Kantonalna.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )
To je meni najvaznije.
Hvala ti Boze.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Kantonalna.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )
Al vala bas, sjeba se lik pisajuci o namaConvicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )
Dobro. Allah te nagradio.PappiPapp je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:11Kantonalna.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )
To je meni najvaznije.
Hvala ti Boze.
Prc,..prc,..prc,..prc,..redbull93 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:14Al vala bas, sjeba se lik pisajuci o namaConvicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )![]()
Ne bi vjerovao kad bi ti počeo pričati
Koji prc? Sta prc?PappiPapp je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:21Prc,..prc,..prc,..prc,..redbull93 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:14Al vala bas, sjeba se lik pisajuci o namaConvicts1988 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:06Pappi, niko te ne dozivljava, te tvoje pokušaje fumora. Danima pišeš tu, vidim i citas temu non stop. Baš si zaljubljen u nas : )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I hajde parite se odavde.
MakabiTuzla je napisao/la: ↑03 jun 2020, 21:19Ne znam ima li ova tema moderatora, ali dajte ove gluposti prebacite na prepucavanja. Tamo je septicka jama, prebacite ova sarajevska i hercegovacka nacionalistička sranja tamo.
Sada, ako se slažete, da nastavimo ozbiljno. Hoće li UEFA priznati odluku saveza? Čelik je u rasulu, ali ovaj iz Zvijezde, iako je vec ispala, prijeti tužbom. Mene samo zanima regularnost ove sezone. Sto se tice Slobode, mi smo i po ovom, a ne sumnjam i da bi po igri osigurali opstanak i u nastavku prvenstva. Ima li dokaza o legalnosti ove odluke?
Tebi sa tvojim ograničenjima u razmišljanju ne može pomoći ni specijalna škola. Doduše na tribini nisi usamljen, svuda oko tebe su tebi slični.
Pa naravno. Vi nikako ni ne mislite, to je previše komplikovana radnja za vas.
Ma nije tako najuspjesniji,najtrofejniji,najljepsi,posteni itd
Najprije izvini ako sam pretjerao s pogrdnim nazivima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.