Kakav god si, ne možeš bit najgori na terminu nikako. Ima ovaj termin svog Hebibovića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mene samo moji mogu povrijedit kad promašim sedamnaesti zicer. Ako me budeš branio, možeš nayebat, u suprotnom si siguran.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A neki Nuno Gomes čestita Hadžiji, 'ta će Nuno
potegni Hadžija te portugalske šeme, nek iskoci i nama neki Hulk, Falcao i ostala buranija.. pa jel?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pojasnio si mi i razumijem sto mlad covjek kao ti pise , ali...skoroalen je napisao/la: ↑06 jun 2020, 14:46
Ma vidi prijatelju, ja bih volio da oni za nas ne postoje. Kad ne možemo igrat na Koševu, da odmah idemo na Bilino. Da ne gledamo ko je ispod nas na tabeli, da ne dovodimo njihove igrače i da ih ne spominjemo na našim proslavama titule. Jer ni Barsa ne pjeva o Espanjolu, zar ne? Nemoj da budemo dio one "uvijek su gori za boljim lajali", nek oni svoje komplekse liječe nekim majicama i dresovima, mi moramo bit velikani koji ne znaju da taj klub i postoji. Nisu naš rang, eno im Lištica pa nek se ganjaju, mi smo nivo iznad. To bih ja volio, a ne, Bože me sačuvaj, da su mi nešto dragi.
- Kad sam imao 10 g. pod prozorom zgrade gdje i danas zivim oni (starci , po 30-40 g.) mi pjevali Zeljine pjesme , a ja maksum plakao .Pita mater"Sta ti je budalo
- Treba napraviti dominaciju za buducnost , ali dozvat ce se i oni pameti . Neka ce , jer FK Sarajevo bez Zelje ne ide
- Nikad ili gotovo nikad nisam ih pogrdno prozivao .Ovi stariji bi mogli shvatiti , a Vi mladji tesko . Uh kako im se radujem porazu ,kome bi bez njih ....
- Neka ove podjele , lijeva i desna obala , suncana i memli strana , Pitari i Kospicari itd...
- Nece se od mene kriti navijaci Zrinjskog i Borca , ali hoce moje dobre komsije . Samo jako naprijed do grupa , aBd . To bi bilo lijepo da prvi ostvarimo
- Kad bude odnos recimo FKS : Olimpik (citaj Zeljo) , onda ce biti 150 gledalaca na pl-skim utakmicama i krcato Kosevo u Evropi .Ala Dinamo .
- Istovremeno su nebitni i bitni i nebitni . Bez ovakvog Zelje, bar meni PL nema smek . Jos 3 uzastopne Titule ,aBd i shvatit cemo da nam Zeljo fali
Pozdrav , ja Tebe razumijem , Ti mene tesko . Gradski derbi je posebna prica , dobro je da ih mozemo gubiti , a sinoc dernek , jos je bolje kad i pobjedjujes i opet VV .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Historicar
- Kontakt:
Da je nekako, Darka Todorovića iz Salzburga, dovesti na posudbu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda nekoga iz Zvezde, a?Historicar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 15:33Da je nekako, Darka Todorovića iz Salzburga, dovesti na posudbu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tino Sven Sušić govorio o onom što ga je najviše iznenadilo u Premijer ligi: Kad sam vidio treninge...
Sarajevo ljubavi moja.
"Ismir Pintol" AHMETOVICU.
Još prve godine sam govorio da je Ahmetovic bolji i korisniji napadac od Benke i drago mi je da je to opravdao i da ce se ubuduce navijači pozivati prije na Ahmetovića pa tek onda ovog drugog.
Iako ga godine pritiscu on je sve bolji i bolji.
Sto reče Musemic:"Najveci profesionalac je Ahmetovic."
Sto se tice Velkoskog...treba ga ostaviti jer daje veliki doprinos i na terenu i pored terena i izvan terena.
Nek Marinovic ocijeni u kojima utakmica moze poceti kao starter a u kojim ne.
