Hahaha
Nista, javi gdje da kupimo Sonax i idemo kod mene u dvoristu trljati makinu.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hahaha
Asteriks druze Peugeot 307 1.6 hdi 80 kw 2006 karavan prednosti i mane ?Asteriks je napisao/la: ↑25 maj 2020, 18:26Novi Megane R.S TROPHY-R postao ne samo najbrži serijski automobil s prednjim pogonom na slavnom njemačkom krugu već je ujedno i najbrži Renault u povijesti. Iako ga pokreće isti 300 KS snažan motor kao na „običnom R.S. Trophy” modelu, ovaj Megane ima dodatak R u imenu, a on znači minus na vagi od 130 kg, uz poboljšanu aerodinamiku i revidirano podvozje. Neki od vanjskih pomagača bili su Akrapovič (ispuh), Brembo (kočnice), Bridgestone (gume), Öhlins (amortizeri) i Sabelt (sjedala).![]()
nije bruda, ukupno 290$ s gap insurance za dva auta.
Sad bi ja sjeo u ovu firminu Toyotu Aygo i zabio se u prvi stub
Ima li ispod flekica pogledaj,tako ces najlakse vidjet gdje je. Isto tako moze biti i da je hladnjak los. Kakvo ti je stanje s temperaturom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:40Auto 2015 godina i gubi rashladnu tekucinu .
Vidim pali se vec drugi put lampica za rashladnu tekucinu u manje od mjesec dana i sad pratim svaki dan gubi negdje oko 2 cm u posudi na dnevnoj bazi jbt te otac bolje me golf 2 prije 15g slusao .
Ma ima flekica vode curi dok je auto u mirovnju kap po kap ali veoma slabim intezitetom.StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 jun 2020, 08:42Ima li ispod flekica pogledaj,tako ces najlakse vidjet gdje je. Isto tako moze biti i da je hladnjak los. Kakvo ti je stanje s temperaturom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:40Auto 2015 godina i gubi rashladnu tekucinu .
Vidim pali se vec drugi put lampica za rashladnu tekucinu u manje od mjesec dana i sad pratim svaki dan gubi negdje oko 2 cm u posudi na dnevnoj bazi jbt te otac bolje me golf 2 prije 15g slusao .
Pa drug otvoris haubu u stanju mirovanja, i vidis odakle kapa ili curi. Mozda je selna neka popustila.To su cesto ti mini kvarovi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 09:15Ma ima flekica vode curi dok je auto u mirovnju kap po kap ali veoma slabim intezitetom.StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 jun 2020, 08:42Ima li ispod flekica pogledaj,tako ces najlakse vidjet gdje je. Isto tako moze biti i da je hladnjak los. Kakvo ti je stanje s temperaturom ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:40Auto 2015 godina i gubi rashladnu tekucinu .
Ide kod majstora iduci tjedan cim kise stanu kaze nemoj mi ga po mokrom dovoditi za te stvari jos uvijek oko treba![]()
Temperatura je ok nema nekih promjena sto bi rekli sve normala samo voda curi.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 2 gosta.