Najveci sportas svih vremena?
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Najveci sportas svih vremena?
Messi nije bolji od Maradone a kamo li da bude najbolji sportaš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la: ↑11 jan 2011, 00:44Meni netreba fifin izbor godine da bih rekao ko je najbolji igrac danasnjice to zna i ono dijete u kolijevci..Nacin na koji igra Messi se nemoze definisati jednostavno on odskace od svih ostalih igraca,jednostavno kad gledam Messia shvatam zasto toliko volim taj fudbal ili ti nogomet... Samo neka majstor nastavi s ovim igrama i da ga povrede zaobiđu jebote jos cu zaplakati ...
Bliži se dan kada će Sarma zaplakati

puno se promijenilo od tad'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ovaj Saruman vazda imao problema, a danas su izgleda još veći. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nekad bilo sad se spominjalo, Messi je fantastičan igrač ali ipak nije bolji od Maradone to moram priznati.
Jordan je bez dileme br 1.
A Makaš izvači postove od prije 9 godina kako bi ispao pametan e moj Makaš.
Jordan je bez dileme br 1.
A Makaš izvači postove od prije 9 godina kako bi ispao pametan e moj Makaš.

Messi iz godine u godinu postajao bolji a Sarma gluplji
27.10.2020
Au Saurmane ovo je baš emotivno, ko da čitam post Nogometnih IkonaRajaz je napisao/la: ↑31 maj 2020, 17:46Saurman je napisao/la: ↑11 jan 2011, 00:44Meni netreba fifin izbor godine da bih rekao ko je najbolji igrac danasnjice to zna i ono dijete u kolijevci..Nacin na koji igra Messi se nemoze definisati jednostavno on odskace od svih ostalih igraca,jednostavno kad gledam Messia shvatam zasto toliko volim taj fudbal ili ti nogomet... Samo neka majstor nastavi s ovim igrama i da ga povrede zaobiđu jebote jos cu zaplakati ...

Samo ljubav <3
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Rajaz je napisao/la: ↑31 maj 2020, 17:46
Saurman je napisao/la: ↑11 jan 2011, 00:44Meni netreba fifin izbor godine da bih rekao ko je najbolji igrac danasnjice to zna i ono dijete u kolijevci..Nacin na koji igra Messi se nemoze definisati jednostavno on odskace od svih ostalih igraca,jednostavno kad gledam Messia shvatam zasto toliko volim taj fudbal ili ti nogomet... Samo neka majstor nastavi s ovim igrama i da ga povrede zaobiđu jebote jos cu zaplakati ...
Bliži se dan kada će Sarma zaplakati![]()
i kamen bi suzu pustio

Brat Sarma ga voli više i od Antonele

Al ovo ce mu raditi zauvijek 

bukvalno na svaki post fan basa Barce uspije mu naci demant medju njegovim postovima
Moram priznati da je smijesno
Moram priznati da je smijesno
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Hajd sve, al zaplakati zbog tamo nekog fudbalera. 

Nije se tu imalo zbog čega plakati, bilo je vrijeme da ide.
Ovakve izlijeve ljubavi i emocija nisam ni ja imao 2011 kad je sašio Rejal
27.10.2020
I ja sam tako mislio kada sam pogledao Once brothers, udarao bih svakoga ko je rekao da je Dražen gori od Jordana.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 maj 2020, 18:56Sad sam pogledao dokumenarac o Maradoni i ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji misle da je bolji od Messija.
Film kao umjetnost ima mogućnost da drugačije prikaže stvari od realnog.

"We need to suffer. And we need to fight."
Maradona ne da je losiji od Messija, nego je MILJAMA iza njega, realno po svemu. Po statistici, jednostavno po svemu. Ono sto je Maradona par puta u karijeri napravio, ovaj to radi svaku drugu tekmu.
Jedino sto Maradona ima je trofej SP ali to ima i yebeni Giroud. Maradona nema niti jedan trofej LP dok ovaj ima 4, dakle potpuno je bio nerelevantan u Europi i to godinama jer se za trofej LP igra svake sezone dok je SP jednom u 4 godine i za to uvjetuje sve zivo, od povreda do forme pa i srece.
Jedino sto Maradona ima je trofej SP ali to ima i yebeni Giroud. Maradona nema niti jedan trofej LP dok ovaj ima 4, dakle potpuno je bio nerelevantan u Europi i to godinama jer se za trofej LP igra svake sezone dok je SP jednom u 4 godine i za to uvjetuje sve zivo, od povreda do forme pa i srece.
27.10.2020
Hladno uporedi Girouda i Maradonu. 

Rajaz je napisao/la: ↑31 maj 2020, 17:46
Bliži se dan kada će Sarma zaplakati![]()

Značaj Maradone i Girouda za Argentinu/Francusku nisi računao?leorey je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:37Maradona ne da je losiji od Messija, nego je MILJAMA iza njega, realno po svemu. Po statistici, jednostavno po svemu. Ono sto je Maradona par puta u karijeri napravio, ovaj to radi svaku drugu tekmu.

"We need to suffer. And we need to fight."
Argentina je 86e bila paklena ekipa, neznanje i glupost je tvrditi da je Maradona jedini tu dobar bio ali dobro X puta ispricana pricaCaptain4 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 03:03Značaj Maradone i Girouda za Argentinu/Francusku nisi računao?leorey je napisao/la: ↑03 jun 2020, 18:37Maradona ne da je losiji od Messija, nego je MILJAMA iza njega, realno po svemu. Po statistici, jednostavno po svemu. Ono sto je Maradona par puta u karijeri napravio, ovaj to radi svaku drugu tekmu.
Jedino sto Maradona ima je trofej SP ali to ima i yebeni Giroud. Maradona nema niti jedan trofej LP dok ovaj ima 4, dakle potpuno je bio nerelevantan u Europi i to godinama jer se za trofej LP igra svake sezone dok je SP jednom u 4 godine i za to uvjetuje sve zivo, od povreda do forme pa i srece.![]()
U svakom aspektu igre Messi je superiorniji
27.10.2020
imaš li ti više od 14 godina? po tvojim postovima bi ti dao uvrh 15 bez obzira na datum prijave na forum.
maradona je igrao sam, messi je imao xavija i iniestu, da ostale i ne spominjem. maradona nikad nije pognuo glavu i pustio manuela neuera da ga stiže u broju pretrčanih metara ... i povrh svega ono što se na našim prostorima najviše gleda, znao je više lopte od messija. maradona je na SP, dakle na najvećoj mogućoj sceni dominirao, messi je dao go nama, nigeriji, iranu i srbiji, i to sve u grupnoj fazi, poslije toga je nestajao.
U svakom aspektu igre Maradona je superiorniji, osim što je Messi dugotrajniji a to je naravno usko vezano za stil života
maradona je igrao sam, messi je imao xavija i iniestu, da ostale i ne spominjem. maradona nikad nije pognuo glavu i pustio manuela neuera da ga stiže u broju pretrčanih metara ... i povrh svega ono što se na našim prostorima najviše gleda, znao je više lopte od messija. maradona je na SP, dakle na najvećoj mogućoj sceni dominirao, messi je dao go nama, nigeriji, iranu i srbiji, i to sve u grupnoj fazi, poslije toga je nestajao.
U svakom aspektu igre Maradona je superiorniji, osim što je Messi dugotrajniji a to je naravno usko vezano za stil života
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.