Briješće
Edit Pjaf
Pogrešan smajli
Moderator/ica: insider
Tanki ,jok. Sem Nasera i Palića ne znam zadnjih 100+ godina da su se pokazali kao alfe obzirom koliko su pogroma imali.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:56Džaba moramo svi priznati, da su podrinjci alfa mužjaci. Pa eto Konaković je sad lider ljevičara, porijeklom iz i.Bosne??? Slučajnost???
Odakle DinoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:56Džaba moramo svi priznati, da su podrinjci alfa mužjaci. Pa eto Konaković je sad lider ljevičara, porijeklom iz i.Bosne??? Slučajnost???
Ja mislim da je iz Rogatice, neka me ispravi njegov no1 fan virtual.legenda reala je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:09Odakle DinoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:56Džaba moramo svi priznati, da su podrinjci alfa mužjaci. Pa eto Konaković je sad lider ljevičara, porijeklom iz i.Bosne??? Slučajnost???
Ma mi smo smeće kakav god da smo fenotip
Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Ko to mi ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:41Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Što je zanimljivo slavenski r1a nije dominantan, što znači da nas je šaka slavena, slavenizirala svojom dominantnom kulturom.
Mi smo bili neko jako divlje pleme prije njihovog dolaska.
Orban podigao spomenik s popisom "otetih" mađarskih teritorija, među njima Srbija i Hrvatska
Nisam stručan, ako ima neki historičar da nam objasni koji su narodi obitavali po Bosni prije dolaska slavena.JohnCleese je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:45Ko to mi ?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:41Ima smisla, jer smo genetski mnogo drugačiji jedno od drugih na tako mali broj stanovništva.
Što je zanimljivo slavenski r1a nije dominantan, što znači da nas je šaka slavena, slavenizirala svojom dominantnom kulturom.
Mi smo bili neko jako divlje pleme prije njihovog dolaska.![]()
Dalmacija Bošnjacimatuzlak1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 19:59Puna podrska za Orbana, da vrati nazad svete Madjarske krajine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.