Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hajde bagro bosanska,pljuj te,pljujte napljuvali se vise jednoom dabogda,**** vas i Hoeness i Mcclaren i Dejagah i cijeli Wolfsburg,ljubomorne pizdohane. BAGROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pisem o postupku pri zameni, igru nisam komentarisao. Znaci, toliko primitivnosti poodavno nisam video._dreamer_ je napisao/la:Bas mi je drago da te je razocarao, vidim da ti znas do u najsitniji detalj svaku pricu iz svlacionice ,sa treninga itd. Otkud mi znamo zbog cega je Dzeko ovako los? Zapitajte se malo, mozda Dzeko pokazuje da im i nije potreban ako je bezvoljan... Ne znam zasto svi polaze od teze da je on los bio, jer nije mogao bolje. Mozda je los, jer ga vise libo racku za ovim klubom i njegovom "ne damo mi Dzeku ispod 50 miliona" politikom. Kazem, ovo za Dzeku uopste ne mora biti lose!cole-ch je napisao/la:Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!
TNT je napisao/la:I veci igraci od tebe su izlazili i u prvom poluvremenu a ne pred kraj jedne tekme u kojoj nisi pokazao nista ama bas NISTA.
Ime je tesko napraviti, ali ga je vrlo lahko srusiti.
Bas si smjesan,to se nijedan igrac nikad ne naljuti,neopsuje,neiznervira samo Dzeko jel?!I ovde se obracas ljudima sa foruma a ne Dzeki jer on nije na ovom forumu
Po tvom je kad je izlazio sa terena trebao se izljubiti izgrliti sa Diegom,McLarenom,Henesom(koji ga ubi u pojam).....
RIP SALE VILENJAK
Onda ce biti da si zadnji put pooooodavno i pogledao neku utakmicu, a tek to da si je poigrao.cole-ch je napisao/la:Pisem o postupku pri zameni, igru nisam komentarisao. Znaci, toliko primitivnosti poodavno nisam video._dreamer_ je napisao/la:Bas mi je drago da te je razocarao, vidim da ti znas do u najsitniji detalj svaku pricu iz svlacionice ,sa treninga itd. Otkud mi znamo zbog cega je Dzeko ovako los? Zapitajte se malo, mozda Dzeko pokazuje da im i nije potreban ako je bezvoljan... Ne znam zasto svi polaze od teze da je on los bio, jer nije mogao bolje. Mozda je los, jer ga vise libo racku za ovim klubom i njegovom "ne damo mi Dzeku ispod 50 miliona" politikom. Kazem, ovo za Dzeku uopste ne mora biti lose!cole-ch je napisao/la:Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Virtual, bolan rekao si da je Džeko NARAVNO učestvovao u akciji. Da je bio toliko loš, kao što sad pričaš, rekao bi KONAČNO i Džeko da nešto uradi. A prije toga si spomenuo sudiju kao alibi zašto niko i ne može igrati nešto više. I odjednom nakon penala, Diego odradio svoje, a Džeko katastrofa! I još MISLIŠ da je Diego izborio penal. Šta si se uhvatio McClarena i Željovca, imaj neko svoje mišljenje i ne kreiraj ga o cijelom Džekinom nastupu samo na osnovu jednog penala.
A za ove što su kao razočarani reakcijom, pa imate ga na ziceru, samo čekate Džekinu grešku da ga eto vi nešto prekrižite, da on izgubi ime i šta već ne. Ako je iko pogriješio, onda su to navijači Wolfsburga koji su zbog promašenog penala izviždali svog najboljeg igrača u istoriji. A Diego je svojim odnosom prema timu iste zaslužio odmah po dolasku u Wolfsburg. Gad sebični. Džeko kralj!
