Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Opet penal, sad za Wolfsburg, naravno Edin je učestvovao u akciji...
Šega od utakmice!
EDIT: Džeko šutira penal dva metra preko gola....
Šega od utakmice!
EDIT: Džeko šutira penal dva metra preko gola....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Džeko 
Hehe vidim ja prepire se on sa Diegom ko ce sutati reko garant ce ga na kraju profulati
Dzeko nikad nije trebao pucati ovaj penal, historijski Dzeko slabo puca penale, plus u ovoj tekmi Dzeko je do sada katastrofa od prve minute
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Ma ne sjećam se kad je Džeko lošije odigrao... po meni, Diego je jedini igrač Wolfsburga koji može dobiti prolaznu ocjenu.
Najjača scena je kad Diego odmahuje glavom nakon promašenog penala, sigurno je on trebao pucati...
Najjača scena je kad Diego odmahuje glavom nakon promašenog penala, sigurno je on trebao pucati...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nema tu prepiranja. To je Džekino zaduženje od prošle sezone. Samo se ovaj debil drznuo da mu pravi pritisak i da on nešto traži loptudelija je napisao/la:Hehe vidim ja prepire se on sa Diegom ko ce sutati reko garant ce ga na kraju profulati
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Danas Dzekin mozak nije bio prisutan u ovoj tekmi, fizicki je Dzeko bio tu ali psihicki na nekom drugom mjestu
Ja imam osjećaj da će Džeko jednom na treningu ovog Diega strest boksom da ovaj neće znat gdje je.
Stvarno Dzeko nikad gori, fkt je uzgubio sve sto je mogao
, nadam se da cemo vidjeti slijedece sedmice bolju utakmice od njega, jer goru ne mozemo.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Vidjeli ste kako Diego motiviše igrače, galami na njih, jbg, u pravu je. Nevjerovatno ali se on najviše borio u ovoj tekmi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam pomno gledao prvo poluvrijeme i Džeko je odigrao standardno dobro, uz standardno agonijalnu predstavu Wolfsburga. A i onaj neki solo prodor prije 10-ak minuta kad je pokušavao 3 puta da prođe, ono je sigurno bio faul Sad nakon penala ste se svi raspisali kako je loš, ali osim to promašaja nije ništa značajno slabiji nego inače.
I Diego je i dalje najveći debil. Može se boriti k'o Gatusso, ali sve upropasti kad neće da se riješi lopte i čeka da ga trojica napadnu. Svaki napad upropasti tom sporinom. Ako je tako dobar, a znamo šta sve može, zašto onda nijednu jedinu šansu nije stvorio za svoje napadače. Jado jadni.
I Diego je i dalje najveći debil. Može se boriti k'o Gatusso, ali sve upropasti kad neće da se riješi lopte i čeka da ga trojica napadnu. Svaki napad upropasti tom sporinom. Ako je tako dobar, a znamo šta sve može, zašto onda nijednu jedinu šansu nije stvorio za svoje napadače. Jado jadni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Dzeko kao igrac i kapiten stvarno nikakav danas, plus dosta sebican i ne zbog penala nego u vise navrata nije htjeo namjerno dodati saigracu kad je mogao i pokusao nesto bezze driblati i izgubio loptu i onda bio opasan kontranapad Werdera.
Zna Dzeko sta radi.Spusta sebi cjenu.Pa onda direkt u........ Rubi.... ovaj Real. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nešto se dešava u Wolfsburgu. Onako Džeko samo prođe pored McLarena i ne pozdravi se sa Dejagahom... 
Nije uredu ova reakcija Dzeke, jer realno zasluzio je da ga trener izmjeni cak i prije 20-30 minuta.
Ma hajd ti si kao objektivniji, pa po tebi se Diego bori najvise pa po tome najbolje, pa ako cemo tako, pusti neko dugoprugasa na teren neka se ganja sa njima i dobar je, pa nije Diego nista od svog posla napravio, ama bas nista, sj*bo je sve sto je mogo da sj*be i ti kazes da je to dobro. Jeste Dzeko los, ali taj nista nije bolji, inace se slazem sa tobom, ali taj tvoj post nije imao veze sa istinomVirtu4l je napisao/la:Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 04 dec 2010, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Hajde ba, da ti tako pametni, imali biste nekih zamjerki na njegovu igru i prije promašenog penala. A i taj McClaren je mrtvi debil, koji će možda već danas dobiti otkaz. Samo Bog zna šta je mislio mijenjajući svog jedinog napadača sposobnog za gol.Virtu4l je napisao/la:Opet Željovac prosipa mudrosti. Sto ljudi govori jedno, Mclaren ga mijenja, ali šta mi znamo. Tu je naš Željovac sa svojim objektivnim mišljenjem.
A Diego je zaslužio da mu Wolfsburg da otkaz nakon maksimalno dvije utakmice. Odnos katastrofa. Nafuran obični.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ocigledno da mu se Real mota po glavi ,nikada nije djelovao ovako odsutno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