Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Schlager
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 12:55

svrakino1921 je napisao/la:
07 jun 2020, 12:50
Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 12:41
Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli :( :( ..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja :(
Hvala
Dolazim poslovno u Banja Luku pa da odem na te cevape
Iako mi sefica govori-idemo u Kastel-tvrdava na rucak
Drama restoran
Al kaze taj restoran u toj tvradavi ima zmije u tim zidinama
Zive u tim zidinama tvrdave
Kao isla ona u toalet sjela na salju kad odjednom sa vodokotlica pade zmije pred nju i ode iz kabine
Jel to tacno
Vrlo moguce..ta tvrdjava je stara vjekovima,a Restoran Kazamat je u sklopu nje,tacnije basta..Unutra ne moze zmija pasti :D ..Inace,taj restoran je prije rata drzao legendarna borceva osmica,Dzevad Kreso,sad zivi u St Louise,USA..i on i Abid Kovacevic,najbolji igrac Borca svih vremena

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2020, 13:01

Raport u posjedu dokumentacije: Da li je upitna regularnost nogometne Premijer lige BiH?

https://****/da-li-je-upitna-regul ... -lige-bih/

Naravno da je sve regularno, posebno navedena utakmica. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 07 jun 2020, 13:01

Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 12:53
SaMoVelez je napisao/la:
07 jun 2020, 12:47
Schlager je napisao/la:
07 jun 2020, 12:41
Jeste..stari Mujo Djuzel je umro,sad to nasljednici drze...Imaju cevabzinice na 4 lokacije u gradu,drze dva rodjena brata,odvojeno....Jedan brljavi,i ostalo je samo ime,kao cevabdinica Zeljo u Sarajevu,a drugi radi cestito,ali ipak,ni njegovi cevapi nisu ni 30 posto kao stari Mujini..sad,zasto,koji je razlog,pojma nemam.....One Mujine cevape predratne,i sarajevski Marlboro,ja cesto sanjam i dan danas....A nijedni ,ni cevapi,ni cigare,mi nisu ni 30 posto tog smeka dostigli :( :( ..Neko kaze cviljenje za mladoscu,ali ne bih rekao...ja sam taj sarajevski Marlboroi nocu sanjao,i ujutro mi drago kad se probudim da zapalim..najveci razlog,sto sam skoro i prestao da pusim,tj samo kad se zacugam ili na nekoj festi,nisu ni finansije,ni zdravlje...vec zato sto mi se nijedna cigara ne svidja :(

Znaš li slučajno, s obzirom na prezime Đuzel, Sanel Đuzel vrlo uspješni trener omladinskih selekcija švedskog Elfsborga. Upoznao sam momka, ljudina u svakom pogledu.
Njega licno ne znam,ali vrlo moguce da je iz ove loze Djuzel koja je u Banjaluku dosla prije stotinjak godina iz Glamoca...Znam te cevabdzije,dobro znam i porodicu Predsjednika banjaluckog predratnog SDA,Smaju i njegovu suprugu Suhretu,kcer Aida i sad radi u UIO u BL....pa glavnog banjaluckog kabadahiju,Saida Djuzela,njega znaju svi :D..ako taj trener ima ikakve veze sa Banjalukom,mora biti neciji od ovih koje pomenuh :D
Hvala na odgovoru, Sanel je rođeni banjalačunan. Jbg 92 kao mnogi drugi napustio Bl kao dječak ali su mu se stvari otvorile gore. Vrlo uspješan i posjeduje švedsku pro licencu, sa U21 timom Elfsborga je u zadnjih nekoliko godina redovno ulazio među 8 ili 16 lige prvaka. One godine kad su Željini juniori igrali sa Atletikom, ovi su igrali protiv Ajaxa i ispali. Inače je žrijeb bio takav da su se te ekipe suprostavile u slijedećoj rundi. Sanel, kao rođeni bosanac je silno želio da Željo i oni prođu te se sastanu. Uspio sam ga "natjerati" da počne pratiti našu ligu, "ubio" sam ga pričama o mom Veležu, tako da danas moj Velež u njemu ima pouzdanog simpatizera. ja sjedim na tribini i radujem se golu protiv Širokog, kad dolazi poruka od njega "goooooollll" hahah.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 07 jun 2020, 13:24

Ovaj mlađi Đuzel i sad drzi grb Borca u ovoj novoj cevapdzinici sto je otvorio u Srpkoj ul kod Eurospleta.

Ne zaboravljaju svoj klub :salut:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 jun 2020, 13:43

Jbte kakve komplekse ove komsije imaju sta im tek slijedi jadna im majka

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 07 jun 2020, 13:44

Virtu4l je napisao/la:
07 jun 2020, 13:01
Raport u posjedu dokumentacije: Da li je upitna regularnost nogometne Premijer lige BiH?

