Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
za Xiaomi i Huawei ne valja jedino što produkt kineskog režima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U pocetku, filozofiju su predavali svecenici koji su mislili da je njena glavna svrha objasnjenje tradicionalne protestantske teologije. Evo ti isjecak novih nacina misljenja pocev od 19. stoljeca.VolimTz je napisao/la: ↑03 jun 2020, 00:41Mislim da bi asteriks najbolje znao ali koliko se ja kužim u historiju SAD je izgrađena na učenjima protestantske crkve i njenih raznih varijanti. Kao uostalom i zapadna Europa. Ta učenja najviše cijene i forsiraju rad i disciplinu. Stoljećima ljudi grade taj način života. Niko nije uspio da izvede to, i sad bi mnogi došli na gotovo i ko biva pitali se za sve.
Izvoli prijatelju u Liberiji napravi sistem, a ne djecu-vojnike. U Somaliju donesi tri puške oni će napraviti pet autonomnih pokrajini i deset paravojski.![]()
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 jun 2020, 16:43, ukupno mijenjano 2 puta.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- alan_kardec
- Kontakt:
Haro Samardzic
ima dual sim, ono drugi slot je ili sim ili memory karticaMarsal je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:38Je li ima dual SIM?Azpi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:20uzmi redmi note 8 pro, čak evo imas u telecomu ba akciji ako imaš pretplatu, jedan od rijetko slučajeva da je nov jeftiniji kod njih nego u radnjama
za uloženo-dobijeno najbolji mobitel koji postoji trenutno, mtk se pokazao fantastičan![]()
onaj p40 lite tj nema google servisa, ispeglan ćeš se da ih dodas, a opet neće to biti to, jedino ako svjesno ideš da nemaš gmail i slično ili da koristiš rezervne aplikacije onda ok![]()
To bi mi bilo od koristi zbog mobilnog interneta.
ma ako imaš opciju preko telecoma slučajno ovo je prvi mobitel koji je kod njih jeftiniji nego u radnjama
a i ovako je 400 i nešto u radnjama, za te pare sigurno nema boljeg mobitela
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Uzme onaj od 8gb ram, 128gb interne i ćaoAzpi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 16:54ima dual sim, ono drugi slot je ili sim ili memory karticaMarsal je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:38Je li ima dual SIM?Azpi je napisao/la: ↑03 jun 2020, 10:20
uzmi redmi note 8 pro, čak evo imas u telecomu ba akciji ako imaš pretplatu, jedan od rijetko slučajeva da je nov jeftiniji kod njih nego u radnjama
za uloženo-dobijeno najbolji mobitel koji postoji trenutno, mtk se pokazao fantastičan![]()
onaj p40 lite tj nema google servisa, ispeglan ćeš se da ih dodas, a opet neće to biti to, jedino ako svjesno ideš da nemaš gmail i slično ili da koristiš rezervne aplikacije onda ok![]()
To bi mi bilo od koristi zbog mobilnog interneta.
ma ako imaš opciju preko telecoma slučajno ovo je prvi mobitel koji je kod njih jeftiniji nego u radnjama
a i ovako je 400 i nešto u radnjama, za te pare sigurno nema boljeg mobitela
Kod mene je Redmi Note 8, i zadovoljan sam s njim. Prošle godine ga uzeo novog za tri glave.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj što je Bakira krenuloOsim13 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 17:30https://www.klix.ba/vijesti/bih/pokrenu ... /200603098
opet udarac na bošnjačke prvake
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nista cudno za kriminalnu hobotnicu zvanu SDA
Sa Xiaomi-em ne mozes pogrijesiti!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 jun 2020, 15:57Uzeo sam samsung A50, nisam zadovoljan inače samsungom. Čuo sam da xiaomi pravi zvijer od telefona.
Best Bay 100%!
Tekst pjesme je toliko sadrzajan i bogat da se moze snimiti filmska triologija po njemu!
Nisam kontao piti veceras ali me nesto boemsko iz ove singlice pogodi i odmah sam otvorio Lasku...
Nemoj nam vise ovo raditi shebat ces nam jetre!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Krenuli su opasno na SDA čak je i Hamerička Hambasada komentarisala 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Čudi me koliko ima pljuvača SDA, a kako glatko uzmu izbore. Od 100 ljudi koje poznajem u prosjeku, 95 su protivnici SDA. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa za Romkinju je kasno postala baba.BosniaBoston je napisao/la: ↑03 jun 2020, 14:1473’ godiste nanaStari se.Ovaj veljko otac a haman 2 godine mladji od mene prodje zivot pored moga bica
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.