Gdje su te insajderske prave, kakav Hajrovic, skupo je to za nas i dalje. Nisam valjda dzabe glasao za tebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:01Ovaj put,ce nam Hari Mata Hari kroz ovu prelijepu pjesmu dati info
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Polako,tek sad polako imena pisemforgempp je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:14
Gdje su te insajderske prave, kakav Hajrovic, skupo je to za nas i dalje. Nisam valjda dzabe glasao za tebeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:01Ovaj put,ce nam Hari Mata Hari kroz ovu prelijepu pjesmu dati info
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hajde bar jedno veceras da pisemo o necemu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:16Polako,tek sad polako imena pisemforgempp je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:14
![]()
![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hajmoo[ooooooo
Clash of insiders
Clash of insiders
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dosta vam je Hajrovic za danasforgempp je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:17Hajde bar jedno veceras da pisemo o necemu.![]()
Evo info,ostaje Serbecic vjerovatno,ali ne znam jel otkup ili posudba,usutili su se oko toga i ne daju da cure info u vezi njega
-
Guardiolaaa
- Kontakt:
Novi sam, poz svima 
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Posto vas je dosta novih,da svima poželim dobrodošlicu 
Da znate odmah,ovaj moderator @MortemHZ vam je rasista,a na to sve bana bez razloga,evo nas vecina protestuje vec pola godine,ali ne vrijedi uhljebio se
Da znate odmah,ovaj moderator @MortemHZ vam je rasista,a na to sve bana bez razloga,evo nas vecina protestuje vec pola godine,ali ne vrijedi uhljebio se
- RajaBa1983
- Kontakt:
alo ba ne diraj šefaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:26Posto vas je dosta novih,da svima poželim dobrodošlicu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
Historicar
- Kontakt:
Nema teorije, da budemo nositelji, u trečem pretkolu EL, nažalost.Ne znam, odakle ti to, pade na pamet.FoSte95 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:38Uz status nosioca u prvom kolu LŠ, ispadanjem u drugom kolu i statusom nositelja u trećem kolu EL vrata play-ofaa su širom otvorenaMortemHz je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:26Da je nekako uraditi nešto po pitanju europskih utakmica, još jedan play-off bi nas lansirao tačno gdje treba.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jun 2020, 21:17Gledao sam Hadziju i Sušica a danas pročita i direktoricin intervju. Zaključak da smo u najboljoj poziciji stabilni, dobar igracki kadar, jednostavno stabilan klub. Nece biti turbulentan prelazni rok. Sto se tice investicija Sabrina rece da se ne ocekuje previse, vise se okrenuti sponzorima i od evropskog rezultata da se namakne novac, i da se stadionu uskoro ne nadamo.![]()
![]()
-
Historicar
- Kontakt:
Krajišnik je došao, pola godine nakon, odlaska Ibrakovića.Pantelija je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:35![]()
dobra stara vremena ibrakovica. Svaki dan novo ime iz sehare izlazilo a na kraju dodje krajisnik
![]()
Pravi insajder je Pantelija...
Ima 10 dana kako zna za Besima...
A suti, reci im Panto
Ima 10 dana kako zna za Besima...
A suti, reci im Panto
Historicar, ima nesto sto se zove "put sampiona"
Jbte kako ovako ova Suduva i ovaj Dundalk imaju visoke koeficijente
Almedin hota
Pa zar umjesto Besima ne dolazi Radan Šunjevaric...?
Za vas nove, ja sam gurbet, odmah da znate. Ako vidite da me emocije bace ka "anam njima" ne ispravljajte krivu Drinu, ova ekipa ovdje je već navikla na te ispade.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ima ima , zato si dobio Bate a mogao i RosenbergHistoricar je napisao/la: ↑06 jun 2020, 23:58Znam, ali "put šampiona" važi samo u kvalifikacija za Ligu prvaka, od prvog pretkola do zadnjeg (play - offa).Evropska liga, nema dodirne tačke, sa tim.
ja usao na forum da podijelim insajdersku,malo prelistam svi kao glasali za gis,za mene nije niko izgleda,e sad nek vam on kaze info 
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.