Ovo njega najvise boli , a i bolit ce ga opet uskoro
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo njega najvise boli , a i bolit ce ga opet uskoro
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma apsurdno je poredit Seriju A i našu ligu. Isto da porediš Yugu 45 i Ferrarija Testarossu iz iste godine i da se smiješ kad te Ferrari ostavi u prašini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Bazinga12345
- Kontakt:
I Borac se nesto protivio, ne znam je li bilo ista od ovog.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:15Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/borac ... /170704101
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bordo jutro
-
PiazzaGrande
Klubovi bi trebali žurno završiti priču oko formiranja udruge premijerligaša koja bi bila neovisna o savezu i koja bi vodila natjecanje, dogovarala marketinška i tv prava itd.Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:19Bas me zanima ovo oko tv prava za naredne sezone kako ce izgledati. Da li ce bh telecom lobi i ovaj put nadjacato konkurente zbog usrane moja tv ili ce ipak uletiti jaci igraci poput Arene, uz BHT i moju tv za poneku tekmu.
A ono najbitnije, da li ce klubovi dobijati ciste pare od kojih ce placati organizaciju utakmice/sudije i ostalo, a da nesto para ostane i u klubskim kasama, ili ce i ovaj put nam oni placati sudije koje dolaze po zadatku naustrb ostalih klubova. U praksi, skoro pa besplatno te gledaju i jos ti posalju sudije koje te handre.
Imali su koliko se sjećam dva sastanka do sada...
Da je udruga bila formirana prije korone ko zna kako bi se rasplela ova prica oko prekida prvenstva...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Bordo jutro šampioni.
Puca mi mozak od alkohola, a i racq za vicešampionima
Puca mi mozak od alkohola, a i racq za vicešampionima
Pa ako će biti kao i dosad, da arena i bht rade, to je ok.
Malo je zeznuto za platformu, ali ko ima želje, može uplatiti 2km za prenos. Ionako je to kad se gostuje Sarajevu i Željezničaru, to je max 2 puta u sezoni.
Moj klub je bio puno zastupljen na areni, a i bht. Bilo bi glupo da se na to žalim.
A sad koliko dobiju klubovi od prenosa, to je sića, ali realno, ko bi više i platio, za cijelu sezonu. Vjerovatno se može isposlovati da pojedini klubovi dobiju nešto više novca kao što je Borac sa arenom imao priču, ili Željo sa sk, ali za cijelu sezonu sumnjam da se tu može dobiti neka veća cifra.
Malo je zeznuto za platformu, ali ko ima želje, može uplatiti 2km za prenos. Ionako je to kad se gostuje Sarajevu i Željezničaru, to je max 2 puta u sezoni.
Moj klub je bio puno zastupljen na areni, a i bht. Bilo bi glupo da se na to žalim.
A sad koliko dobiju klubovi od prenosa, to je sića, ali realno, ko bi više i platio, za cijelu sezonu. Vjerovatno se može isposlovati da pojedini klubovi dobiju nešto više novca kao što je Borac sa arenom imao priču, ili Željo sa sk, ali za cijelu sezonu sumnjam da se tu može dobiti neka veća cifra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Begicu, Dzemidzicu, Pilav citate li vijesti koje stižu dalje od Banja Luke? Pusikurci Banjalucki sagnite se na koljena. Kako ste u pola sezone promijenili propozicije i pravila takmicenja? Gdje Pise u statutu? Popisam se po trening kampu i privatnoj reprezentaciji vodite je u Banja Luku u Zenicu niste dobrodošli.
Italijani nisu pali pod pritisak poput N/FS BiH: Nema prvaka i ispadanja ako se sezona ne završi!
Italijani nisu pali pod pritisak poput N/FS BiH: Nema prvaka i ispadanja ako se sezona ne završi!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Beduin
- Kontakt:
To je to, mora se poceti vrsiti pritisak na Savez i pokazati nezadovoljstvo, samo tako mozes ocekivati vecu podrsku za klubove i bolje uslove. Ovo sto se sad dobija je premalo, 2020. godina je ba.PiazzaGrande je napisao/la: ↑06 jun 2020, 09:09Klubovi bi trebali žurno završiti priču oko formiranja udruge premijerligaša koja bi bila neovisna o savezu i koja bi vodila natjecanje, dogovarala marketinška i tv prava itd.Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:19Bas me zanima ovo oko tv prava za naredne sezone kako ce izgledati. Da li ce bh telecom lobi i ovaj put nadjacato konkurente zbog usrane moja tv ili ce ipak uletiti jaci igraci poput Arene, uz BHT i moju tv za poneku tekmu.
A ono najbitnije, da li ce klubovi dobijati ciste pare od kojih ce placati organizaciju utakmice/sudije i ostalo, a da nesto para ostane i u klubskim kasama, ili ce i ovaj put nam oni placati sudije koje dolaze po zadatku naustrb ostalih klubova. U praksi, skoro pa besplatno te gledaju i jos ti posalju sudije koje te handre.
Imali su koliko se sjećam dva sastanka do sada...
Da je udruga bila formirana prije korone ko zna kako bi se rasplela ova prica oko prekida prvenstva...
Udruzenje premijerligasa bi trebao biti prioritet klubovima. Ako bi u Slobodi bio neko sa kim se moze pricati na svaku temu i dogovarati, onda je to ova Uprava, sacinjena od mladjih momaka modernih shvatanja.
Riziko - mislis da cijelu sezonu ne bi mogao prodati za vise od 60k maraka? Arena, SK, MojaTV i jos neke tv kuce bi sigurno ponudili vise kad postoji konkurencija i kad bi se sjelo sa svima i dogovaralo, a ne kad ides na siguricu sa BHTelecomom i bez konkurencije.
Ovdje bi mozda slabije zaradili manje atraktivni klubovi koji nemaju publiku, navijace, tradiciju, naboja na stadionu, ali Boze moj, tako je svugdje u svijetu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Do kad je ugovor sa bh telecomom?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav ti je to link boston 
Kakve su kone bez inalo obraza prizivaju Crnkica frajer ih piso gdje god je stigao jbtee pola ekioe ce in pitari biti
Mnogo glup post, priznaj i sam.
Šta fali bivšim pitarima, konkretno Crnkiću ? o kakvom to obrazu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 jun 2020, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dovodite kazem pitare,lik vas pljuvo gdje god je stigao,ismijavao po kafanama itd mogli ste i Bilbiju dovest i on je dobar. Svakako vam je obraz djon pa vam i Stanic igra
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oooooo Samo Saraj'voooo
A kad smo mi to doveli Crnkica? Nisam nesto vidio post na nasoj zvanicnoj o tome ...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ja, ti bio sa njim po tim kafanama
A i da jest pljuvao, cemu toliki srklet
Nece Crnkić doci, ne sekiraj se...jedan lik ga pomenuo bezveze na temi Želji, ti odmah potrcao ovdje da pališ uzbunu
- svrakino1921
- Kontakt:
E sto se pitari isprovaljivase sinoc

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.