Ko o cemu **** o postenju,jos samo treba nikab da obucete,nakon one lakrdije na grbavici protiv iste Tz City,o kojoj su pisali evropski mediji,vi sa sisojom se zalite na utakmicu koja zavrsila 6:2,po meni najbolje da se ozenite i da se vičete Zeljeznicar Simin Han.
Samo Sarajevo

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 jun 2020, 13:53

zagor1987 je napisao/la:
07 jun 2020, 13:43
Jbte kakve komplekse ove komsije imaju sta im tek slijedi jadna im majka
Oj boze
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 07 jun 2020, 13:54

Ja necu napisati kao vecina da mi je zao Celika,jer to im najmanje treba...Kroz ona 4 ispadanja iz Lige,od kojih nijedno nije bilo zasluzeno,vidio sam da mi mnogo teze pada da me zale,kao tada,nego da me mrze kao sada...Zeljo skine gace u zadnjeg kolu Zepcu na Grbavici,1-2,ja ispadnem,mene zale i liju krokodilske suze za mnom...Sarajevo se naguzi Olimpiku u zadnjem kolu na Kosevu 1-3,ja ispadnem,opet me zale....ja izborim opstanak na terenu,a u Ligi ostave Celik koji je veci duznik nego ja,a ostao na tabeli iza mene 10 bodova-opet me zale...

Zato necu napisati da mi je zao Celika,ne treba im to.....bolje im je u zivotu da ih mrze,nego da ih zale....vec cu im samo pozeljeti da se sto prije vrate u Ligu,i dodju u poziciju da ih mrze ovi @bezgresni....Pogotovo uzmem kokice i uzivam u pisanju ovog Ustanik SB,koji pojede muda ispod sebe i glumi najveceg BH patriotu :cool:

Kad svratim na forum,jednom u deset dana,bas me raduju njegovi postovi :cool:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 07 jun 2020, 13:59

kanarinac je napisao/la:
07 jun 2020, 13:44
Virtu4l je napisao/la:
07 jun 2020, 13:01

Ko o cemu **** o postenju,jos samo treba nikab da obucete,nakon one lakrdije na grbavici protiv iste Tz City,o kojoj su pisali evropski mediji,vi sa sisojom se zalite na utakmicu koja zavrsila 6:2,po meni najbolje da se ozenite i da se vičete Zeljeznicar Simin Han.
Frustrirani strumfici nikako da se pomire i Husic kojeg smo mi spasili sezonu prije da ne ispadne, on mrzi Sarajevo iz dna duše, mogu se usudit i reci čak više nego ovi iz listice i bl, jer na svaku našu pobjedu on je dizao frke, a dok je bio pokraden na Grbavici sutio je ko zaliven.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2020, 14:05

Zato sto je prije koju godinu odbijen a htio da udje u FKS
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 07 jun 2020, 14:15

Na Mirica se nije racunalo, zato nije ni placen, ovo je bio najjeftiniji nacin da se raskine ugovor za debelo pretplacenog igraca.
Igraci na koje se racuna u sledecoj sezoni vec su primili neke od plata iako su sigurno mozda i najvece u PL.
"JOŠ OD 1926"

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 07 jun 2020, 14:17

Borac je velikan, a takvi su nam najdraži...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jun 2020, 14:21

veteran 1987 je napisao/la:
07 jun 2020, 14:15
Na Mirica se nije racunalo, zato nije ni placen, ovo je bio najjeftiniji nacin da se raskine ugovor za debelo pretplacenog igraca.
Igraci na koje se racuna u sledecoj sezoni vec su primili neke od plata iako su sigurno mozda i najvece u PL.
:urnebes: Ne lupetaj, svega ti.... Mozda ta prica tamo prolazi, ovdje :nene:

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 07 jun 2020, 14:24

Paaaaa, recimo da Zakaric ima jedan od najvecih ugovora u PL.
Mozda ima neko i od tvojih drugara koji to znaju, samo cu reci da je 50% njegove plate sigurno vece od plata vise od polovine igeaca PL.
"JOŠ OD 1926"

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 07 jun 2020, 14:26

E čuj šta reće i osta živ :mrgreen: najveće plate hahaha, zna se ko ima para da ih krava ne može pojesti. Jbt, lani kad je ono leglo na račun, ljudi se u banci ibretili nisu znali jel kakva greška. :tokralju: :tokralju: :bih: :bih:
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 07 jun 2020, 14:27

Evo, konkretno Miric je imao nepunih 11k mjesecno.
"JOŠ OD 1926"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jun 2020, 14:30

Moze on imati i 50000, al ne mozete mu platiti, to i jest fazon :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jun 2020, 14:31

veteran 1987 je napisao/la:
07 jun 2020, 14:24
Paaaaa, recimo da Zakaric ima jedan od najvecih ugovora u PL.
Mozda ima neko i od tvojih drugara koji to znaju, samo cu reci da je 50% njegove plate sigurno vece od plata vise od polovine igeaca PL.
14 hiljada on ima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 07 jun 2020, 14:33

Pa poenta je da je lik za 6 mjeseci uzeo oko 100k, a imao je ugovor do kraja ove god, na njega se nije racunalo za ovu sezonu jer nista nije pokazao, ovo je bio elegantan nacin da se rijesis ovakvog ugovora, ja sam rekao da oni na koje se racuna za sl sezonu iako imaju i vece ugovore od njega nisu neplaceni, a ti pokusaj skontati kako.
"JOŠ OD 1926"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.