Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
valja prosla, haha al nebitno, ja bih dodao na kosevu 2019 protiv borca 1:0izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 jun 2020, 14:54Ovo ti je pretprosla.Disperadun je napisao/la: ↑05 jun 2020, 14:42Ova tekma protiv Radnika i protiv Veleža su mi dvije najdraže u ovoj sezoni definitivno. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
https://www.klix.ba/sport/nogomet/direk ... /200605012Koji je dugoročni plan Fudbalskog kluba Sarajevo?
Da postanemo uvjerljivo najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini, s velikim kampom i najboljim omladinskim pogonom na ovim prostorima, uz samoodrživost takvog sistema kroz prihode od nastupa u Evropi i transfera igrača. Ovaj plan se naravno treba realizovati postepeno, ali uz podršku većinskog nosioca glasačkih prava i veliku posvećenost svih nas zaposlenih u klubu, ja sam sigurna da to možemo ostvariti.
Koje segmente kluba prema vašem mišljenju treba unaprijediti i na koji način to mislite ostvariti?
Apsolutno sve.
MortemHz je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:31Ako Općina Centar uspije da uradi obećano, mislim da ćemo sve osim grupne faze evropskih takmičenja moći igrati na stadionu "Asim Ferhatović Hase". Do sada je urađen veliki dio posla, međutim posljednje informacije govore da je opet došlo do birokratskih problema u procedurama za obnovu stadiona te smatram da obećanje o ispunjavanju uslova za treću kategoriju stadiona neće biti realizovano na vrijeme za evropske utakmice.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bosnas_, Dave, fkshz4687, Google Adsense [Bot], johntravolta123, rimljanin90, Tarapi i 63 gosta.