FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj marconato je meni bas sumnjiv lik cim neko spomene zvezdu bilo gdje lik se istog trena stvori. Nedavno s jaranom na kafi nesto o zvezdi pricam i sve vrijeme se osvrcem odakle ce marconato iskociti.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo sto Husic izjavljuje je samo dokaz, da je upo u financisku tesku financisku krizu.
Ako ima ko iz Americe moze ovo potvrdit, biznis kojim se on bavi je pao kurcu za usi a posebno ovo odkad se desila korona i sad popusio evropu i laprda.
Konstantne izjave da DA SARAJEVSKI klubovi namjestaju titule i euro takmicenja a nemaju kvalitet
Ja cu samo navest par stvari
Sesar u najboljim godinama bio igrac FK SARAJEVO
HUSEINOVIC ISTO
Ubiparip igrac zelje u najboljim godinama
Arezina igrac zelje u najboljim godinama u najgorem periodu nije se mogo izborit medzu prvih 11
Kostic itd
Znaci najbolji igraci ili ti ga nosioci njegove ekipe su igraci koji su najboljim godinama igrali u SARAJEVSKIM klubovima
Ja vjerujem da ima jos igraca al nemogu da se sjetim
Ako ima ko iz Americe moze ovo potvrdit, biznis kojim se on bavi je pao kurcu za usi a posebno ovo odkad se desila korona i sad popusio evropu i laprda.
Konstantne izjave da DA SARAJEVSKI klubovi namjestaju titule i euro takmicenja a nemaju kvalitet
Ja cu samo navest par stvari
Sesar u najboljim godinama bio igrac FK SARAJEVO
HUSEINOVIC ISTO
Ubiparip igrac zelje u najboljim godinama
Arezina igrac zelje u najboljim godinama u najgorem periodu nije se mogo izborit medzu prvih 11
Kostic itd
Znaci najbolji igraci ili ti ga nosioci njegove ekipe su igraci koji su najboljim godinama igrali u SARAJEVSKIM klubovima
Ja vjerujem da ima jos igraca al nemogu da se sjetim
Pazi sta pricas
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne može biti izgovor revolt. Svako na svijetu je sposoban da vrijedja i psuje ali su ljudi postavili granicu koju su nazvali kulturom i te granice se ne prelaze jer znaju da jednom predjena takva granica daje svima za pravo da je predju.skoroalen je napisao/la: ↑07 jun 2020, 13:21
K'o da im je Morto trener.![]()
Što kae @Beli, nismo slijepi. I na ovom forumu je bilo "pasojed" i "berač riže", da ne pričam Facebook komentare. Nema veze, u revoltu je sve, bilo-prošlo. Al čovjek je pokazao kakav je gospodin. Pa mene da su ljudi onako vrijeđali nakon što sam im svoje pare dao, ja bih iz inata povukao sve i uložio u najvećeg rivala, pa bih se pop.išao po nezahvalnicima.
Gospodin NAM.![]()
Ovo što Dodik i Trump rade jedan po Bosni drugi po svijetu može bilo koji čovjek na Zemlji. Za razliku od odgovornih ljudi prije njih oni su prešli postavljene granice i danas imamo populiste diljem svijeta koji liče jedni na druge kao jaje jajetu.
Treba tuzit Sisoja obavezno za klevetu i lazi,znaci fino posto 9ljuje stalno nek dokaze sjeme mu hebem seljacko
Slijedece sezone im treba 7,8 komada uvaliti da jos vise kmeci, krv mu papansku yebem
Cujem da mjenjate ime u nk vucic
Partizan je kurcina od ekipe al su meni gotivni od vas
Ti si mi nekako ok i nesmetami kad pises al da vas drzava gura a vi se tim ne protivite (najveciste klub u ex yugi i treba vi da pocnete takve stvari da rusite a istali da podrze)
Sad jedno pitanje imatel kakve djece koju ste prekrizili da bi mogli nama dat i da bi nama mogli valjat.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Ado brate nije tvoj posao da gledas transfermarkt i igračado-hz je napisao/la: ↑07 jun 2020, 14:12https://www.transfermarkt.com/statistik ... osespieler
Proberite 2-3 igraca da proslijedim Hadziji![]()
ti brt samo prati avione jel ok

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Na Marakani u ciganskom gnijezdu,
yebalo je SARAJEVO Crvenu Zvezdu

yebalo je SARAJEVO Crvenu Zvezdu
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
I ovaj kanarinac laze sve znam ga
Ama pustite se Husića. Uvijek su najveći i najbolji bili napadani od strane svakakvih "Husića", naviknite se na to i u budućnosti abd.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ako skupim 20 lajkova postavit cu sliku kanarinca ovog insajdera
- feniksptica
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
On voli sarajevo pravi je hordas elmir pilav jedan je od nas 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️