Play-off za EL zadnje dvije sezone, uz samo malo srece ovo ljeto moze se u grupe

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitarčino moja medenaSamozdravlje je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:11Ovaj Azarov V. , ne znam sta igra i kakofeniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:06Uprati l ko ijednog normalnog igraca iz Armenije za nas. Da i mi malo skauting odradimo. Meni su kolektivno talašike svi, ali pravo dobar kao Sovsic
![]()
To svakako. Ali, eto možemo kompenzirati to dolaskom Suljića i nove dresove.feniksptica je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:16Ma ako nije LP razmislio bih da l zbog LE vrijedi izac vani
Imamo ugovor sa firmom koja je oficijelni zastupnik/distributer za NIKE.skoJaa je napisao/la: ↑04 jun 2020, 16:53Ma sa nekim je iz Bg koliko znam, nije ni bitno, znam da je ugovor los po nas.
Još 8 kola.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:58Koliko još ima igrati se u Armeniji??
5-6 bodova ovi kasne, valjda nece do kraja proigrati.
4 boda kasneBeli98 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 19:02Još 8 kola.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jun 2020, 18:58Koliko još ima igrati se u Armeniji??
5-6 bodova ovi kasne, valjda nece do kraja proigrati.
Dinamo Tbilisi
Bi komedija bila Ararata izvući
Može ogromna većina što su na ovoj listi, pogotovo Europa, Klasvik, Floriana itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.