio ovog posla, a još veće pitanje je da li mora biti ispunjen i nacionalni ključ kada su selektori naših selekcija u pitanju.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 30 nov 2010, 12:53

U 21 BiH
GOLMANI : Masic, Divkovic, Bukvic
ODBRANA: Besic, Bicakcic, Sudic, Brekalo, Dupovac, Colic, Trebinjac, Dumic
SREDINA : Haurdic, Visca, Stevanovic, Handzic K, Durak, Mujic, Cajic, Zakaric, Zahirovic, Hajrovic
NAPAD : Handzic H, Bilbija, Oglecevac, Baljic.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 dec 2010, 12:04

dado83 je napisao/la:U 21 BiH
GOLMANI : Masic, Divkovic, Bukvic
ODBRANA: Besic, Bicakcic, Sudic, Brekalo, Dupovac, Colic, Trebinjac, Dumic
SREDINA : Haurdic, Visca, Stevanovic, Handzic K, Durak, Mujic, Cajic, Zakaric, Zahirovic, Hajrovic
NAPAD : Handzic H, Bilbija, Oglecevac, Baljic.
eh kad bi ovakvo nešto dočekali od selektora U-21 mislim da bi nas odma' suspendovali. 8-)

ali evo sad ozbiljno, ovakva reprezentacija bi nam donijela mnogo toga dobrog.Ako ne plasman iako zbog kavlitete ovih i sličnih igrača bi mogli biti jak konkurent, onda zbog razvijanja i ''navikavanja'' igrača koji će danas, sutra igrati za A tim (hipotetički) i time bi ih na neki način osigurali za sebe te stavili do znanja drugim da se računa na sve one koji su zaslužili posziv.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 dec 2010, 13:18

legenda reala je napisao/la:Ma pitanje je da li bi oni i htjeli igrati za nas ,onog Vujičevića sam gledao ono jednom na Hayatu i on i nije nešto pretjerano zainteresovan ni za jednu reprezentaciju ,on je samo govorio bitno mu je da zaigra u klubu ,i da ga niko nikad nije kontaktirao iz saveza ,a za ovog Sliškovića sam tek nedavno i čuo i baš se pitao ko je on
evo neki link u kome se on spominje kao da bi želio igrati za nas

http://www.port.ba/index.php?option=com ... Itemid=221
sliskovica prekrizi, a mario je i ranije govorio da zeli igrati za BiH ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 04 dec 2010, 13:22

brazzo je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Kad ne valjaju nama, valjaju Hrvatskoj. Ma sjajno

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/953 ... eniju.html

Dario Vujičević iz Twenta i Petar Slišković iz Mainza dobili pozive za Hrvatsku U21.
;) ipak smo mi europski Brazil tako da nam ovakvi igrači nisu ni potrebni jbg kad nisu kapiteni svojih timova :oops:
oba su izrazili zelju da igraju za BiH, dario je ranije izrazio zelju da igra za kockaste :P ja dobrog sarajlije, i kladim se da svaki nemusliman u Sarajevu voli vise svoju "bracu" iz hr ili srb ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 dec 2010, 13:26

Monolog je napisao/la:Ja sam oduvijek govorio da bismo trebali Barbareza staviti za selektora mlade reprezentacije. Ako se tu pokaže(a sasvim sigurno će se prikazati u boljem svjetlu od Tulića Luksemburškog), onda ga postaviti za selektora našeg A tima(ukoliko repka pod komandnom palicom Safeta Sušića nastavi ovako igrati). Eh, pitanje je da li bi se Barba prihvatio ovog posla, a još veće pitanje je da li mora biti ispunjen i nacionalni ključ kada su selektori naših selekcija u pitanju.
Sergej je rekao da više ne želi imati posla sa čelnicima Nogometnog Saveza BiH.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2010, 11:26

Izgleda da Tulicu nece biti produzen ugovor, uz to Vlatko Glavas bi mogao biti novi trener U21.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 dec 2010, 14:19

Principatus je napisao/la:Izgleda da Tulicu nece biti produzen ugovor, uz to Vlatko Glavas bi mogao biti novi trener U21.
ako se to desi ništa se u biti neće promijeniti, ista je to bagra :( agonija
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 06 dec 2010, 14:29

DaRtAnJaN je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:Kad ne valjaju nama, valjaju Hrvatskoj. Ma sjajno

http://www.tportal.hr/sport/nogomet/953 ... eniju.html

Dario Vujičević iz Twenta i Petar Slišković iz Mainza dobili pozive za Hrvatsku U21.
;) ipak smo mi europski Brazil tako da nam ovakvi igrači nisu ni potrebni jbg kad nisu kapiteni svojih timova :oops:
oba su izrazili zelju da igraju za BiH, dario je ranije izrazio zelju da igra za kockaste :P ja dobrog sarajlije, i kladim se da svaki nemusliman u Sarajevu voli vise svoju "bracu" iz hr ili srb ;)
Nije istina,ali s takvim tvojim pristupom samo i one malobrojne koji su ostali siliš da im kako kažeš susjedi budu na prvom mjestu,zapitaj se da možda takav stil koji mnogi koriste i tjera igrače od vas muslimana.Ja sam bio oduvijek samo za BIH.
60 godina vjernosti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 dec 2010, 15:53

brazzo je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Izgleda da Tulicu nece biti produzen ugovor, uz to Vlatko Glavas bi mogao biti novi trener U21.
ako se to desi ništa se u biti neće promijeniti, ista je to bagra :( agonija
Cuj ista je to bagra. Ko si ti da nazivas Glavasa bagrom? Jedan od rijetkih ne-bosnjaka koji je od pocetka igrao za BiH. Uvijek je bio korektan, i mislim da ce uradit puno bolji posao od Tulica.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 dec 2010, 18:10

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:Nije istina,ali s takvim tvojim pristupom samo i one malobrojne koji su ostali siliš da im kako kažeš susjedi budu na prvom mjestu,zapitaj se da možda takav stil koji mnogi koriste i tjera igrače od vas muslimana.Ja sam bio oduvijek samo za BIH.
X

A ovo za Glavasa:
Nemam neki detaljni uvid u njegov rad i kvalitet, ali meni je licno uvjek djelovao kao korektan i dobar tip.
Sjecam se jos utakmice u Belgiji gdje je Vlatko bio tu u emisiji prije i poslije utakmice, i na stvari koje je izjavio, uopste koliko je bio radostan zbog naseg uspjeha. Mislim ipak da ce biti jako motivisan u svom radu za U21, ako uopste dobije tu poziciju i mi ne budemo suspendovani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 06 dec 2010, 18:18

Ovo će da bude napredak u svakom slučaju i to veoma jednostavno, gore svakako ne može.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mow, Sheyi i 27 gostiju.