Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
alen ovcina u slobodi
Znaci sloboda opet ulaze pare...napokon jedan pravi igrac nakon 50 promasaja...ovo sigurbo znaci da ni skopljak ne ostaje
Ma kakav Ovčina, on je bio u rangu Husica iz Konjuha.
A Vedran Delic je za njega Genshajmer na desnom krilu.
Kad se sjetm u repki kolko mi živaca potrgo sa šarafima
A Vedran Delic je za njega Genshajmer na desnom krilu.
Kad se sjetm u repki kolko mi živaca potrgo sa šarafima
Greska lijevom.

Klasa da ali ipak nije space shuttle

Igrao je on ovdje, sigurno će biti pojačanje za Slobodu ali ja bih uvijek prije dao novac za dobrog beka nego krilo...ali kontam potez i njega i Slobode i drago mi je uopste da vidim da jedan nas klub može vratiti jednog reprezentativca iz inostranstva.
Alen je super momak i jedva čekam da ga ponovo vidim u Gračanici.
Jucer se sastao UO privatno,dogovoreno razigravanje kako bi Iskra ostala,na zvanicnom sastanku ce to potvrditi sljedece sedmice
Osmanhodzic izmedju slobode i gracanice...karanovic isto odlazi iz visokog.
Visoko ce se posvetiti svojoj skoli rukometa u sledecoj sezoni, bez skupih igraca.
Visoko ce se posvetiti svojoj skoli rukometa u sledecoj sezoni, bez skupih igraca.
Sta je razigravanje za prvaka
Džinović;Šestan i Dželilović + na to da dođe Almir teško. Prije da će u Slobodu jer njima fali krilo ,a opet ponavljam juče su iz Slobode izjavili da se okreću igračima iz okoline tako da Almir prije sloboda, još Tufa tu ako ode,sa Kadićem kao trenerom i dobrom stabilnom upravom ovo počinje ličit na ekipu pravu.
najnovije sto sam cuo je da karanovic je blizu nekoliko klubova u bih a da je najvise zagrizla bosna sa krivaja ukoliko udu u ligu..prica se da je besirevic golman blizu slobode takodje jer sloboda navodno jelicu dala slobodne papire a iskra ostavlja caber agic golmane iducu sezonu ako ostanu u ligi tako da bi besirevic i omerovic trebali biti na golu slobode..posto sam na podrucju sbk cuo sam da sloga trazi ljevog beka uveliko i da pregovara sa dobrim igracima imena neznam ali kao da ce objavit uskoro..
Luka Karanovic ipak ostaje u Visokom...danas potpisao ugovor za sledecu sezonu
Za sada su sve špekulacije ali naravno da nije daleko od istine i da nije nelogično. Ipak treba sačekati. Mene danas lik ubjeđuje da zna da će Tufa i Mali u Slobodu a da Adi i Dino ostaju u Gr.

Za Adija me ne bi iznenadilo, mozda je za njega kasno kao golmana da napravi nesto vise, dobar posao i igrati u svojoj carsiji za neku pristojnu lovu, to mu je najbolje
-
- Kontakt:
Karanovic ostaje kod nas, Adi i Dino ako se vrate to je kraj ozbiljne karijere. Ovdje neka prica kako je Gračanica za razvoj igraca pa sta je onda izvidjac, Bosna V, Maglaj, Krivaja.
Teško da je blizu istine to za Adija i Dinu,obojica su imali super sezone iza sebe tako da patka je to velika .ham19 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 17:33Za Adija me ne bi iznenadilo, mozda je za njega kasno kao golmana da napravi nesto vise, dobar posao i igrati u svojoj carsiji za neku pristojnu lovu, to mu je najbolje![]()
sedzad abdurahmanovic novi igrac krivaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.