Sačuvajte 2 mjesta u busu . . .
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa dobro, bilo je tu raznih mastanja... oni su mastali za nama u SFRJ ligi, pa okrenuli u postratnim ligama Federacije i NS BIH, pa mi okrenuli sad u zajednickoj BIH Premijer ligi...Preokret za preokretom. Sad je nas momenat. ABd tako i ostane.Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 12:31A dobro sad, sjeti se da ste i vi donedavno mastali kad su oni harali ligom i bili najtrofejniji klub. Sad se sve okrenulo i daleko boljih furki ima za sprdanje. Cak i sad ste s istim brojem titula prvenstva i kupa, ako se ne varam, a godonama unazad ih osvajate, skontaj onda koliko ste bili iza njih. ❤
Nije Dodik zainteresovan, drugo mjesto je za Šeranića.
Ja totalno razumijem tvoju frustraciju, i nije mi drago zbog vase situacuje, ne likujem i zelim vam brz povratak. Ono sto ti moram reci je da, nazalost, najmanje vam je kriv savez a najvise zna se ko, vec ispricano. Najmanji je problem sad racunat ko je i kako bio sampion, nikakve veze s Celikom nema. Imate svoj problem, i sve sto savezu zamjerate za vas konkretno problem, morate duplo pocistiti ispred svojih vrata. Pusti ti titule Zelje i Sarajeva ima ko o tome suditi i raspravljati. Ovo ti govorim sa predznakom peace.avenija je napisao/la: ↑05 jun 2020, 12:36Titule osvaja onaj ko kontrolise savez..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 12:31A dobro sad, sjeti se da ste i vi donedavno mastali kad su oni harali ligom i bili najtrofejniji klub. Sad se sve okrenulo i daleko boljih furki ima za sprdanje. Cak i sad ste s istim brojem titula prvenstva i kupa, ako se ne varam, a godonama unazad ih osvajate, skontaj onda koliko ste bili iza njih. ❤
Dok je Ivica bio tu i Zeljo imao ljude u savezu sve redom su osvajali. Imali sudjenje kakvo zele.
Sada je obrnuta situacija ovi Vicini pusikurci su od prvog do zadnjeg pitari, izmedju ostalog i zbog toga sto je njima odgovaralo podrzali su Arkana.
Zato Bh nogomet van drzave prvo kolo hajmo cao.
Nije vazno ko su, preruzni su... u nasem autobusu nema kockastih glava
Mi pamtimo npr. remi sa velikim Manchester Unitedom, dok vi pamtite kad ste dobili Veliko Sarajevo, cak i majice pravite, lijep je osjecaj kad te mali klubovi poput zelje idoliziraju na taj nacin!
a sto bolan nije unazad 8 godinaBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:242019./20. TITULA Sarajevo ---------------- KUP *bez pobjednika
2018./19. TITULA Sarajevo ---------------- KUP Sarajevo
2017./18. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Željezničar
2016./17. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Široki Brijeg
2015./16. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Radnik Bijeljina
2014./15. TITULA Sarajevo ---------------- KUP Olimpik Sarajevo
2013./14. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Sarajevo
Trofeji unazad 7 godina:
- FK Sarajevo 5 (3+2)
- HŠK Zrinjski 4 (4+0)
- NK Široki Brijeg 1 (0+1)
- FK Radnik Bijeljina (0+1)
- FK Olimpik Sarajevo (0+1)
- FK Željezničar Sarajevo (0+1)
Kada bi prava dali samo AS ili SK u prijenosu bi bile možda 2 utakmice.
Ma ne izlazi mi broj 7 iz glave..
samo od ovih 7 titula
BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:242019./20. TITULA Sarajevo ---------------- KUP *bez pobjednika
2018./19. TITULA Sarajevo ---------------- KUP Sarajevo
2017./18. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Željezničar
2016./17. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Široki Brijeg
2015./16. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Radnik Bijeljina
2014./15. TITULA Sarajevo ---------------- KUP Olimpik Sarajevo
2013./14. TITULA Zrinjski Mostar --------- KUP Sarajevo
Trofeji unazad 7 godina:
- FK Sarajevo 5 (3+2)
- HŠK Zrinjski 4 (4+0)
- NK Široki Brijeg 1 (0+1)
- FK Radnik Bijeljina (0+1)
- FK Olimpik Sarajevo (0+1)
- FK Željezničar Sarajevo (0+1)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.