Pa na MojaTV su išli FHD prijenosi neke produkcijske firme u suradnji sa Hayatom (vjrv). Oni su radili par zadnjih kola prošle godine, a trebali su raditi i ovih zadnjih 11.ExBlueone je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:05Danas pričam s jednim haverom kaže radi u nekoj firmi koja se između ostalog bavi i produkcijom, te da su nabavili najbolje kamere za live evente naravno uključujići i sportske događaje. Odmah sam mu predložio da zaganja prenose naše Lige ali iostalih sportskih događaja i on kaže da će vidjeti sa gazdom i direktorom. E sad vjerovatno nema ništa od toga, ali čovjek se sjebe kad skonta da gleda prenose naših utakmica sa kvalitetom slike kao snimke oružanih sukoba u bejrutu70-tih godina, dok vamo ljudi koji posjeduju opremu ne mogu da dođu od raznih taldžija do poslova od kojih bi svi mi imali koristi.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- feniksptica
- Kontakt:
Kakve veze ima sto je Vico, ulete mu malo ispod stola i gotovo, BH Telecom opet. Ti ljudi jedinu nacionalnost koju priznaju su pare i gotovo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da ja uhvatim komercijalu kod katedraleSteven11 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:04
Otidji malo na brdo Mojmilo, zapali joint, opusti se i ne misli o danasnjem danu. Bit ce to sutra vec sve ok.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:48u 16 sati
Horde se pocinju zagrijavat
za vecerasnju proslavu titula
a ja s poslom zavrsavam bas u 16 sati
![]()
![]()
Pa do RTV-doma izadem
Pa vi slavite do ujutro
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Direktorica naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba o nastavku prvenstva:
Toliko o tome ko je bio za nastavak
Gazda zeljeznicara pobjego s kerom na farmu i ostavio igrace da treniraju sami.Kao bivša fudbalerka i osoba koja je godinama u sportu silno sam zajedno sa svim uposlenicima kluba željela da se prvenstvo nastavi i preostalih 11 kola kako bismo dokazali da smo najbolja ekipa. Svi naši potezi koje smo povukli, sredstva uložena u ispunjavanje mjera, sve to govori koliko smo htjeli i bili spremni da se prvenstvo nastavi.
Toliko o tome ko je bio za nastavak
Vaš gazda ionako često boravi na farmama pasa, jer je to omiljeno jelo u Vijetnamu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:43Direktorica naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba o nastavku prvenstva:
Gazda zeljeznicara pobjego s kerom na farmu i ostavio igrace da treniraju sami.Kao bivša fudbalerka i osoba koja je godinama u sportu silno sam zajedno sa svim uposlenicima kluba željela da se prvenstvo nastavi i preostalih 11 kola kako bismo dokazali da smo najbolja ekipa. Svi naši potezi koje smo povukli, sredstva uložena u ispunjavanje mjera, sve to govori koliko smo htjeli i bili spremni da se prvenstvo nastavi.
Toliko o tome ko je bio za nastavak![]()
Amar je cijelo vrijeme bio tu, a u periodu o kojem ti govoriš svakako nije bilo treninga niti je itko trenirao . .
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Pobjego sa kerom u izolaciju a igrace ostavio da treniraju sa zarazenim osobljem kluba. GolemoExBlueone je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:48Vaš gazda ionako često boravi na farmama pasa, jer je to omiljeno jelo u Vijetnamu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:43Direktorica naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba o nastavku prvenstva:
Amar je cijelo vrijeme bio tu, a u periodu o kojem ti govoriš svakako nije bilo treninga niti je itko trenirao . .
Svi ispred Vječne večeras! Voditelj: Ivan Lemndara!
U vrijeme kada je jedan od članova uprave bio pozitivan test ali bez nekih vidljivih kliničkih simptoma (druga polovina marta) svi su bili u izolaciji, čitav grad, država a pogotovu niko nije trenirao niti se u tim danima primicao stadionu. Vjerovatno ne živiš u BiH pa nemaš pojma o nekim stvarima.TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:53Pobjego sa kerom u izolaciju a igrace ostavio da treniraju sa zarazenim osobljem kluba. GolemoExBlueone je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:48Vaš gazda ionako često boravi na farmama pasa, jer je to omiljeno jelo u Vijetnamu.TheIvicnjak je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:43Direktorica naseg najveceg i najtrofejnijeg kluba o nastavku prvenstva:
Gazda zeljeznicara pobjego s kerom na farmu i ostavio igrace da treniraju sami.
Amar je cijelo vrijeme bio tu, a u periodu o kojem ti govoriš svakako nije bilo treninga niti je itko trenirao . .![]()
Ovdje nam sada treba udruženje premijerligaša, a nemamo ga još, samo Željo i Sarajevo žele to, bilo bi lakše pregovarati i izvući bolje uslove za klubove....
Zamisli kojim ocima Nam gleda Lutvu... Zato ga Amar krije po vikendicama 
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ako kad trebas ici taxijem, idi sad. Fataj se tranzita, topla preporukasvrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:36Samo da ja uhvatim komercijalu kod katedraleSteven11 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:04
Otidji malo na brdo Mojmilo, zapali joint, opusti se i ne misli o danasnjem danu. Bit ce to sutra vec sve ok.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 13:48u 16 sati
Horde se pocinju zagrijavat
za vecerasnju proslavu titula
a ja s poslom zavrsavam bas u 16 sati
![]()
![]()
Pa do RTV-doma izadem
Pa vi slavite do ujutro
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nije izgleda uslov za ove kvalifikacije, tek kasnije...
Travnjak je najveci problem ali ne i jedini, kaskaju sa press prostorom, mix zonom, ulazom za strane delegacije itd...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 05 jun 2020, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zaprijetio je da ga Koševo vidjeti neće. Pitanje je sad ko će peškire momcima nositi i skupljati im prljave gaće po svlačionici, al dobro nađe se već nešto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
@pastrmka opet si aktivirao 17. profil
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Beduin
- Kontakt:
Druze, znas li ti da na svaki post repliciras po 2x, samo da nesto napises dodatnozagor1987 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 12:38Igras sa Baselom,Borusijom,Atalantom,Rapidom,Dinamom,Celticom,Genkom,Clujom itd dok neki mastaju o tomeBeduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 12:31A dobro sad, sjeti se da ste i vi donedavno mastali kad su oni harali ligom i bili najtrofejniji klub. Sad se sve okrenulo i daleko boljih furki ima za sprdanje. Cak i sad ste s istim brojem titula prvenstva i kupa, ako se ne varam, a godonama unazad ih osvajate, skontaj onda koliko ste bili iza njih. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slavite libo vas tukli i mi bi da mozemo ali nam se neda.Ja mislim da smo drugi bili garant 8 puta od toga 4 zijanili titulu gdje niko nebi. Ko kriv normalno mi sami. Stelilo se drugom steli i ti.Ko mi sad cvjecke postenje a u stvari svi smo tu negdje. Od plakanja nema nista nego se bori laktaj stipaj za svoj klub. **** kuknjavu i saopstenja pa nisi pasa u Nogom Zelandu. Slavite i mi bi da smo bili prvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.