Koji je fazon s pivom i s ovim svim ne kontamjolicnikola je napisao/la: ↑08 jun 2020, 01:26aaaaj priđi mi, hamziga hu hamziga ho
samo za Viki i Anđu
e baš sam poželio piti Union pivo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
jolicnikola
- Kontakt:
aaaaj plačem i tugujem, puši k***c ode palac

-
jolicnikola
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
KALAŠTUREjolicnikola je napisao/la: ↑08 jun 2020, 01:26aaaaj priđi mi, hamziga hu hamziga ho
samo za Viki i Anđu
e baš sam poželio piti Union pivo
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
jolicnikola
- Kontakt:
a zamislite sad: Anđa=Dalal i Viki=Aida, j****e kakva usporedba
PovratakKralja nisi ti popio nikakvo Union pivo, pa ne znaš
a ide i ono: tako tako fatalna, a prema meni bezdušna, neverom je otrovna, a još je volim iako je okrutna
j****e sav sam se srondo u pm
edit: jadni tovar sam ja posto
a ide i ono: tako tako fatalna, a prema meni bezdušna, neverom je otrovna, a još je volim iako je okrutna
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
ti imaš od mene 6 bodova za forumaša godine, respektjolicnikola je napisao/la: ↑08 jun 2020, 02:28a zamislite sad: Anđa=Dalal i Viki=Aida, j****e kakva usporedba
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
volim piti i Viki i Anđu ljubiti takvoga me majka rodi takav ću i ostariiitiiii
koja grkinja dobra riba, ribetina na kvadrat:

koja grkinja dobra riba, ribetina na kvadrat:

-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Momak je gori cetnik od Karadzica i Mladica zajedno.
U svakom istupu u medijima, u svojim klipovima koje snima naziva rs drzavom,otvoreno negira genocid i td.
U po Sarajeva pretstavlja ratne zlocince ko zrtve dok mu Dzenanov otac aplaudira zajedno sa okupljenim sarajlijama, a treba ga jos jednom izljubiti na Bascarsiji, nema govora. Bosnji naivnom sve moze pod kapu stat.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
abd drasko ce biti novi tito ima da ga sve stranke ljevice iz Sarajeva podrze jer to je jedino put protiv nacionalih stranaka momak ubija dodika sakama u lice sa argumentima a sto podrzava koljace i ostri jozeve preko vikenda mlad je naucice i promjenice i postace pravi bosanacSviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 02:34Momak je gori cetnik od Karadzica i Mladica zajedno.
U svakom istupu u medijima, u svojim klipovima koje snima naziva rs drzavom,otvoreno negira genocid i td.
U po Sarajeva pretstavlja ratne zlocince ko zrtve dok mu Dzenanov otac aplaudira zajedno sa okupljenim sarajlijama, a treba ga jos jednom izljubiti na Bascarsiji, nema govora. Bosnji naivnom sve moze pod kapu stat.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ajde popijte lijepo Union pivo, pustite te četalje, ajmo na Viki i Anđu
daj pare da idemo i do Atine, za godinu dvije
daj pare da idemo i do Atine, za godinu dvije
- PovratakKralja
- Kontakt:
Šta je slagao ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 02:34
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
-
jolicnikola
- Kontakt:
čekajte, sad mi je došlo na pamet još jedna usporedba: Viki=Melek, a Anđa=Arzu, i po boji kose i po karakteru hahahaha
sviju na forumu mogu skontati i njihove opsesije, ovog nikolu i beska necu nikad
sifre zauvijek
sifre zauvijek
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
jolicnikola
- Kontakt:
čekaj ima i MB pivo, svjetsko a naše, i mutave šišteće plovke
- alan_kardec
- Kontakt:
$ & & 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
jolicnikola
- Kontakt:
kako pola 12 kad je 11 i po, jbt Čovik s mora
denil sam si nove gume, nee i zemlja ravna ploča a ne okrugla i kako bi se kontrolirali i naravno Aklea Neon i mikouni jbt šta mi je noćas pa Cimmer fraj mi je spopo odjedared, jbt pijane glave u pm
denil sam si nove gume, nee i zemlja ravna ploča a ne okrugla i kako bi se kontrolirali i naravno Aklea Neon i mikouni jbt šta mi je noćas pa Cimmer fraj mi je spopo odjedared, jbt pijane glave u pm
Šta je slagao ? Pa eto, u vezi genocida, faktički ga negira. Jedino što znam u dva pojavljivanja ( na Face TV i na N1 u Pressingu ) da sve što on može reći da je tragedija, da imaju tri istine na ovim prostorima. Kaže, između ostalog, da to neće ništa promjeniti ni tebi, ni meni, ni petom, ni desetom.PovratakKralja je napisao/la: ↑08 jun 2020, 02:45Šta je slagao ?Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 02:34
Generalno je zanimljiv za slušati.
A jesam poželio ove stare pjesme u pm. Jel išo ko na Ružu za vikend ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Završio bi političku karijeru kad bi priznao genocid.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma akcija,ali nako potanko je. Od glume, od price od svega. Mislim moze se pogledati jer je jedan od rijetkih filmova koji kao sto autor kaze prikazuje Srbe kao good guys,ali generalno je ispodprosječno ostvarenje.Al' eto domaci+ratni pa povuce te da pogledas.Derdiyok je napisao/la: ↑07 jun 2020, 23:50Isplatili si se ovo gledati ? Je li u pitanju akcioni ili komedija ?
https://www.klix.ba/magazin/film-tv/pog ... /200607090