Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
daj neku od Tome,lms mlako je to
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar, dobar, ali zamaloJarnoTrulli je napisao/la: ↑07 jun 2020, 02:02Ma to je bio sve zenski dernek, par muskih samo, nije za ocekivati da se sretnemo tu.
Mog'o bi Cavani na takmičenje po Kupresu. Thompson bi bio ponosan na njega.
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 07 jun 2020, 03:15, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdioce kad pocnes navijati za Zelju,bices pravi momak..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Radije bi se složio ( usaglasio
Fali mi tu droga
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Moras imati manu,ko te ****
samo mi nije jasno kako onda gotivis legendu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slao on jednom dokumente neke u Sa,i haj zamolio me da preuzmem ,i sta ce ko da je focak rekao vozacu busa,delinjo ce platiti necu ja
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jesu li i pichke pod njihovim utjecajem?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Uvijek isto kad Čampara gostuje kod Senada: Senad ga cijelo vrijeme ispituje da li on predvodi neku unutarstranačku struju koja ruši Bakira, Čampara cijelo vrijeme izražava punu odanost Bakiru. Zašto uopšte prave takvu emisiju.
Sani Čampara?
Remember, remember the 5th of November.
I nije pisao kad je u zadnje dvije godine Solak u FUCZ od 50 novozaposljenih primio 47 Muslimana.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:20Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.Civa je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:43Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Nije problem što su 47 od 50 muslimani. Problem je što je 50 od 50 nesposobna stranačka marva.MMM je napisao/la: ↑07 jun 2020, 07:34I nije pisao kad je u zadnje dvije godine Solak u FUCZ od 50 novozaposljenih primio 47 Muslimana.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 jun 2020, 22:20Prije jedno 2-3 godine od Avde Avdica su mediji pravili dvorsku ludu, a sada je preko noci postao relevantan faktor i niko ga vise ne ismijava nakon sto mu je Kakir dodjelio ulogu kakvu je dodjelio. Cilj je da on kao proziva Kakira ali u konacnici opet provuce da sve sto Kakir kaze je istina. Recimo Avdi je Novalic zrtva jer je po Kakirovoj percepciji zrtva, Avdo je tu da usmjeri raju kako Kakir zeli.Civa je napisao/la: ↑06 jun 2020, 18:43
Kad je isplivala afera oko onog Đakovića, pisalo se i bile su slike da je dan, dva prije toga bio sa Osmicom na kafi, i čini mi se Baketom. Može se dugo vremena pljuvati po nekome, ali sinoć je u 3-4 navrata spomenuo Konakovića u negativnom efektu, kao i SDP. Pričao je puno o Bošnjačkom dijelu, i okej shvatamo mi to Avdo i sami da je najviše afera i svega na tom polju, da nema optužbi u Hercegovini južno od Jablanice i slično. Ali realno, je li SDA sve vrijeme sklapa dealove i talove s HDZom. Rekao je Senad u jednom trenutku, jer je u DN iz ZDK odabran hrvat iz HDZ, a imao si vala i SDP i NS i ostale stranke, direktno ga je SDA odabrala.
I da li ti znaš koliko neki novinari daju keša za emisije pripremljene ili članke? Solak ti je u toku ovih afera nudio 5k KM, jednoj TV stanici da se intervju odigra po njegovom. Tako da malo je onih koji imaju karaktera, pa tako i Avdo i ala Avdo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
joj kako sam se u petak raznio sad usto
Nullius in verba
Gledao sam prvih 25 min ovog Camparu i zgadilo mi se! Pa ovaj je gori od Bakira, El Bake je glup a ovaj je namazani prevarant!
Na Sonom ili ? Između sebe ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, VivaLaStella i 9 gostiju.