Heller je napisao/la: ↑04 jun 2020, 17:10
harden je napisao/la: ↑04 jun 2020, 17:06
Meni se pokvarila bila Strix 570ica, kaze mi lik ne mogu ti dati drugu nema je u Evropi na skladisu, evo ti 1050Ti i 30KM

jos ga cekao mjesec dana da mi fol napravi tu grafu, sreca pa sam imao drugu.
Msi tastatura neka mehanička, ja htio s prijateljima prijatelju za rođendan. Ima 30 oglasa na piku. Niko nema na stanju. Kolegi crkla napojna, ima ih koliko hoćeš na piku, svi kažu moze biti za 5 dana. **** im big mater niko ništa ustvari i nema.
Svi fol daju fiskalne, ljudi drze robu u garazi ili podrumu, radnje niko nema

bila mi se maticna syebala, to mi je odmah poslao drugu nakon par dana, a i kolegi davno sastavljao neki PC kod onog mickey84, uzeo cpu maticnu i ram, nije htjelo bootati nikako i poslao sve nazad, sutradan on poslao drugi set.
Cpu Infotech i Doper su no1 sada, cijene ko i na piku a legit prodavnice sa fiskalnim racunom ( ovo sam siguran za CPU, za svaku sitnicu sam racun dobio, Doper nisam ali sam uzimao grafu i SSD koji su poslali pogresan, isti dan sam im se javio i odmah poslali drugi).
edit: nisam znao ovo sto miki napisa za mikija, ako je tako onda

on je medju prvima i poceo sa tim koliko se sjecam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "