Bolan pokušavate zubanom nesto reci, u zadnjih 5 godina mi uzeli 3 titule i izbili vama direktno iz ruku dvije.
Mislim mogu misliti samo koliko ti je loše bukvalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bolan pokušavate zubanom nesto reci, u zadnjih 5 godina mi uzeli 3 titule i izbili vama direktno iz ruku dvije.
Dobro je ba francuz, moje misljenje je isto i za vase manijake, cak i gore i za sve slicne grupe. Vama vasa grupa dodje ko streljacki klubdejavu je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:35
strasnofeniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:38Zato sto ja znam ko ste i koliko ste hrabri. Znam koliko su vam muda malena. Na mene jednog uvijek ide 5 najmanje i to vecina ima dodatne rekvizite. O vasoj hrabrosti i vasim mudima sutite, barem meni suti decko. Uzmi dnevnicu danas, mlijeko i spavanje.
Od vas niko 1 na 1 fer ne smije i to je javna tajna, zato se obican normalan narod i nece mijesat. Dokazujte vi svoju hrabrost tako![]()
Pa dobro, nije nam lahko bilo, al idemo dalje u nove sezone. Uskoro vas opet trpamo na terenu
Vi o svojoj ne smijete ni pisati hahahha
feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:46Mi smijemo, vama vasi odmah dodju da objasne neke stvari, ko u Sjevernoj Koreji
Kad je došao Tan ja sam ocekivao u roku 2 godine da pocinjemo raditi ovo što danas radimo i kad se nije desilo bio sam nervozan moram priznati..let3 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:41Pa dobro, nije nam lahko bilo, al idemo dalje u nove sezone. Uskoro vas opet trpamo na terenu![]()
A Zubandan ce se slaviti dok postoje željovcidžaba vam sva prica oko toga.
Pantelija, koliko sam mogao skontati oni su u manjini. Fino se skupite koliko vas ima i izrazite svoje nezadovoljstvo, nemate od ovog pisanja i vrijedjanja po forumu nista, ponizavate grupu i smije vam se raja realno. Nije zajebancija
I jedne i druge popisam po glavi i yebem im usrefa bivola i amawa morza u usta pohlepnadejavu je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:49feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2020, 23:46Mi smijemo, vama vasi odmah dodju da objasne neke stvari, ko u Sjevernoj Koreji![]()
tako se to radi, nece neki anonimusi (navijaci istog kluba) po forumu pljuvati i vrijedjati grupu kako im je cejf![]()
Pa ima li neka prilika u kojoj ovi sadakasi ne prose?A ide i 100 godina, nije to obican jubilej. Treba ga dostojno obiljeziti. Vjerujem i da se tu moze napraviti dobar projekat koji bi mnogi podrzali, od uefe, vlasti, sponzora, navijaca ...
To ce se pamtiti
Poenta njihove 'filozofije'!kosevskobrdo je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:44Pa ima li neka prilika u kojoj ovi sadakasi ne prose?A ide i 100 godina, nije to obican jubilej. Treba ga dostojno obiljeziti. Vjerujem i da se tu moze napraviti dobar projekat koji bi mnogi podrzali, od uefe, vlasti, sponzora, navijaca ...
To ce se pamtiti![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.