Siti ili suniti?tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:20Ko su ti muslimani? Turci? Alzirci? Marokanci? Egipćani? Iranci?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Chat
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:20
Ko su ti muslimani? Turci? Alzirci? Marokanci? Egipćani? Iranci?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da je primio 47 komada marve isto kao sto i HDZ prima tamo gdje je "dobio" svoju marvu.
Loši su ti izvori.legenda reala je napisao/la: ↑07 jun 2020, 02:32a zar se Virto nije odrekao Bosne i uzo CG papire moji izvori mi kazu da nikad ne svraca u BIH![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fantasista
- Kontakt:
Na Sonom, potukoše se jednom. Razjeba ih raja. Potukoše se drugi put, jedan nabi drugog. I tu ih rašćeramo. Ja serem dvojici da odje..bu mlataraju rukama, tu i rođo iza, stvori se 20 ljudi spremnih da sahrane migre, rođo prvi u redu još ga uhvatio. S leđa za ruku. A ovog što je nabio prvog bokesrom pokupi onaj moj jaran što ode onaj dan. I odvede ga pred Stanić nasra mu se i reče ako se pojavi opet da će zvat podršku i da će ga sahranit.
Normalan sam otišao.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 07 jun 2020, 09:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Helco gdje ti izlazis. 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doduse mozda je i do mene, mozda je vrijeme da se zenim jer mi je davnih dana isfuralo.
Ne volim ja migranta ocima, jel bude bar gradskih napucanih cura? Dok ima cura iz gimnazije dobro je.
Kako je onaj iznacio bastu na trg tad sam nekad i prestao dolaziti.
Ja sam konto da si mojih godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 10:01Doduse mozda je i do mene, mozda je vrijeme da se zenim jer mi je davnih dana isfuralo.
Ne volim ja migranta ocima, jel bude bar gradskih napucanih cura? Dok ima cura iz gimnazije dobro je.
Kako je onaj iznacio bastu na trg tad sam nekad i prestao dolaziti.
Nullius in verba
Ne shvatam odluku UNSA za ovaj online upis. Yebote led, popustili sve mjere, likovi hoće online još im dosta teže, a veća šansa da se greška napravi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ja sam znao da ste vi moji NSDAP u duši.Heller je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:45Na Sonom, potukoše se jednom. Razjeba ih raja. Potukoše se drugi put, jedan nabi drugog. I tu ih rašćeramo. Ja serem dvojici da odje..bu mlataraju rukama, tu i rođo iza, stvori se 20 ljudi spremnih da sahrane migre, rođo prvi u redu još ga uhvatio. S leđa za ruku. A ovog što je nabio prvog bokesrom pokupi onaj moj jaran što ode onaj dan. I odvede ga pred Stanić nasra mu se i reče ako se pojavi opet da će zvat podršku i da će ga sahranit.
Vidio sam rođu jučer, obrijao se, red je i bio yebo ga kusturica.
Sta ce oni na trgu među mladima nije mi jasno. Inace svaku noc kad se vracam kuci u minSi nHa grupa od 50 do 100 ide prema gradu. Nema kraja.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Oni što HDZ1990 stariji od njih!tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:20Ko su ti muslimani? Turci? Alzirci? Marokanci? Egipćani? Iranci?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ono na papiru nije, al po gradu se svašta priča
ne znam i ja se pitam
pijan a laže
Ma nisu sramota je kako si se odrekao zemlje svojih pradjedovaVirtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:36Loši su ti izvori.legenda reala je napisao/la: ↑07 jun 2020, 02:32a zar se Virto nije odrekao Bosne i uzo CG papire moji izvori mi kazu da nikad ne svraca u BIH![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta se prica,slobodno napisi da si ti pustio glasine
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JarnoTrulli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.