Vjerovatno je racunala svoja primanja i nasu pivuDerdiyok je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:28Raj al u qrcu, tako joj reci yebem je usta. Šta bi kad bi potrošila 200€ na alkohol ? Ubila bi se.leorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:22Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
Kad sam rekao da ovdje ljudi zive mjesec dana za 200 eura nije mogla da vjeruje, kontala zayebavam se ahahahaha
Ali zato kad sam joj rekao da je piva oko dolar i p'o kaze: raj na zemlji hahahhahahha
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 07 jun 2020, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
E ne znam, ja dvije godine nisam kapi popio, i prošle godine dernek sa firmom raznesem se ko majka. Prije neki dan otišao kod jarana na kafu, izvadi pive, i odolim joj.

Volim majko jednu ženu, ne zna im se broj.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 07 jun 2020, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jojj ali pazi ovu sad .....
Jos te nesto cini izuzetnom....NEEEEE
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledaj next level .... Nije oriĐinal, remix je u pitanju pa ima jedan dio kad se čuje u pozadini " hahaha "
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Samo lepota
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nisko ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Da vas SDA nije otjerala iz zemlje i dalje bi fukare bili 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne vjerujem da si na ovaj navraćao, bili su i Preventovi radnici.
I kod nas je sad njesra pravo što se tiče radnika. Svaki treći višak, ali me raduje činjenica da je regres odobren
Ova će ga otrijezniti u sekundi.
To ja zbog njega, da se malo dozove pa opet nek udari
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JarnoTrulli
Rijetko me koji dernek promasio.
Jest **** situacija, u toku sam, ali mislim da ce za par mjeseci bit puno bolje nego dosad. Komplikuje puno sto je investitor odustao (yebena corona), ali ima jos nade.
Jest **** situacija, u toku sam, ali mislim da ce za par mjeseci bit puno bolje nego dosad. Komplikuje puno sto je investitor odustao (yebena corona), ali ima jos nade.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
zive ljudi koji ne placaju kirijuleorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:22Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
Kad sam rekao da ovdje ljudi zive mjesec dana za 200 eura nije mogla da vjeruje, kontala zayebavam se ahahahaha
Ali zato kad sam joj rekao da je piva oko dolar i p'o kaze: raj na zemlji hahahhahahha
ti si brat,ove pitare gore ne treba citirati
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vjeruj mi da ih ima i sa kirijom i to jos sa dvoje djeceZabit je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:44zive ljudi koji ne placaju kirijuleorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:22Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
I jos se kafa pije redovno. Kod nas jos poznati kao madjionicari
27.10.2020
Moze se kad je kafa 0.5 eurica umjesto 5$leorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:48Vjeruj mi da ih ima i sa kirijom i to jos sa dvoje djeceZabit je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:44zive ljudi koji ne placaju kirijuleorey je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:22Radim s kolegicom jednom iz New Yorka, zivi u Brooklynu i tako pisali, i kaze nije zadovoljna bas zivotom, skupa kirija, pivo im 15 dolara u discu
Ali zato kad sam joj rekao da je piva oko dolar i p'o kaze: raj na zemlji hahahhahahha![]()
I jos se kafa pije redovno. Kod nas jos poznati kao madjionicari
-
bombaysaphire
- Kontakt:
**** ga dan ,leo samo uleti i prica o nekom luksuzu i glupostima...uvijek isto sranje
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Skonto bi te da si na ovome derneku bio, ali nijednom se nije čulo nešta u fazonu " eno i onog šupka " .JarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:42Rijetko me koji dernek promasio.![]()
Jest **** situacija, u toku sam, ali mislim da ce za par mjeseci bit puno bolje nego dosad. Komplikuje puno sto je investitor odustao (yebena corona), ali ima jos nade.![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JarnoTrulli
Ma to je bio sve zenski dernek, par muskih samo, nije za ocekivati da se sretnemo tu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Sto si ti uopste otisao za Deutschland kad si ovdje bio gospodin i samo dernečio 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Dzoni, Slatinash_7 i 5 gostiju.