FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2009, 18:52

Sutra tekma sa Orasjem u 16.30h,u ekipu se vraca par igraca vjerovatno Simic među njima,ali bicemo bez Hrkaca koji je dobio crveni protiv Zrinjskog,inace u ovoj polusezoni smo dobili 6 crvenih a isto toliko smo i postigli golova,bravo brko 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 24 apr 2009, 18:59

To što Hrčak :) ne igra vjerovatno će biti pojačanje, ima li od Bešlije šta?
Hajd bar bod da uzmemo..nismo odavno nigdje ništa jamili.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 apr 2009, 19:25

To se neko nada da balerine mogu donijeti bod sa gostovanja. Evo upravo sam pricao sa generalnim sekretarom
UN-a i on akze ako oni donesu bod sa strane da ce to postati 8 svijetsko cudo. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 apr 2009, 19:37

kolko me pamcenje sluzi zadnju gostujucu pobjedu zeljo je donjeo iz orasija...neka bude i prva nakon tolko vremena... 0-1 :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2009, 19:39

23.5.2007
Orasje-Željezničar 1-3

to je zadnja pobjeda u gostima :roll: :oops:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 apr 2009, 21:33

sta bi od onoga kluba koji mi je prije rata bio najdrazi klub uz hajduk. prvo su se srozali po kvalitetu ekipe i nogometa koji prikazuju a sada i navijaci, dno dna.

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 24 apr 2009, 22:01

bh hrvat je napisao/la:sta bi od onoga kluba koji mi je prije rata bio najdrazi klub uz hajduk. prvo su se srozali po kvalitetu ekipe i nogometa koji prikazuju a sada i navijaci, dno dna.
evo ga kod mene u dzepu BH HRVAT...sta je nesto ti smeta sto se tice navijaca...zeljo se ne voli tako i zato ****....netreba nam onih saban derby navijaca...dodite i pokazite ako volite zelju...
Zadnja izmjena: dolina cupova, dana/u 24 apr 2009, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 apr 2009, 22:03

bh hrvat je napisao/la:sta bi od onoga kluba koji mi je prije rata bio najdrazi klub uz hajduk. prvo su se srozali po kvalitetu ekipe i nogometa koji prikazuju a sada i navijaci, dno dna.
cuj sta bi , takvi kao ti si ga srozo navijas samo kad je dobro tj.navijo si
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 24 apr 2009, 22:05

tax je napisao/la:

kakav god daje mi ga volimo..................................

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2009, 22:23

Molim vas pocnite ponovo raspravu o spaljenoj zastavi,MOLIM VAS!!!

nekima nikad iz guzice u glavu da dođe,ono je bio zalostan potez POJEDINCA koji nije niti ce ikada biti predstavnik cijele navijacke skupine,moramo prihvatiti da postoje ljudi koji imaju percepciju da je svaki hrvat ustasa,musliman/bosnjak balija,srbin cetnik...ali je bitno da mi koji ne mislimo tako(a u vecini smo)se jasno ogradimo od takvih ljudi i poteza,volio bih da su ono sto su Manijaci uradili,ograđujući se od onog paljenja zastave,uradili i ultrasi zbog vrijeđanja BIH,Lesinari zbog omalovazavanja drzavnih simbola,Skripari zbog koristenja slika nacistickih vojnika...ali nisu,kao sto je i receno u nekim hrvatskim medijima koji su objavili nase obavjestenje mi smo pokazali svoju velicinu...i jos jedan detalj bih istakao kada je grupa likova na sjeveru pocela skandirati "gazi ustase" jug je cutao,jer među nama ima i Ivana,Marko-a,Amara...

neka ovaj moj post bude zadnji u ovom pravcu,okrenimo se svom Želji jer nas on SADA treba...