A za ove što su kao razočarani reakcijom, pa imate ga na ziceru, samo čekate Džekinu grešku da ga eto vi nešto prekrižite, da on izgubi ime i šta već ne. Ako je iko pogriješio, onda su to navijači Wolfsburga koji su zbog promašenog penala izviždali svog najboljeg igrača u istoriji. A Diego je svojim odnosom prema timu iste zaslužio odmah po dolasku u Wolfsburg. Gad sebični. Džeko kralj!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 04 dec 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Da, o tom momentu i ja pricam. Kazem ti burazeru, mozda je sve to jedna "gesta" s njegove strane, jer zeli da isprovocira svoju izmjenu tj transfer. Pa drze ga covjece kao pticu u kavezu, docekat ce penziju u ovom Hitlerovom gradu kako ga cuvaju... Mislim, vec 2 godine covjek zeli da ode, i sada opet ista prica: "necemo dati Dzeku, bla bla bla". Postavi se u njegovu situaciju, i tebi bi bio pun klinac svega...cole-ch je napisao/la:Pisem o postupku pri zameni, igru nisam komentarisao. Znaci, toliko primitivnosti poodavno nisam video._dreamer_ je napisao/la:Bas mi je drago da te je razocarao, vidim da ti znas do u najsitniji detalj svaku pricu iz svlacionice ,sa treninga itd. Otkud mi znamo zbog cega je Dzeko ovako los? Zapitajte se malo, mozda Dzeko pokazuje da im i nije potreban ako je bezvoljan... Ne znam zasto svi polaze od teze da je on los bio, jer nije mogao bolje. Mozda je los, jer ga vise libo racku za ovim klubom i njegovom "ne damo mi Dzeku ispod 50 miliona" politikom. Kazem, ovo za Dzeku uopste ne mora biti lose!cole-ch je napisao/la:Nedopustiv postupak Edina (pri zameni). Stvarno nisko, prvo zbog Dezage, a da ne govorim o hijararhiji. Razocarao me je Dzeko, definitivno!
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 04 dec 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Decak, sta mi hteo reci/poruciti?!guber90 je napisao/la:Onda ce biti da si zadnji put pooooodavno i pogledao neku utakmicu, a tek to da si je poigrao.
Bravo Dzeko majstore...najebi se Ditteru mame njegove....jbt jedan Man.unt pusti igraca kad oce ici a ovaj konj njemacki glumi nesto koda je menager Barcelone a ne sugavog wolsburga....svaku tekmu treba vako igrat samo driblat i zajebavat se
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Zemljace,pusti ljubomornu BAGRU,nista u zivotu nisu ni naucili nego da pljuju,dabogda se jednom u zivotu vise napljuvali.Željovac je napisao/la: A za ove što su kao razočarani reakcijom, pa imate ga na ziceru, samo čekate Džekinu grešku da ga eto vi nešto prekrižite, da on izgubi ime i šta već ne. Ako je iko pogriješio, onda su to navijači Wolfsburga koji su zbog promašenog penala izviždali svog najboljeg igrača u istoriji. A Diego je svojim odnosom prema timu iste zaslužio odmah po dolasku u Wolfsburg. Gad sebični. Džeko kralj!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- fahrenheit
- Kontakt:
Danas Mandzukic uz Benaglia najbolji u Wolfsburgu, Diego i Dzeko najslabiji.
"Like a krme in Teheran."
Da i? Obično sam navikao da Džeko učestvuje u svemu dobrom po Wolfsburg, i? Sudiju je suvišno komentarisati, kao i tvoje frustracije kad neko uputi kritiku prema nekome koje nosio plavi dres.Željovac je napisao/la:Pa bolan rekao si da je Džeko NARAVNO učestvovao u akciji. Da je bio toliko loš, kao što sad pričaš, rekao bih KONAČNO i Džeko da nešto uradi. A prije toga si spomenuo sudiju kao alibi zašto niko i ne može igrati nešto više. I odjednom nakon penala, Diego odradio svoje, a Džeko katastrofa! I još MISLIŠ da je Diego izborio penal. Šta si se uhvatio McClarena i Željovca, imaj neko svoje mišljenje i ne kreiraj ga o cijelom Džekinom nastupu samo na osnovu jednog penala.
