FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
hahahah Ljoze slozit ces se da je robust pravo osvjezenje za forum i ovu nocnu smjenu?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hvala braco na lijepim rijecima 
abd da nam svi puleni budu zivi i zdravi da rastu da mi ziogu manekenke da dela ima separe u dorianu da ljozee preuzme od veselog monopol na dobrim trebama i da oske se skrasi kao deseti muz i peti otac kod ane da ga istrosi kao zeton a da nas irfo sa odusevljenjem gleda kako treca smjena odradjuje posao za portal hahahahahha 
kao da je bajram kako sam sa zeljama krenuo haha
kao da je bajram kako sam sa zeljama krenuo haha
hahahahahhahahahhaahha dobar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
al vise treću smjenu na forumu gostiju prati nego sto je bilo.pitara na proslavi lazne titule bujrum gosti izujte se i redistraciju opalite ako znate slagati persil i ariel a i odsustvo mozga imate druge forume hahahahahhaha 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne treba padati na Huseceve seljacke fore, ocito da covjek vodi tihi rat protiv njih, a vodi ga kao protiv nekog vozača iz vlastite firme. Sta je cekao 4 mjeseca?
Brko iz druge galaksije!
Ima osnova, vjeruj mi.perodeformero je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:06Ne treba padati na Huseceve seljacke fore, ocito da covjek vodi tihi rat protiv njih, a vodi ga kao protiv nekog vozača iz vlastite firme. Sta je cekao 4 mjeseca?
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne ulazim u to, vjerovatno ima, ali sta je cekao do sad sezona zvanicno zavrsena, ko ce ga ozbiljno shvatiti? Zamisli neko sad trazi nesto iz 2009 godine, neozbiljnoAdmir74 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:17Ima osnova, vjeruj mi.perodeformero je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:06Ne treba padati na Huseceve seljacke fore, ocito da covjek vodi tihi rat protiv njih, a vodi ga kao protiv nekog vozača iz vlastite firme. Sta je cekao 4 mjeseca?
Eh to stvarno ne znam , ali da ima i dnas pravo to potegnuti, ima...perodeformero je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:23Ne ulazim u to, vjerovatno ima, ali sta je cekao do sad sezona zvanicno zavrsena, ko ce ga ozbiljno shvatiti? Zamisli neko sad trazi nesto iz 2009 godine, neozbiljnoAdmir74 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:17Ima osnova, vjeruj mi.perodeformero je napisao/la: ↑08 jun 2020, 09:06Ne treba padati na Huseceve seljacke fore, ocito da covjek vodi tihi rat protiv njih, a vodi ga kao protiv nekog vozača iz vlastite firme. Sta je cekao 4 mjeseca?
Tek sad stigo pogledat izvjestaj **** nas je Slavko
Znaci da smo dobili licencu i ima li bi status nositelja prosli bi prvo pretkolo mzd i drugo i tu bi namakli ovih 400000€
Znaci da smo dobili licencu i ima li bi status nositelja prosli bi prvo pretkolo mzd i drugo i tu bi namakli ovih 400000€
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
sportske, fino ste srocili ovaj clanak, poserem vam se na sred redakcije
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ko da je ovo se provlacilo na forumu.
Ah da, tako Sportskeee Sinanove i funkcionisu tako. Sa foruma pa dodaj. Daj nam Sinane ime tog bivseg igraca sto si mu srocio izjavu. Eto, ako je stvarno rekao daj puno ime i prezime. Nije nista rekao lose pa da krijes.
Ah da, tako Sportskeee Sinanove i funkcionisu tako. Sa foruma pa dodaj. Daj nam Sinane ime tog bivseg igraca sto si mu srocio izjavu. Eto, ako je stvarno rekao daj puno ime i prezime. Nije nista rekao lose pa da krijes.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 08 jun 2020, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sinane ako ovo vec citas daj da napises da mi je kita preko 30 cm mozes mi inicijale navesti kad vec gluposti pises hahahahaha 
daj pravu reklamu a ne neko njesra 

“rekao je bivši nogometaš Željezničara koji nije želio da mu navodimo ime.”
Eki
Eki
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.