Kakav primat pa osam godina su čekali na titulu.A ovo što danas slave je meni smiješno, 11 kola nije odigrano i lafo mi prvaci ma daj.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Možemo isto tako reci levatino da je Sarajevo rastereceno igralo u Italiji, dok se kuci sasralo i vidjelo smo epilog.
Levatino.
7 godina levatino vi ce te cekati punih 8, i bog zna koliko još.
Znamo kako je Amar završavao poslove u Trebinju takve titule ste osvajali.
Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 05 jun 2020, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo igralo rasterećno u Italji ? Ti svakako imaš pravo to reći ali takve ljude obično odmah vrate u Jagomir.
Zaboravljaš li retardu koliko je Torino primio golova zaboravljaš li koliko je još timova primilo po 5,6?
Pa ja pravi retard 2-2 se ne pika 0-8 se pika raspadnuti **** umri u toj muci
Pa ja pravi retard 2-2 se ne pika 0-8 se pika raspadnuti **** umri u toj muci
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 05 jun 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Pasha moj Atalanta bi raskovala nasu reprezentaciju sa najmanje 4 komada, a kamoli nas....Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:16Sarajevo igralo rasterećno u Italji ? Ti svakako imaš pravo to reći ali takve ljude obično odmah vrate u Jagomir.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa idi prati lige engleske spanije koji k komentarises.Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:54Lafo pjevaju šampione, šampione i onda dođe Atalanta i uvali im 8 komada na sred Koševa, najbolje da ugase ovu ligu jer su od namještanja utakmica došli do namještanja kompletnog prvenstva.U Srbiji,Hrvatskoj se lige nastavile kao i u zemljama najteže pogođenim pandemijom poput Njemačke,Engleske,Španije ali zato se u Bosni 11 kola prije kraja prekine liga i dodjele se neke imaginarne titule.Bezveze.
Liga se mgla i trebala nastavit, kao navijac Sarajeva to kazem. Da se liga kojim slucajem nastavila razlika na tabeli bi bila jos veca jer smo se tek 'zahuktali' kad su je prekinuli. Sarajevo je bilo prvo na tabeli, najbolji smo bili i ove sezone.
To sto nam je drzava **** i gleda se u sitne interese pa se nije nastavila je razlog da ne slavimo 7. titulu u hostoriji?!
Boli nas K!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se raspravljate s covjekom vidite da ima krizu indetiteta, za 2 sedmice ce nesto trece pisat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Liga se trebala nastaviti to je činjenica, ali to što se prekinula ne krivim Sarajevo nego lopove iz NS koji su podvili rep pred lopovima iz RS-a zbog Borca.FrancescoTotti je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:18Pa idi prati lige engleske spanije koji k komentarises.Saurman je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:54Lafo pjevaju šampione, šampione i onda dođe Atalanta i uvali im 8 komada na sred Koševa, najbolje da ugase ovu ligu jer su od namještanja utakmica došli do namještanja kompletnog prvenstva.U Srbiji,Hrvatskoj se lige nastavile kao i u zemljama najteže pogođenim pandemijom poput Njemačke,Engleske,Španije ali zato se u Bosni 11 kola prije kraja prekine liga i dodjele se neke imaginarne titule.Bezveze.
Liga se mgla i trebala nastavit, kao navijac Sarajeva to kazem. Da se liga kojim slucajem nastavila razlika na tabeli bi bila jos veca jer smo se tek 'zahuktali' kad su je prekinuli. Sarajevo je bilo prvo na tabeli, najbolji smo bili i ove sezone.
To sto nam je drzava **** i gleda se u sitne interese pa se nije nastavila je razlog da ne slavimo 7. titulu u hostoriji?!
Boli nas K!!!
A to da bi Sarajevo uzelo titulu i da se nastavilo prvenstvo pa nisam baš siguran, jer 3 boda i nije neka prednost pored činjenice da si od direktnog rivala primio osam golova u dvije utakmice a u 11 kola se moglo svašta desiti.
Šta smo im uradili u zadnjih 5 godina nije realno 3 titule direktno im izbili iz ruku dvije..
Baš ono odvaljivanje
Baš ono odvaljivanje
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ŠBBKBB nije tema vecerasnje emisije. zeljeznicar da je bio bolji tabela bi to pokazala. A dobili su diplomu za tih osam golova u duelu protiv sampiona. Cestitke i njima.
- Beduin
- Kontakt:
Drago mi je da si mi ovo malo pojasnio. Ovo je cisti bezobrazluk, ogromne pare uzimaju a da klubovi niti imaju uvoda u to niti ikakve koristi.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:15Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
Cuj da ti klubove u startu diskreditujes, jednostavno dadnes sirotinji crkavicu i sirotinja zadovoljna, mi se i dan-danas vodimo time "bolje ista, nego nista", umjesto da se pobunimo i trazimo direktno ucesce u prodajo tv prava i raspodjeli sredstava.
Klubovi previse novca gube, a znamo koliko nam svaki dinar znaci.
Imas li info koliko je bh telecom zaradio prodajom utakmica Areni Aport?
I eto od cetvrtfinala kupa ce nas prenositi Arena, da li ce klubovi dobiti neki dinar s obzirom da su ove utakmice mimo Telecoma kojem istice ugovor, zna li se ista oko kupa i zarade od tv para?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Gasi sve jbg
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 05 jun 2020, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Tabela ne može biti relevantana jer se nije kompletiralo prvenstvo.
Gledaj onog poredi EPL i kokuruz ligu gdje se prventva završavaju ispod stola.E moj Suki.
Gledaj onog poredi EPL i kokuruz ligu gdje se prventva završavaju ispod stola.E moj Suki.
Aha
Hvala na objasnjenju!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- Beduin
- Kontakt:
Lamse habibi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Dinamu,Interu,Milanu uvale po 5,pobjede Juve itd itd o cemu ti pricas,necemo taj nivo mi biti ni priblizno ni za 100 godina
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ofiras se drug. Pravila i propozicije takmicenja jasno kazu da u slucaju prekida prvenstva trenutno stanje na tabeli je najrelevantnije. Idi ti prati manea i sanea bolje ti je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.