MIšljenje je jasno kao dan, najgora utakmica Edina Džeke u dresu Wolfsburga koju sam gledao, a odgledao sam ih mnogo.
Ne vidim ništa strašno u tome, dešava se, ali ne treba to prikrivati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci, sve to sto si naveo opravdava njegov postupak, ili?_dreamer_ je napisao/la:... mozda je sve to jedna "gesta" s njegove strane, jer zeli da isprovocira svoju izmjenu tj transfer. Pa drze ga covjece kao pticu u kavezu, docekat ce penziju u ovom Hitlerovom gradu kako ga cuvaju... Mislim, vec 2 godine covjek zeli da ode, i sada opet ista prica: "necemo dati Dzeku, bla bla bla".
danasnjom igrom nije pokazao da vrijedi i tih 25 miliona, ali ne treba uzeti za zlo jednu losu utakmicu, medjutim ocigledno nije u onoj forim kao prosle i predplose sezone. Kolko god da je njemu dojadilo u wolsburgu i sta god da se desavalo u slacionici, on bi se trebao ponasati u skladu sa njegovim imenom to jeste krajnije profesionalno...Niko ga nije tjereao da potpisuje novi ugovor (mozda i ovde i grjesim) ali znam da je bio prezadovoljan kad ga je potpisao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Treba da bude profesionalac i kad ide i kad neide, a ne onako i ovo nije prvi put i jos se pitamo zasto je jos uvijek u Wolfsburgu.RKO je napisao/la:TNT je napisao/la:I veci igraci od tebe su izlazili i u prvom poluvremenu a ne pred kraj jedne tekme u kojoj nisi pokazao nista ama bas NISTA.
Ime je tesko napraviti, ali ga je vrlo lahko srusiti.
Bas si smjesan,to se nijedan igrac nikad ne naljuti,neopsuje,neiznervira samo Dzeko jel?!I ovde se obracas ljudima sa foruma a ne Dzeki jer on nije na ovom forumuEto nije nista napravio jel sta napravilo ostalih 9 igraca?ili ti ga 19 ukljucujuci Werderove.
Po tvom je kad je izlazio sa terena trebao se izljubiti izgrliti sa Diegom,McLarenom,Henesom(koji ga ubi u pojam).....
Ako je nas nemora znaciti da nemozemo biti iskreni i pricati onako kako jest.
Da su takve reakcije sastavni dio fudbala, odnosno bilo kojeg sporta, jer covjek je u trenucima kada ne ide najbolje jako impulsivan, a ako tome jos dodas odnos tog tima prema igracu, tog Honesa prema Dzeki, ja mu cestitam, neka je pokazao zube i neka smatra ko god zeli losim to, ali ako postigne ono sto ja zelim (odlazak iz Wolfs-a) ja sam sretan.cole-ch je napisao/la:Decak, sta mi hteo reci/poruciti?!guber90 je napisao/la:Onda ce biti da si zadnji put pooooodavno i pogledao neku utakmicu, a tek to da si je poigrao.
Virtual, sve to zbog promašenog penala?
Možda nekad i skontaš zašto spominjem to za sudiju. Time si tražio alibi za sve aktere meča koji se odjenom nakon penala izgubio. I odjedno je Diego vjerovatno i trebao pucati penal i odjednom je on svoj posao i odradio.
To što se bacaš na neke moje izmišljene frustracije samo oslikava tvoj bijeg iz diskusije koju si i započeo besmislenim stavovima. Prvi sam kritikovao Džeku nakon Katra, Francuske, Albanije, jer je fakat bio loš. Ovo danas nije bilo ništa spektakularno loše osim tog penala, zbog kojeg se naravno može reći da je Džeko sveukupno slab bio. Ali da je i sve pored toga loše radio, to jednostavno nije istina.
