FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
WELCOME
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Plavamamba
- Kontakt:
Eh ako si ti sredio svaka moja nada je propala
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta cu ti ja kad mrzis sve moje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Konacno !!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne treba na sezonske gledati tako, u ovoj situaciji. Opcenito ne treba gledati na neke stvari vezane za Zelju na takav nacin. Trebaju nasi biti mangupi pa skontati foru kako da nam prodaju sto vise sezonskih i kako da se sto vise raje uclani, sad u ljetnom periodu. Inace za jug bude 60, clanska i godisnja. Ove godine neka smanje cijene, da privuku sto vise raje. Ako se na stadione nece moci do kraja godine, isti im je k dali onda za 40 ili za 60. Bolje da ista uzmu nego nista.LjoZee je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:46Ja bih volio da uskoro bude Skupstina kluba i da se tu vidi moze li se poboljsati Uprava, da li ima nekih prijedloga, ideja. E nakon toga moraju iz kluba pokrenut neku akciju. Malo je problem tu sto si ogranicen. Ne mozes prodavati sezonske, a nisi siguran da li ce ljudi te sezonske moci koristiti tacnije da li ce pustiti publiku ili ce ostati po onom da nema publike do kraja.
Situacija je takva da trebamo gledati svi kako da pomognemo Zelji, a ovi iz uprave neka traze sposobnije od sebe koji ce znati kako i na koji nacin donijeti novac i kako i na koji nacin promjeniti statut kluba da ne budemo prcija nekog kome je nogomet stota stvar na svijetu.
Sad bar trebamo i moramo gledati sta mi mozemo dati Zelji. On je nama svakako vec puno dao i dat ce iduce sezone, na stoti rodjendan, a aBd i narednih 100 godina generacijama poslije nas.
Ovaj iguita je kamikaza
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Naravno da ne treba na te stvari gledati tako, ali znas kakav smo mi narod. Krenula bi prica prodaju, a nece ljudi moci koristiti.MrkiMedo je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:54Ne treba na sezonske gledati tako, u ovoj situaciji. Opcenito ne treba gledati na neke stvari vezane za Zelju na takav nacin. Trebaju nasi biti mangupi pa skontati foru kako da nam prodaju sto vise sezonskih i kako da se sto vise raje uclani, sad u ljetnom periodu. Inace za jug bude 60, clanska i godisnja. Ove godine neka smanje cijene, da privuku sto vise raje. Ako se na stadione nece moci do kraja godine, isti im je k dali onda za 40 ili za 60. Bolje da ista uzmu nego nista.
Situacija je takva da trebamo gledati svi kako da pomognemo Zelji, a ovi iz uprave neka traze sposobnije od sebe koji ce znati kako i na koji nacin donijeti novac i kako i na koji nacin promjeniti statut kluba da ne budemo prcija nekog kome je nogomet stota stvar na svijetu.
Sad bar trebamo i moramo gledati sta mi mozemo dati Zelji. On je nama svakako vec puno dao i dat ce iduce sezone, na stoti rodjendan, a aBd i narednih 100 godina generacijama poslije nas.
Moze se u ovoj situaciji uvesti polusezonska jeftinija karta. Ako se bude moglo koristiti za ovu prvu polusezonu top, ako ne onda to prebaciti na narednu ako bude publike.
Ma na tu patetiku ce pasti nas 300 i to je to...**** ga nemaju ljudi ni para za toga a i nisu bas bolesnici ko mi,nema od te price nista nazalost.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
DA IZVINIŠ ACO, MENI JE AUSTRALIJA TEK NA TREĆEM MJESTU
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
trebq nekad ugasiti mjesalicu i motati kablove i staviti kengurov znak da prolaska nema prema aerodromu a i treba biseru ako treba na salem dijeti drzati tj dva janjeta za dan samo da ostane aco
Zovi Vijece ministara nek opet zamandale granice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.