Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto ti je pitar
Ono stavilo na Zubandan da slavi
Koliko to njih boli
To je najpostenija titula u historiji prvenstava sirom svijeta
Sudile su tu utakmicu Njemacke sudije
GOLEM SI ZELJO
Koliko to njih boli
GOLEM SI ZELJO
Mozda se i na Kosevu uradi travnjak i ostale za*ebancije... Sacekajte sa likovanjem

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Kazem ti nemamo para,sto se tice Koblje Glave naselje u Sarajevu kao i svako drugo,al posto si iz Foce Koblja Glava te asocira valjda na papanluk neki,nebi bilo lose da znas malo nesto o tom naselju. Bice titula imacete vremena da opet cmizdritesvrakino1921 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:33Lafu ima se para
A prosle godine se usrali od kazne Uefe
Koliko koga sta boli vidi se na tebi. Ne vadiš pitarovog iz usta.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 20:46Sto ti je pitar
Koliko to njih boli
GOLEM SI ZELJO
Pametnije ti je da ganjaš žirante za kredit na stogodišnjicu.
Nas trenutno "boli" titula liga prvaka
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Beduin
- Kontakt:
I ostale zajebancije?
Koje to "zajebancije" trebaju da bi Sarajevo igralo predkola LP na AFH?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ta neće te i sutra slaviti?

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Istucacemo na kamenu natpis ,da se i vi ne uvrijedite .UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:16Ta neće te i sutra slaviti?vi pravo umislio daste zasluženo osvojili titulu
![]()
![]()
![]()
nadam se da će natpisi biti dvojezični u skladu sa bjanjalučkim dogovorom
![]()
Naravno da smo zasluženo osvojili. Niko nije ostalima branio da budu prvi do prekida.UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:16Ta neće te i sutra slaviti?vi pravo umislio daste zasluženo osvojili titulu
![]()
![]()
![]()
![]()
A ovo za dogovor je samo u vašim glavama, na što se ne obaziremo puno.
Daj bekrica i zebu u zelju, odovica stratega da ih predvodi. #odaostani
NEMA NAZAD
Čoba Janjus pred potpisom za željkana, zamjena za Kjosevskog...
"Radimo na podmladjivanju ekipe..."-Odgovor iz sš ...
"Radimo na podmladjivanju ekipe..."-Odgovor iz sš ...
Od agresora jedino su mi mrži domać izdajnici.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Slavili mi ili ne sutra, u odnosu na vas aBd dijametralno suprotno. Vi vise nikad nigdje slaviti necete, sto ste za vrijeme ratnog zlocinca Jelica slavili - slavili ste. Dzaba vam i nastimani tenderi Elektroprivrede, i HDZ, vi idete ka dole, i kad aBd ispadnete iz lige, nikad se vratiti necete. To si ovdje cuo i procitao, pisi sta hoces, uskoro te aBd podsjetim na ovaj post.UstanikSBII je napisao/la: ↑04 jun 2020, 21:16Ta neće te i sutra slaviti?vi pravo umislio daste zasluženo osvojili titulu
![]()
![]()
![]()
![]()
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Odgovarajuci uslovi za medije, imamo djelomicno ok ali za njihov standard mora se urediti mix zona, moraju imati pristup netu, ebeni wi fi je problem, ali ovo je rjesivo i nije krupan problem.
Za travnjak su odobrena sredstva i to se nadamo skoroj realizaciji.
E sad... najtezi dio koji se jos ne spominje. Krov za barem jednu tribinu. Nadam se nekoj tendi barem ako nista

Propao je tender za travnjak. Tako da.Steven11 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:39Odgovarajuci uslovi za medije, imamo djelomicno ok ali za njihov standard mora se urediti mix zona, moraju imati pristup netu, ebeni wi fi je problem, ali ovo je rjesivo i nije krupan problem.
E sad... najtezi dio koji se jos ne spominje. Krov za barem jednu tribinu. Nadam se nekoj tendi barem ako nistaako se travnjak zavrsi, ostaje ovo kao jedini veliki problem. Ne znam dokle je s tim, samo se nadam. Bilo je nekad govora o tome ali stalo. Necu da vjerujem da na to ne misle.
Teško ove godine da ista bude što se tiče terena.
Ako ne bude travnjak, onda nista sigurno.ExBlueone je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:41Propao je tender za travnjak. Tako da.Steven11 je napisao/la: ↑04 jun 2020, 23:39Odgovarajuci uslovi za medije, imamo djelomicno ok ali za njihov standard mora se urediti mix zona, moraju imati pristup netu, ebeni wi fi je problem, ali ovo je rjesivo i nije krupan problem.
E sad... najtezi dio koji se jos ne spominje. Krov za barem jednu tribinu. Nadam se nekoj tendi barem ako nistaako se travnjak zavrsi, ostaje ovo kao jedini veliki problem. Ne znam dokle je s tim, samo se nadam. Bilo je nekad govora o tome ali stalo. Necu da vjerujem da na to ne misle.
Teško ove godine da ista bude što se tiče terena.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja jeste pametni, da napravimo teren ko zeljo pa da nas svaka ekipa glat pobjedjuje na Kosevu ko njih ..pfff
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.