FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo ugovor sa firmom koja je oficijelni zastupnik/distributer za NIKE.
Zasto je los ugovor?
[/quote]
Ako mislis da je normalno nositi 5 sezona isti dizajn dresova, onda ok. Da ne govorim o trening opremi koja je stara 2-3 godine i kod nekih igraca pocijepana.
Zasto je los ugovor?
[/quote]
Ako mislis da je normalno nositi 5 sezona isti dizajn dresova, onda ok. Da ne govorim o trening opremi koja je stara 2-3 godine i kod nekih igraca pocijepana.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina ali ruku na srce nije ova uprava kriva za to već ona iz 2015. godine kada se i pravio ugovor plus je naknadno produžen ako se ne varam. Strpimo se još godinu dana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ne bih volio Buducnost, nista posebno nego mi ona ebena Zeta u glavi.
Za pojacanja, prvo zelim da ostane Besim. Da dovedemo napadaca, tipa Irfana Hadzica, i veznog tipa Anela Hadzica. I na ovaj roster i srecu u zrijebu ("koju obicno nemamo) napast plasman u EL...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma dobro sad su to dva različita svijeta nekad i sadSteven11 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 19:56Ja ne bih volio Buducnost, nista posebno nego mi ona ebena Zeta u glavi.
Za pojacanja, prvo zelim da ostane Besim. Da dovedemo napadaca, tipa Irfana Hadzica, i veznog tipa Anela Hadzica. I na ovaj roster i srecu u zrijebu ("koju obicno nemamo) napast plasman u EL...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ima li neko informiran da kaže sta financijski znaci proći 1kolo kvala LP , koliko znaci igrati PO EL ?
Šta bi donijelo igrati grupe EL Hvala .
Samo ne odgovori PUNO PARA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pozdrav @astoHz

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Hocemo li ove godine na vrijeme krenuti na pripreme ?
UEFA CHAMPIONS LEAGUE:Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:30Ima li neko informiran da kaže sta financijski znaci proći 1kolo kvala LP , koliko znaci igrati PO EL ?
Preliminary qualifying round: €230,000
First qualifying round: €280,000
Second qualifying round: €380,000
Third qualifying round: €480,000 (Only for clubs eliminated from the champions path, since clubs eliminated from the league path qualify directly for the UEFA Europa League group stage and therefore benefit from its distribution system.)
Base fee for group stage: €15,250,000
Group match victory: €2,700,000
Group match draw: €900,000
EUROPA LIGA:
Preliminary round: €220,000
First qualifying round: €240,000
Second qualifying round: €260,000
Third qualifying round: €280,000
Play-off round elimination: €300,000
Base fee for group stage: €2,920,000
Group match victory: €570,000
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Da nismo imali, retardiranog trenera, Zeta bi se prošla, bez večih problema.
Sad bez zayebancije, evidentno je da bi mogli opet van Koseva igrati. Imamo li kakvih opcija, saznanja sta i kako ce biti.
Da li ovi citaci ista pomazu po pitanju te kategorizacije?
Da li ovi citaci ista pomazu po pitanju te kategorizacije?
Tacno ih treba qarati narednih 10god i uzeti sve titule da prestanu pisati najtrofejniji bh klub.
Zivo me onda zanima sta ce smisliti da napisu.
Zivo me onda zanima sta ce smisliti da napisu.
Meni je utakmica u Zenici top bila, jedno od boljih navijackih iskustava. Volio bih da se ponovi, ovaj put bi bilo i bolje i bilo bi nas vise.
- ThrillerHz
- Kontakt:
FK Zeljeznicar1921 nakon ispadanja u najnizi rang BH Nogometa zbog finansijskih problema, nakon 5 godina ponovno u BH Premijer ligi

1946~
-
- Kontakt:
Navodno, prva dva pretkola LP/EL, možemo igrati na Koševu, a vec trece, ne možemo.Međutim, treča pretkola, se igraju tek početkom septembra, dakle, za tri mjeseca.Mislim, da je to sasvim dovoljno vremena, da se obave, svi potrebni radovi.Znam da moramo mijenjati, travnatu podlogu, to se može raditi, recimo tokom jula, tada necemo ni koristiti Koševo.
Jos sampioni dobijaju 500k mislimforgempp je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:43UEFA CHAMPIONS LEAGUE:Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:30Ima li neko informiran da kaže sta financijski znaci proći 1kolo kvala LP , koliko znaci igrati PO EL ?
Preliminary qualifying round: €230,000
First qualifying round: €280,000
Second qualifying round: €380,000
Third qualifying round: €480,000 (Only for clubs eliminated from the champions path, since clubs eliminated from the league path qualify directly for the UEFA Europa League group stage and therefore benefit from its distribution system.)
Base fee for group stage: €15,250,000
Group match victory: €2,700,000
Group match draw: €900,000
EUROPA LIGA:
Preliminary round: €220,000
First qualifying round: €240,000
Second qualifying round: €260,000
Third qualifying round: €280,000
Play-off round elimination: €300,000
Base fee for group stage: €2,920,000
Group match victory: €570,000
- AngelDiMaria
- Kontakt:
E morto ja tek vidjoh da su ovi armenci izgubili. Top, navijamo za lori, oni jucer su bili za plakanje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Boga mi jarane, zamjericeti "njegovo velicanstvo-tiranin" sto si ono morto, napisao kao i ja malim slovima...AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:22E morto ja tek vidjoh da su ovi armenci izgubili. Top, navijamo za lori, oni jucer su bili za plakanje

Ne bih ja dao ni prvo pretkolo na kosevu da se igra, pa poslije 30 godina neigranja evrope na nasem stadionu mozda nam dodje iz guzice u glavu. Potpuno podrzavam ove zabrane. Pa ljudi iz skotske dodju da gledaju svoj klub, a na gostujucu tribinu ulaze preko nekog trnja i travulje kao da je kantonalna ligaHistoricar je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:03Navodno, prva dva pretkola LP/EL, možemo igrati na Koševu, a vec trece, ne možemo.Međutim, treča pretkola, se igraju tek početkom septembra, dakle, za tri mjeseca.Mislim, da je to sasvim dovoljno vremena, da se obave, svi potrebni radovi.Znam da moramo mijenjati, travnatu podlogu, to se može raditi, recimo tokom jula, tada necemo ni koristiti Koševo.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: BordoSaga2, Chony533, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, InatSilniBosanski, jurisicduska, mercurial, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90, Rule_hz, skoJaa, Vanja8, Varijantas8 i 109 gostiju.