Malo sam popio i klub mi se tetura
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dosta šuplje, Havana snimala za Pervmom ponovno. Da gledam to, dont judge me. Nikad ne znaš hoćel starog prenijeti da šta u kuću novo dovede, treba bit spreman.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad sam dečak bioMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:40Bivši mod, 2x u top 10 za forujmaša godine, 1 za kantu. Bog i batina foruma.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:40Bivši mod, 2x u top 10 za forujmaša godine, 1 za kantu. Bog i batina foruma.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
I used to rule the worldMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:40Bivši mod, 2x u top 10 za forujmaša godine, 1 za kantu. Bog i batina foruma.
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning, I sleep alone
Sweep the streets I used to own…
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
despite making 0.042% of the forum population the gej lobi is responsible for 2.7% of all postovi on it
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Držimo forum na životu.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:57despite making 0.042% of the forum population the gej lobi is responsible for 2.7% of all postovi on it
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jesi mene računao tuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:57despite making 0.042% of the forum population the gej lobi is responsible for 2.7% of all postovi on it
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
nisam nisi u četu, ni ti ni helco etc.Osim13 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 16:08jesi mene računao tuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:57despite making 0.042% of the forum population the gej lobi is responsible for 2.7% of all postovi on it
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
U Zenici poveli fizički obračuni zbog izbora. Danas nastradao Fudin urednik RTVZE..prebio ga neki lik sa kantonalnog nivoa iz ASDA..valjda ovaj ovaj objavio kritiku na FB zbog nekog puta i fasunga..
Zapamtite u predizbornoj kampanji ce uskoro biti mrtvih.
Zapamtite u predizbornoj kampanji ce uskoro biti mrtvih.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Riječ je o visokomoralnoj osobi koju poznajem cijeli život. Na hafiza sam uvijek gledao kao na jednog od uzora i divio sam se njegovoj veličini. Gnjida iz SDA pustite čovjeka na miru. Institucija.
https://www.072info.com/draco-bujrum-pr ... ati-video/
https://www.072info.com/draco-bujrum-pr ... ati-video/
"We need to suffer. And we need to fight."
Situacija definitivno nikad nije bila naelektrisanija pred neke izbore. A koliko još ima do istih. Na hajr.
Oske i ja sa svim reinkarnacijama to dižemo na 4 minimalno.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 16:09nisam nisi u četu, ni ti ni helco etc.Osim13 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 16:08jesi mene računao tuMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑05 jun 2020, 15:57despite making 0.042% of the forum population the gej lobi is responsible for 2.7% of all postovi on it
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Na terenu legenda, karakterom gov-no.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.