VOLIM TE ŽELJO!!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 24 apr 2009, 22:25

a nije vam trebalo ono paljenje zastave,fakat

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 apr 2009, 22:29

najzesci je onaj lik iz obezbedjenja ili policije, covjek se omislja da li da pomogne pri paljenju zastave ili da da samo upaljac koji bolje funkcionira nego kod manijaka, uvijek sam se se pitao zasto taj naziv. sada znam

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 apr 2009, 22:38

hehehe. i ja se nešto omišljam, mogli bi nam sutra skinut ono Orašje sa vrata, kad niste mogli Posušje

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 apr 2009, 22:39

tax je napisao/la:
malo bolje procitaj drug, nisam navijao za njega, jednostavno mi je bio drag i simpatican. Bio... proslo svrseno vrijeme

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 apr 2009, 22:41

Naredno gostovanje je u Orašju kod ekipe koja je skoro pa siguran putnik u niži rang takmičenja. Utakmica s nama im je posljednja slamka potencijalnog spasa i svaki kiks bi bio i definitivan kraj njihovih nadanja. Prema tome, oni igraju pod pritiskom, a i mi smo posljednju gostujuću pobjedu ostvarili upravo u Orašju prije skoro dvije godine. Bio bi to simboličan način da se zatvori jedan crni krug. Međutim, svi smo svjesni kako naši igrači igraju izvan Grbavice, a nažalost i lobija koji Orašje ima u savezu i sudijskoj organizaciji. Stoga bi trebali biti spremni i na domaćinsko suđenje. Istini za volju, ni korektno suđenje na prethodnim gostovanjima nije nam bilo dovoljno da dođemo do bodova i u tome ne treba odmah u startu tražiti alibi.

Problemi sa povredama i kartonima nas konstantno prate. Sada je i Hrkač zaradio crveni karton, tako da nema ništa od nadanja da bi on mogao trajno zamijeniti Sadikovića na lijevom boku. U tim bi se još trebao vratiti i Muharemović, a tek ćemo vidjeti da li bi se neko od ozlijeđenih igrača mogao vratiti u tim. S druge strane, Orašje je mlada ekipa sa tek nekoliko iskusnijih igrača. Pomalo nekarakteristično, imaju puno izgubljenih bodova na svom stadionu i to će ih, po svemu sudeći, koštati opstanka u Premijer ligi. Pozitivan efekat su pokušali postići smjenom trenere. Naime, od prošlog kola ih vodi Šener Bajramović, ali je na neugodnom gostovanju u Laktašima debitovao porazom od 3:1.

Tradicija nam ide u prilog, čak i u Orašju gdje smo tri puta slavili i dva puta odnijeli po bod. Kao što više i ptice na grani znaju, posljednja prvenstvena pobjeda Želje u gostima je bila u Orašju 2007. godine.

preuzeto sa TM.org 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 apr 2009, 22:59

-SanaFCŽ- je napisao/la:To što Hrčak :) ne igra vjerovatno će biti pojačanje, ima li od Bešlije šta?
Hajd bar bod da uzmemo..nismo odavno nigdje ništa jamili.
Meni je Hrkac bolji od Sadikovica. Covjek je dobro odigrao protiv Zrinjskog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

maistor_mo
Kontakt:

Post Postao/la maistor_mo » 24 apr 2009, 23:02

e ovako, nisam ništa htio pisat, al moram... moje viđenje oko tih svih "nacionalnih" dešavanja na grbavici...
mi ulazimo na stadion sjever se ori, konto ja željo dao gol kad ono malo bolje poslušam, čujem gazi U... to nisu bili pojedinci nego velika većina sjevera...
mi pjevamo sve korektno... jedino možda za vas nacionalističko je bilo Ćiro ****... a sjeveru odmah pjena na usta... :lol: i onda performans "**** vas čeka"
i vjeruj mi, mi to nismo isprovocirali paljenje zastave... i ono nije bilo par budala na sjeveru, nego 90% sjevera bi palilo zastavu da ju je imalo...
o jugu ne bih pričao, jer vas nisam ni čuo...
pozz iz Mostara
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 25 apr 2009, 10:03

Treba ovu temu ponovo zakljucat, a izgleda da ima jos kandidata za BAN!
010 ISN'T JUST A CODE

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 25 apr 2009, 10:46

Kakva je situacija sa igracima za danasnju utakmicu, sta je sa Beslijom, mozemo li se bar nerjesenom nadat danas :roll:
Volim te Zeljo!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 27 gostiju.