Onaj Prinz Charles se oporavi bez problema a covjek jedva hoda. Izgleda da poznatim korona nista ne moze.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Joj Kristijana samo o horsašima priča, uhvati pričati o starletama, kaže Memo a otac ne može jadan ništa kae pa kako će kad je na heroinu wtf

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Najače stranke u BiH više uopšte nisu samo obične stranke, uvezani su sa biznismenima i kriminalcima, imaju paraobavještajne institucije, preveliki su to projekti da bi dozvolili da ih neko tek tako "ugasi" na demokratskim izborima.
- Marsal
- Kontakt:
Čovjek je bivši visokorangirani policajac, mislim da je bio čak i direktor FUPa, a sada je delegat u Domu naroda. Nije pljuvanje politike nego eto spominje i primjere i sve o tome zašto ovdje nikad neće bit bolje i govori kako je ovo bukvalno jedna hobotnica iz koje nema izlaza.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dorian dodji i dozivi ekstazu 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Poduzetnicki duh Allepa u Zenici, valjda i zenicani nesto nauceSukob migranta u Zenici zbog pozicije na mostu za prodaju maramica
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- JarnoTrulli
sta je fazon sa debilima po gradu i vansicama mi olinjali skejteri vise od sramote ne mozes ih pogledati nit nositi jes da imam 10 parova al kakvi ih sve mentoli nosaju i brude dodje mi da zapalim ove moje
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Izgleda da neko sa Pinka je sinoć čitao moje primjedbe o trajanju epizoda i večeras pola sata epizoda
Odmah sam raspoloženiji , jedva čekam novu epizodu
Odmah sam raspoloženiji , jedva čekam novu epizodu
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
bila bi fora da Memo ide malo u Zagreb i ugosti Sonju Kovač (Viki), pa da priča malo više o njenoj ulozi u Zauvijek susjedi i tim detaljima sa snimanja i gdje su i šta rade ostale cure (pogotovo Anđa (Lucija))
Sta ti znas iz NjemackeJarnoTrulli je napisao/la: ↑06 jun 2020, 00:07Nemoj u Dorian bez Vansica. Samo normalan zivot, bajo moj.![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vraćam se kući, ne mogu putanju održavati. Još nenaspavan, a ništa osim cole nisam pio. 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.