Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
brate djes na fotelju dati 16.5 eura x 8 sati x 27
Vjernicima je zabranjeno piti
27.10.2020
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Biftek ?
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 07 jun 2020, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- JarnoTrulli
Cimet, navukao sam se samo tako.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:07Vidio sam ostale slike , kakav je ono Jack ?JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:02Jest, fake pizza i pogresne case. Jbg, vanredna meza u kasne sate, nestalo baqueta.![]()
Je li obični ili neki limited žigu bigule samo etiketa drugačija?
Pitkiji je od obicnog.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Moram priznati da je baš neobično, najbliži tome sam pio Jim Beam sa medom ...JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:12Cimet, navukao sam se samo tako.bombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:07Vidio sam ostale slike , kakav je ono Jack ?JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:02Jest, fake pizza i pogresne case. Jbg, vanredna meza u kasne sate, nestalo baqueta.![]()
Je li obični ili neki limited žigu bigule samo etiketa drugačija?![]()
Pitkiji je od obicnog.![]()
Moraću to probati , samo nema kod nas je l' de ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ova na replaybombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:18
Hit nad hitovima , kad je izašla svaku noć prije spavanja sam je puštao![]()
![]()
![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JarnoTrulli
-
bombaysaphire
- Kontakt:
To je baš interesantno, kod nas prije par godina Jack i Chivas su u većini lokala bili ista cijena 5-6 maraka , za Sarajevo pišem...
Flaša Jacka 0,70 bila 33 KM , a Chivasa 44 KM ...
Marketing je čudo...
Slično tome flaša Shtocka 84' i to litar bila 19 KM nabavna , u lokalima 2,50 KM do 3 KM , a mrtvi Jeger flaša 0,70 bila 21 KM nabavna u lokalima 3,50 do 4 KM ...
Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
Kad sam rekao da ovdje ljudi zive mjesec dana za 200 eura nije mogla da vjeruje, kontala zayebavam se ahahahaha
Ali zato kad sam joj rekao da je piva oko dolar i p'o kaze: raj na zemlji hahahhahahha
Kad sam rekao da ovdje ljudi zive mjesec dana za 200 eura nije mogla da vjeruje, kontala zayebavam se ahahahaha
Ali zato kad sam joj rekao da je piva oko dolar i p'o kaze: raj na zemlji hahahhahahha
27.10.2020
JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:02Jest, fake pizza i pogresne case. Jbg, vanredna meza u kasne sate, nestalo baqueta.
Da, sve mojih ruku djelo.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Šta ću brate , porodični čovjek sam , dvoje djece ...
Prvo da oni zaspu , pa onda ovaj Johnnie Walker Gold Label od 115 KM da popijem...
U Šamonu kupljen , **** ga sirotilja ...
..a onda naredni komentar polemika
Dobar je Jacky, nema mahmurluka ujutru, samo realno pice za sirotinju vani. Cak je i ovdje u prodavnicama pojeftin.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuu taj album je bio ende , favorit Za ljubav mobilnaDerdiyok je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:18Ova na replaybombaysaphire je napisao/la: ↑07 jun 2020, 00:18
Hit nad hitovima , kad je izašla svaku noć prije spavanja sam je puštao![]()
![]()
![]()
![]()
Raj al u qrcu, tako joj reci yebem je usta. Šta bi kad bi potrošila 200€ na alkohol ? Ubila bi se.leorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:22Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
nije zivot jedna zenaaa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.