Ovo njega najvise boli , a i bolit ce ga opet uskoro

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I Borac se nesto protivio, ne znam je li bilo ista od ovog.Brkooo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 22:15Samo su se Zeljo i mislim Siroki oglasili jos prije par godina u vezi tv prava. Pa nama je propao vrhunski ugovor sa sportklubom zbog telekoma i moje tv..Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:52Ma cisti bezobrazluk, po sezoni 1 tim ustedi cca 60k maraka, i to svi isto, a oni prodaju tv prava i zarade ogromne pare. Eto prosle sezone Arena se ubacila u prenos i sigurno fine pare uletila. Zamisli tek ove sezone da glavne tekme oni uzmu, to su masne pare za nase klubove.
A nasi drznici isto ti prikazu derbi Zeljo-Sarajevo ili Zrinjski-Velez kao Zvijezda-Mladost, sve vec uracunato.
Z
Klubovi su zakinuti za velike pare, samo je pitanje zasto se klubovi nikad nisi oglasili po tom pitanju. Nego kokuzi kao i uvijek, neka su sudije placene i jos poneka sitnica iz organizacije, a mozak nikako da ukljuce i saberu 2 i 2.
Klubovi bi trebali žurno završiti priču oko formiranja udruge premijerligaša koja bi bila neovisna o savezu i koja bi vodila natjecanje, dogovarala marketinška i tv prava itd.Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:19Bas me zanima ovo oko tv prava za naredne sezone kako ce izgledati. Da li ce bh telecom lobi i ovaj put nadjacato konkurente zbog usrane moja tv ili ce ipak uletiti jaci igraci poput Arene, uz BHT i moju tv za poneku tekmu.
A ono najbitnije, da li ce klubovi dobijati ciste pare od kojih ce placati organizaciju utakmice/sudije i ostalo, a da nesto para ostane i u klubskim kasama, ili ce i ovaj put nam oni placati sudije koje dolaze po zadatku naustrb ostalih klubova. U praksi, skoro pa besplatno te gledaju i jos ti posalju sudije koje te handre.
To je to, mora se poceti vrsiti pritisak na Savez i pokazati nezadovoljstvo, samo tako mozes ocekivati vecu podrsku za klubove i bolje uslove. Ovo sto se sad dobija je premalo, 2020. godina je ba.PiazzaGrande je napisao/la: ↑06 jun 2020, 09:09Klubovi bi trebali žurno završiti priču oko formiranja udruge premijerligaša koja bi bila neovisna o savezu i koja bi vodila natjecanje, dogovarala marketinška i tv prava itd.Beduin je napisao/la: ↑05 jun 2020, 21:19Bas me zanima ovo oko tv prava za naredne sezone kako ce izgledati. Da li ce bh telecom lobi i ovaj put nadjacato konkurente zbog usrane moja tv ili ce ipak uletiti jaci igraci poput Arene, uz BHT i moju tv za poneku tekmu.
A ono najbitnije, da li ce klubovi dobijati ciste pare od kojih ce placati organizaciju utakmice/sudije i ostalo, a da nesto para ostane i u klubskim kasama, ili ce i ovaj put nam oni placati sudije koje dolaze po zadatku naustrb ostalih klubova. U praksi, skoro pa besplatno te gledaju i jos ti posalju sudije koje te handre.
Imali su koliko se sjećam dva sastanka do sada...
Da je udruga bila formirana prije korone ko zna kako bi se rasplela ova prica oko prekida prvenstva...
Mnogo glup post, priznaj i sam.
Sve dovodite kazem pitare,lik vas pljuvo gdje god je stigao,ismijavao po kafanama itd mogli ste i Bilbiju dovest i on je dobar. Svakako vam je obraz djon pa vam i Stanic igra
A kad smo mi to doveli Crnkica? Nisam nesto vidio post na nasoj zvanicnoj o tome ...
Ma ja, ti bio sa njim po tim kafanama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.