FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

niccolo
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la niccolo » 24 apr 2009, 15:16

Rz88 je napisao/la:Misimović je prespor, ja ga nikako ne volim, džabe mu 18 asistencija ili milion, briga mene boli, ja ga jednostavno ne volim, tako je isto sa Fabregasom većina ga voli smatraju ga ekstra igračem a meni baš niđe veze.

Mi ojačali bi ekipu samo prodajem Van Bommela, Lella i Ottla, bez njih bi bili dosta jači , a zaboravih i Bastiana i njega prodati, ma ko god igrao umjesto njih bolje je i da dolazi iz Duisburga.

Samo se nadam da ako već kupuju da neće neke od 80+ godina, nismo Milan. Bayernu je cilj imati pozitivan proračun na kraju sezone, ko ti gleda rezultate, važni su novci, malo je klubova koje žele uspjeh mislim nema ih nikoako, samo da im je pozitivan omjer potrošnje i dobitka, to je cilj današnjeg fudbala. Bayern je klasičan primjer, nije niko mahnit davati pare ako zauzvrat nema ništa od toga....Budimo realni nije ovo današnje vrijeme isto ko prije 10 godina . Bayern onda po igračima ,mislim na vrijednost dosta niži od ovih ali dosta bolji.

Koliko para toliko muzike.
komentar za misimovica ti je bezveze, on je strasan igrac.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 apr 2009, 15:37

Rz88 je napisao/la:Misimović je prespor, ja ga nikako ne volim, džabe mu 18 asistencija ili milion, briga mene boli, ja ga jednostavno ne volim, tako je isto sa Fabregasom većina ga voli smatraju ga ekstra igračem a meni baš niđe veze.
To je vec to tebe, a ne do Misketa i nema nikakve veze sa objektivnoscu. Miske je predobar i mislim da bi se odlicno uklopio u Bayernovu igru.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 18:54

Imao je priliku i nije se dokazao. Baš me zanimaju ponude za njega nakon sezone, jer sam siguran da Bayern ne želi priznati "grešku" što ga nije zadržao. Meni nije drag odkako igra za BiH, jednostavno ne volim takav tip lijenog igrača nešto kao Riquelme i onaj promašaj na BP protiv Španije. Svako ima svoje pravo na mišljenje pa tako i ja.

Više bih volio vidjeti Diega pa čak i Vaarta, nego njega.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 21:08

Manćini umjesto Jurgena

Još jedna špekulacija, ali ovaj put je i sam Manćini dao izjavu u kojoj kaže da bi prihvatio taj posao. Hoće li nakon legenda zvane Giovanni Trapatoni dobiti još jednoga Talijana ostaje da vidimo. Meni se sviđa ovaj trener, kultura čovjek, uradio sa Interom ako ne i bolje od Mourinha.

Trapatoni arogantan i čudo mu intervjue, a Manćini više tihi tip.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 apr 2009, 21:32

:lol: :lol: :lol: :lol: posto i Bayernu ne ide bas dobro,evo da vas malo nasmijem ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 apr 2009, 21:42

A lol ahhahah, kako je Bilal legenda, njemu je sve zezancija. :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 apr 2009, 11:18

Bayern protiv Šalketa, brat protiv brata, crveni protiv plavih.... Očekujem danas dobru tekmu i konačno skok na prvo mjesto (barem na 24 sata), gdje nikako nismo bili single tokom čitave sezone :D
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 apr 2009, 17:08

Sta se to desava sa Bayernom? :evil:
Ne gledam ali sam vidio na textu da gube od Schalke 0 : 1 ??
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 apr 2009, 17:09

Jadno da jadnije ne može biti.
Ne povezana igra, dobro ej da ne gube i s višom razlikom.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 apr 2009, 17:27

dr.adnan je napisao/la:Bayern protiv Šalketa, brat protiv brata, crveni protiv plavih.... Očekujem danas dobru tekmu i konačno skok na prvo mjesto (barem na 24 sata), gdje nikako nismo bili single tokom čitave sezone :D
Ruku na srce niste ga ni zasluzili,ovakvim igrama :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 25 apr 2009, 17:39

JADOVI DA VECI NEMOGU BITI !

HVALA !

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 25 apr 2009, 17:47

Wolfsburg novi prvak Njemacke:D:D:D:D:D:D... Bayern kako je kreno nece ni u Kup Uefa:D
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 25 apr 2009, 17:48

KLINSMAN RAUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 apr 2009, 17:50

neigra se Riberyu Bayern nista nemoze...ccc...od onolikog velikana do prosjecnog kluba...podsjecaju me na Zelju...al 100-200 miliona ce sve sredit i 5-6 novih igraca al bojim se da ce se navijaci nacekat na ta pojacanja...recesija.. ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 apr 2009, 17:56

jaoooo ja igre katastrofalne pa ne mogu akcije sastavit kako treba, ove igrace treba sve otjerat
KLINSMANN RAUS!!!!!! :evil: :evil: :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 apr 2009, 18:16

uzasssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
VOLIM BAYERN

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 25 apr 2009, 18:28

Katastrofalna igra,treba igrac tipa Ribery jos jedan,i dobar napadacc
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 apr 2009, 19:01

stvarno mi je zao sto ste ispali iz borbe za titulu,i to nakon domaceg poraza,imate kvalitetan tim,ali ocito nesto nije kako treba,valjda cete se malo srediti za narednu sezonu i vratiti se u vrh
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 25 apr 2009, 19:06

stvar je u tome sto ima previse klosara igrackih koji misle da su postigle sve samim time sto igraju za bayern il jednostavno nisu kvalitetni(podolski,lell,ottl,...) i plus se doveo se jedan pickast trener koji isto kakv debil samo plješće rukama.....ma treba potrosit jedno 50-ak mill za pojacanja i obavezno otjerat onu ženicu od trenera....

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 25 apr 2009, 19:23

Stvarno je tesko poslije ovakvog poraza naci prave rijeci.Mislim da bi se Rumenige i Henes trebali javno izvinuti navijacima i priznati da su pogrijesili sa Klinsmanom.Bayern ima previse njemackih igraca koji ne igraju za njihovu reprezentaciju i tih igraca bi se trebalo pod hitno rijesiti.
Jos se potajno nadam da mozemo do titule, nekako me ova utakmica podsjetila na onu protiv Schalkea kad je Lincoln iz slobodnjaka zabio i oni otisli na 6 bodova prednosti 4-5 kola prije kraja

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.