NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
Lijepo na nas gledaju Ameri.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- PovratakKralja
- Kontakt:
hahah kakav panj je ovaj afroamer, pa svako ce se osjecati sigurno hodajuci ulicama Bosne ili Kazakhstana nego u yebenom americkom getu prepunom nadrogiranih i naoruzanih crnaca, zato je tamo policija toliko i brutalna..Ovo ti je klasican primjer kada ne mozes da skontas da je do tebe a ne drugih

Nema to veze sa njegovom bojom, Ameri su glupi ko qurac. Gledam neku seriju skoro na Foxu dosli ljudi u Bosnu da od bosanskih pobunjenika vrate ukradeni satelit.
Predstavili Bosnu kao gerilsku zonu
Predstavili Bosnu kao gerilsku zonu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zavisi gdje hodas u Bosni
Nije on hodao Alipasinom ili Kolonijom kasno navecer. Inace jeste sigurnije pogotovo njemu jer ne mora strahovati ako ga murija zaustavi

- AshburtonG
- Kontakt:
Amerika samo treba promijenit zakon i to je to. Dozvolis policajcima da te mogu legitimisat, kad oni hoce i cao. Na 90% ovih klipova, koji zavrse na socijalnim mrezama, je rezultat natezanja pola sata da das policajcu licnu kartu. Nisu im bijelci krivi sto se u getu puca i sto su sami sebi napravili losu reputaciju, pa onda igraju na kartu racial profilinga u svakoj situaciji. Nesto slicno poput odredjenih naroda sa nasih prostora.
Nea sta strahovat ako se bude ponaso normalno, k'o i svako. Yes sir no sir, ruke da su uvjek vidljive, nea naglih pokreta, ljubazan itd. Neces insti problema, ako vec vidis da je sup.ak i po vrh toga, onda uzmes broj badge-a i rijesavas to kasnije. Na kraju krajeva ne krsi zakon pa ne dolazi u dodir s policijom, simple.
Momenat kad je unistena i zadnja nada o mogucoj promjeni GOATa
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Još 2 šampionata za Brona i postaje GOAT.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Hoce,hoce, sa 36 godina do kraja karijere 2 da osvoji a za 16 osvojio 3.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- PovratakKralja
- Kontakt:
Šta ako imaš EPIlepsiju, zašto bi se smijao nazor ? Kakva su to prava, kakva je to demokratija ?alemsa je napisao/la: ↑08 jun 2020, 00:24Nea sta strahovat ako se bude ponaso normalno, k'o i svako. Yes sir no sir, ruke da su uvjek vidljive, nea naglih pokreta, ljubazan itd. Neces insti problema, ako vec vidis da je sup.ak i po vrh toga, onda uzmes broj badge-a i rijesavas to kasnije. Na kraju krajeva ne krsi zakon pa ne dolazi u dodir s policijom, simple.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Djaba brate, covjeka bude strah kada ti neko prilazi sa sumnjom da ces ti njemu nauditi. Nema opusteno ko kod nas, ruzan osjecaj za bilo koga. Mene su zaustavljali jedno 3-4 puta u mjesec dva radi neke gluposti(jednom je bilo prekoracenje brzine) svaki put sam prosao bez ikakve kazne. White privilegealemsa je napisao/la: ↑08 jun 2020, 00:24Nea sta strahovat ako se bude ponaso normalno, k'o i svako. Yes sir no sir, ruke da su uvjek vidljive, nea naglih pokreta, ljubazan itd. Neces insti problema, ako vec vidis da je sup.ak i po vrh toga, onda uzmes broj badge-a i rijesavas to kasnije. Na kraju krajeva ne krsi zakon pa ne dolazi u dodir s policijom, simple.

U pravom je timu i okruzen s pravim ljudima i nema više timova koji su mnogo ispred drugih tako da možda.
Sta hoces da kazes, sa na alipasinom gine raja svaku noc zbog bandi, ili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
**** sad ne gine ni u svakom getu svaku noc, ali to je druga prica. Naravno da ne gine na Alipasinu, pogotovo sto nemamo tu gang kulturu, ali imamo klosarstvo kulturu pa ti dok jednom odes na trening trojica likova izvadi noz pa na kraju moras i tene dati

Ponasaj se normalno, ogromna je sansa da ce sve proci ok. Prolazio sam i ja sa upozorenjem, nekad dobio i ticket. Zavisi do policajca, ali sam se sa svakim ponaso isto i nikad nisam imao bilo kakav problem. Jednom me zaustavio u Arizoni blizu granice, valjda sto je blizu bordera sve mi prerovio zivo, pa sta? Znam da sam cist, necu se prepirat s njim, radi kralju sta hos. Drugi put iz Vegasa kad smo se vracali, u New Mexicu, isto checkpoint istjerali nas sve iz vozila, vucijaka pustili da njusi, isto nea preprike, cisti svi k'o suza ti radi svoje. Ovog zaustavi on mu pocne je.bavat mater pa kad mu kaze step outta vehicile ovaj nece, pa se pocnu gurat vamo tamo boom, desi se sra.nje.Zabit je napisao/la: ↑08 jun 2020, 00:43Djaba brate, covjeka bude strah kada ti neko prilazi sa sumnjom da ces ti njemu nauditi. Nema opusteno ko kod nas, ruzan osjecaj za bilo koga. Mene su zaustavljali jedno 3-4 puta u mjesec dva radi neke gluposti(jednom je bilo prekoracenje brzine) svaki put sam prosao bez ikakve kazne. White privilegealemsa je napisao/la: ↑08 jun 2020, 00:24Nea sta strahovat ako se bude ponaso normalno, k'o i svako. Yes sir no sir, ruke da su uvjek vidljive, nea naglih pokreta, ljubazan itd. Neces insti problema, ako vec vidis da je sup.ak i po vrh toga, onda uzmes broj badge-a i rijesavas to kasnije. Na kraju krajeva ne krsi zakon pa ne dolazi u dodir s policijom, simple.![]()
Alipasino postade geto.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
jel ti mislis da se kao geto kvalifikuje mjesto gdje se puca 24/7 na svakog ko prodje ulicom. Izadji iz kuce justine, prohodaj malo, obidji par mjesta na Ilidzi navecer 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.