Još prve godine sam govorio da je Ahmetovic bolji i korisniji napadac od Benke i drago mi je da je to opravdao i da ce se ubuduce navijači pozivati prije na Ahmetovića pa tek onda ovog drugog.
Iako ga godine pritiscu on je sve bolji i bolji.
Sto reče Musemic:"Najveci profesionalac je Ahmetovic."
Sto se tice Velkoskog...treba ga ostaviti jer daje veliki doprinos i na terenu i pored terena i izvan terena.
Nek Marinovic ocijeni u kojima utakmica moze poceti kao starter a u kojim ne.
Trofej "Ismir Pintol" dodijeljen Ahmetoviću, 35 godina ima na leđima. Još najbolji strijelac lige.
Nek se ovi mlađi malo trznu i opamete, da im bude primjer kako se jedan profesionalac ponaša na i van terena. Kolika je volja, želja i motivacija sa tim godinama da bude u vrhu. Eh pa u pamet.
Ahmetoviću svaka čast. Po meni dokazao da je najbolji napadač poslije rata u našem klubu.
Nek se ovi mlađi malo trznu i opamete, da im bude primjer kako se jedan profesionalac ponaša na i van terena. Kolika je volja, želja i motivacija sa tim godinama da bude u vrhu. Eh pa u pamet.
Ahmetoviću svaka čast. Po meni dokazao da je najbolji napadač poslije rata u našem klubu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mi imamo top ekipu za nase uslove, pogotovo ako uspijemo zadržati nase udarne igle.
Ono sto bi bilo vrh je da pojacamo bekovske pozicije, to je prioritet. Serbecic vjerovatno ide, zato je važno takodje stopera dovesti klasu.
Onda ako budemo u mogucnosti dovesti jednog napadaca neka se udara sa Mersom za prvu postavu, a ima tu i Handzic. Treba nam širina kad budemo ganjali oba fronta (mozda se desi i Evropa ko ce ga znati).
Znaci najbitnije je odbranu pojacati i uigrati sto prije, u ofanzivnom dijelu smo barem po meni dobro popunjeni, ali ne bi škodio jedan centarfor/krilo koji odskace kvalitetom. Kvaliteta nikad dosta
Ono sto bi bilo vrh je da pojacamo bekovske pozicije, to je prioritet. Serbecic vjerovatno ide, zato je važno takodje stopera dovesti klasu.
Onda ako budemo u mogucnosti dovesti jednog napadaca neka se udara sa Mersom za prvu postavu, a ima tu i Handzic. Treba nam širina kad budemo ganjali oba fronta (mozda se desi i Evropa ko ce ga znati).
Znaci najbitnije je odbranu pojacati i uigrati sto prije, u ofanzivnom dijelu smo barem po meni dobro popunjeni, ali ne bi škodio jedan centarfor/krilo koji odskace kvalitetom. Kvaliteta nikad dosta
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Jel slučajno, neko zna, koja je poveznica ovog Enesa Kaltaka sa klubom.Čovjek je redovan, u loži na zapadu i na raznim proslavama i skupovima, u organizaciji kluba, evo i sinoc je bio u Parku Prinčeva.Jedino što znam, je da drži nekoliko Baltazar donera.
Kaltak je Producent predstava, pokusava i filmove snimat, mozda nije taj lik sa donerima???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Samo ako je bijelac, pa jelMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 15:43Možda nekoga iz Zvezde, a?Historicar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 15:33Da je nekako, Darka Todorovića iz Salzburga, dovesti na posudbu.![]()
Hadzijin prijatelj, dobar je sa Handzicem, Dzaficem, Dupovcem. Pokusaj menadzera. Seljacina.Historicar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 16:49Jel slučajno, neko zna, koja je poveznica ovog Enesa Kaltaka sa klubom.Čovjek je redovan, u loži na zapadu i na raznim proslavama i skupovima, u organizaciji kluba, evo i sinoc je bio u Parku Prinčeva.Jedino što znam, je da drži nekoliko Baltazar donera.
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.