Možda nekad i skontaš zašto spominjem to za sudiju. Time si tražio alibi za sve aktere meča koji se odjenom nakon penala izgubio. I odjedno je Diego vjerovatno i trebao pucati penal i odjednom je on svoj posao i odradio.
To što se bacaš na neke moje izmišljene frustracije samo oslikava tvoj bijeg iz diskusije koju si i započeo besmislenim stavovima. Prvi sam kritikovao Džeku nakon Katra, Francuske, Albanije, jer je fakat bio loš. Ovo danas nije bilo ništa spektakularno loše osim tog penala, zbog kojeg se naravno može reći da je Džeko sveukupno slab bio. Ali da je i sve pored toga loše radio, to jednostavno nije istina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nista ne opravdava njegov postupak, apsolutno nista- cuces vec veceras ili sutra i od samog Edina. Steta sto se rezili na taj nacin. A za ovaj postupak ce i konsekvence doci, sigurno.guber90 je napisao/la:Da su takve reakcije sastavni dio fudbala, odnosno bilo kojeg sporta, jer covjek je u trenucima kada ne ide najbolje jako impulsivan, a ako tome jos dodas odnos tog tima prema igracu, tog Honesa prema Dzeki, ja mu cestitam, neka je pokazao zube i neka smatra ko god zeli losim to, ali ako postigne ono sto ja zelim (odlazak iz Wolfs-a) ja sam sretan.
On je na poslu i posao kao i pekar u pekari mora do zadnje minute da odradi posteno, debelo je placen za to...
Nije mu ovo trebalo, ali...
Budimo realni, bilo je jos par situacija koje je mogao bolje da odradi.Željovac je napisao/la:Virtual, sve to zbog promašenog penala?![]()
A šta je uradio? Kakav postupak?cole-ch je napisao/la:Nista ne opravdava njegov postupak, apsolutno nista- cuces vec veceras ili sutra i od samog Edina. Steta sto se rezili na taj nacin. A za ovaj postupak ce i konsekvence doci, sigurno.guber90 je napisao/la:Da su takve reakcije sastavni dio fudbala, odnosno bilo kojeg sporta, jer covjek je u trenucima kada ne ide najbolje jako impulsivan, a ako tome jos dodas odnos tog tima prema igracu, tog Honesa prema Dzeki, ja mu cestitam, neka je pokazao zube i neka smatra ko god zeli losim to, ali ako postigne ono sto ja zelim (odlazak iz Wolfs-a) ja sam sretan.
On je na poslu i posao kao i pekar u pekari mora do zadnje minute da odradi posteno, debelo je placen za to...
Nije mu ovo trebalo, ali...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Hoennes neki dan rece da uopste nisu pricali sa Realom o Dzeki.Medjutim prica potpuno ide drugacijom tokom.
Jednostavno zele da zarade sto vise,na ustrb Dzeke.
On jeste potpisao ugovor do 2013 ali bi trebalo malo i etike sportske prema svemu sto je Dzeko zaduzio Vukove.
Medjutim kako su se ponijeli prema Misketu,Dzeko zna da bi i njega tako slijedilo.Kao nece po tvojoj zelji nego kako ti mi kazemo.E pa eto im Mandzo i Diego pa nek raspredaju do mile volje.
Sto se tice penala ,dajem glavu da ga je namjerno zasukao tri metra od gola.Da upotpuni situaciju,koja se zove ''ovako vise NE MERE''
Jednostavno zele da zarade sto vise,na ustrb Dzeke.
On jeste potpisao ugovor do 2013 ali bi trebalo malo i etike sportske prema svemu sto je Dzeko zaduzio Vukove.
Medjutim kako su se ponijeli prema Misketu,Dzeko zna da bi i njega tako slijedilo.Kao nece po tvojoj zelji nego kako ti mi kazemo.E pa eto im Mandzo i Diego pa nek raspredaju do mile volje.
Sto se tice penala ,dajem glavu da ga je namjerno zasukao tri metra od gola.Da upotpuni situaciju,koja se zove ''ovako vise NE MERE''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu