Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Uglavnom sad ce milioni od evrope toliko barem znamo haha
Vidi se ovih dana u drustvenom zivotu, ko je pod traumom a ko stvara traumu. Zivio ti meni. Sarajevo sampion.lisander je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:16Vi ste se ove godine toliko dobro sageli da vam ni dodijeljena titula nije traume zakrpilaSteven11 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:11I vi to morate gledati i trpiti. I sagnuti se malo. Zivot je surov.lisander je napisao/la: ↑07 jun 2020, 15:39Doduše vi ste likvidni, upumpava lik pare dok mu budete trebali, kad vas izhandri ide vam sudbina Čelika, ne do bog da vam općina ispostavi fakture koliko trebate platiti za korištenje koševskih terena, imate dole onu nedovršenu skalameriju u Butmiru, samo Bog zna koliko ste zemlje uzurpirali, bolan dole se ne zna čije je u čijem, a pola vam djece igra i trenira na Koševu, svake godine idete prosite po opštini da vam se ustupe tereni, vi ste obični izmišljeni klub koji na ovaj način može egzistirati u ovakvoj nakaradnoj državi, sve što ste do sad napravili, napravili ste otimačinom
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ma druze gdje ces ga to pitati? Zar mislis da bi jedan takav radnicki klub, pun ideala i principa, skupa sa njihovim navijacima prihvatio titulu dodijeljenu od Vice i popljuvao sve ono na cemu baziraju svoj ideal i sto su javno rekli, objavili, kritikovali i osudili? Pa nisu oni *Zeljko Komsic druze....feniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2020, 15:47Bi l je prihvatio ako nama uzmu ?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 15:44E gledaj ti experta Pilava
Bez obzira sta ce bit sa zalbom Tuzla Citia Sajevo je prvak
A po pravilima utakmica nije zvanicno registrovana
Tako da smo mi prvi na tabeli a oni proglaseni sampionima
* svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna.

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Licencu dobijas ako nemas duga zaključno sa 31.12.2019, dakle dug iz 2020 nije relevantan. Bas kao sto vi niste dobili licencu zbog duga Slavke Petrovica koji je datirao iz 2017. ( podnesen 2018), igrali Europu 2018 a kaznu ste dobili 2019. Ni vi niste platili sve u 2020.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Borac marke nije isplatio u 2020 godini a dobio obje licence. A vodi se da nemaju dugova, smijesno.
7 1 2 1 0
Je li to željo pravi proslavu titule...?
Opet...?
Opet...?

Jedino je smijesno to sto nekome pises da nije finansijski pismen, a onda izvalis ovakvu glupost za Borac...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Akumulirano nabijanje minusa ce kad tad doci na naplatu. I jako je smijesno da se u ovoj drzavi ne biljeze strane investicije u finansijskim izvjestajima, ali to je opsirna tema. Samo ovdje nema niko finansijski pismen od vas da zna o cemu ovdje pricam, vec se jave katikature da vrijedjaju i cirkuzaju. To da nemate dugova, kako vi nazivate, nije relevatno. Borac marke nije isplatio u 2020 godini a dobio obje licence. A vodi se da nemaju dugova, smijesno.
Svakako, poslovanje iz duga je jeftinije i isplativije nego poslovanje iz kapitala, jer je kamata duga jeftinija od opportunity costa kada samo istresas kesh i kapital.
Svi veliki klubovi na planeti imaju dugovanja, tako da se nerijetko moze procitati da su real ili man utd u minusu po 400,500 miliona eura. Nije to toliko bitna stvar da bi se poljuljao klub.
Kamp ko kamp kod kona i nije losa stvar. Medjutim oni kontejneri i kilometar makadama do ulaza istog je malo smijesno
Kakve veze ima licenca za sljedecu sezonu sa tim sto Borac nije u zadnjih 6 mjeseci dao plate igracima ? Da ne ulazimo u to koliko su i drugi klubovi isplatili plata igracima, nije samo Borac problem...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Legle su one davno na amawov racun...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 15:53Znaci pare od Krpica i Sipovica ce lec tek ove godine
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja mislim sa 31.03.ove godinestb je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:56Licencu dobijas ako nemas duga zaključno sa 31.12.2019, dakle dug iz 2020 nije relevantan. Bas kao sto vi niste dobili licencu zbog duga Slavke Petrovica koji je datirao iz 2017. ( podnesen 2018), igrali Europu 2018 a kaznu ste dobili 2019. Ni vi niste platili sve u 2020.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Borac marke nije isplatio u 2020 godini a dobio obje licence. A vodi se da nemaju dugova, smijesno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje ces dalje u raspravu,kad ne znaju da ne postoji zakon o sportu,i samim time novac koji Nam uplacuje postaje dug.. 2 stvar,nemate potrebe da se brinete oko nasega kampa,jer uskoro će biti sređen prilaz kampu,a i sami kamp će biti modernizovan
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Poenta je upravo u suprotnom, Borac je ipak placao i plate iz 2020 igracima na koje se racuna za novu sezonu.YNWA je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:02Jedino je smijesno to sto nekome pises da nije finansijski pismen, a onda izvalis ovakvu glupost za Borac...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Akumulirano nabijanje minusa ce kad tad doci na naplatu. I jako je smijesno da se u ovoj drzavi ne biljeze strane investicije u finansijskim izvjestajima, ali to je opsirna tema. Samo ovdje nema niko finansijski pismen od vas da zna o cemu ovdje pricam, vec se jave katikature da vrijedjaju i cirkuzaju. To da nemate dugova, kako vi nazivate, nije relevatno. Borac marke nije isplatio u 2020 godini a dobio obje licence. A vodi se da nemaju dugova, smijesno.
Svakako, poslovanje iz duga je jeftinije i isplativije nego poslovanje iz kapitala, jer je kamata duga jeftinija od opportunity costa kada samo istresas kesh i kapital.
Svi veliki klubovi na planeti imaju dugovanja, tako da se nerijetko moze procitati da su real ili man utd u minusu po 400,500 miliona eura. Nije to toliko bitna stvar da bi se poljuljao klub.
Kamp ko kamp kod kona i nije losa stvar. Medjutim oni kontejneri i kilometar makadama do ulaza istog je malo smijesno
Kakve veze ima licenca za sljedecu sezonu sa tim sto Borac nije u zadnjih 6 mjeseci dao plate igracima ? Da ne ulazimo u to koliko su i drugi klubovi isplatili plata igracima, nije samo Borac problem...
"JOŠ OD 1926"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@veteran 1987 grohotom se smijem,Borac ima najvece plate
Pa taj Mirić jedva je imao i 1/3 Sušićeve plate,a Zakarić skoro 1/2,znaci ne mozete prismrditi,a jos i te najvece plate ne dajete..

Pa taj Mirić jedva je imao i 1/3 Sušićeve plate,a Zakarić skoro 1/2,znaci ne mozete prismrditi,a jos i te najvece plate ne dajete..
- svrakino1921
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:14Gdje ces dalje u raspravu,kad ne znaju da ne postoji zakon o sportu,i samim time novac koji Nam uplacuje postaje dug.. 2 stvar,nemate potrebe da se brinete oko nasega kampa,jer uskoro će biti sređen prilaz kampu,a i sami kamp će biti modernizovan

- svrakino1921
- Kontakt:
Sad je Nam dao 4 miliona
I to je to

I to je to

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I sta je tebi da odgovorim kad ne znas osnovne stvari?
Ako mislis da je zbog tog sto je vama rok za placanje Slavku bio 31.03, mislim da nije, jer je odluka od UEFE donesena krajem 2018. pa su vam prolongirali malo taj rok. Ako nije ja se onda izvinjavam, jer sam i ja procitao da je rok 31.12 i nisam siguran. Cak je mozda i moguce da ako igrac ne prijavi dug savezu ili udruzenju fudbalera (kako se vec zove) ili pak UEFI da se eventualni dug nece ni provjeravati (u fazonu iz saveza kaze razija iz odjela za licence: niko se ne zali sve u dure, mrsko mi provjeravati).svrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:11Ja mislim sa 31.03.ove godinestb je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:56Licencu dobijas ako nemas duga zaključno sa 31.12.2019, dakle dug iz 2020 nije relevantan. Bas kao sto vi niste dobili licencu zbog duga Slavke Petrovica koji je datirao iz 2017. ( podnesen 2018), igrali Europu 2018 a kaznu ste dobili 2019. Ni vi niste platili sve u 2020.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Borac marke nije isplatio u 2020 godini a dobio obje licence. A vodi se da nemaju dugova, smijesno.
7 1 2 1 0
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro siGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:20I sta je tebi da odgovorim kad ne znas osnovne stvari?
Vi pitari znate osnovne stvari
Nego da te pitam
Jel ovo Tobe postao dedo
Koliko je njemu godina
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste postao je dedo,ali nemam pojma koliko godina imasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:23Dobro siGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:20I sta je tebi da odgovorim kad ne znas osnovne stvari?
Vi pitari znate osnovne stvari
Nego da te pitam
Jel ovo Tobe postao dedo
Koliko je njemu godina
-
- Kontakt:
Dzaba je sa ovakvima ulaziti u bilo kakvu pricu, ti si i dalje u fazonu ciji je tata jaci, to je taj kont u glavi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2474, 19:41@veteran 1987 grohotom se smijem,Borac ima najvece plate![]()
![]()
Najveca plata ne znaci i najveci kvalitet, opravdati toliku platu treba na terenu, recimo niti Zakaric niti ta kopija Susica moze u bilo kakav ravan sa Stlicem, a siguran sam da nije placen kao ova dvojica ranije nabrijanih.
"JOŠ OD 1926"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Štilić i ne može tražiti puno novca,jer ima već 33 godine,ustvari može tražiti lovu,ali došao u želju iz ljubavi,jer da je trazio klub koji će mu dati puno love,mogao je kod turaka se uhljebitiveteran 1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:31Dzaba je sa ovakvima ulaziti u bilo kakvu pricu, ti si i dalje u fazonu ciji je tata jaci, to je taj kont u glavi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2474, 19:41@veteran 1987 grohotom se smijem,Borac ima najvece plate![]()
![]()
Najveca plata ne znaci i najveci kvalitet, opravdati toliku platu treba na terenu, recimo niti Zakaric niti ta kopija Susica moze u bilo kakav ravan sa Stlicem, a siguran sam da nije placen kao ova dvojica ranije nabrijanih.
Koliko zeljkan duguje ove cifre ovdje su bas male koliko je to u stvarnosti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.