Ne vjerujem ni ja u boga i krham sve moguce pa i svojevremeno supu od kostiju poznatog nam lika..
Al' ima ljudi koji vjeruju u boga i zbog njih ne treba pisati ovdje, i procitao sam ti vec par puta psovanje na ovom forumu helleru..
I na svakom mogucem forumu je to protiv pravila i da se iole pridrzavaju admini istih dobio bi mjesec minimum, zato i pohvale od mene samo brate zašto se rapravljati na dobrotu.
Pa što nisi svo psovanje obrisao? Svako psovanje je zabranjeno. Ali ti si obrisao samo dio s bogom jer je to kontra tvojih svjetonazora.
Ma nije sve psovanje, pričali smo sa adminom oko toga, kad su ljudi prijavljivali postove gdje neko **** mater messiju ili Džeki ili takve stvari
1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba
Bog se registrovao na forum ili je zaposlen u redakciji ss.ba? Jel na ugovor o djelu ili o radu? Jel na određeno ili neodređeno.
Da citiram Dodika, aj ne seri. Obrisao si što tebi smeta. Molim te opet, obriši mi cijeli post a ne samo što tebi smeta.
Ja ti kažem šta je admin rekao meni kad su ljudi to prijavljivali, znam ta pravila. Tako da neću brisati cijeli post jer je to cenzura, a ti ako imaš šta protiv slobodno se žali adminu, nemam problem sa tim
Da sam obrisao cijeli post onda bi bilo da branim SDA i Biseru
I svakako bi morao dobiti ban za tu psovku, al pošto ne želim to, lakše mi je da ovako editujem dio koji je protiv pravila.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vjerujem ni ja u boga i krham sve moguce pa i svojevremeno supu od kostiju poznatog nam lika..
Al' ima ljudi koji vjeruju u boga i zbog njih ne treba pisati ovdje, i procitao sam ti vec par puta psovanje na ovom forumu helleru..
I na svakom mogucem forumu je to protiv pravila i da se iole pridrzavaju admini istih dobio bi mjesec minimum, zato i pohvale od mene samo brate zašto se rapravljati na dobrotu.
Nemam problem sa banom, nemam problem sa brisanjem. Imam problem sa selektivnim reagovanjem. Jer ovo rezonovanje je razlog što smo u **** do grla ko društvo.
Ma nije sve psovanje, pričali smo sa adminom oko toga, kad su ljudi prijavljivali postove gdje neko **** mater messiju ili Džeki ili takve stvari
1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba
Bog se registrovao na forum ili je zaposlen u redakciji ss.ba? Jel na ugovor o djelu ili o radu? Jel na određeno ili neodređeno.
Da citiram Dodika, aj ne seri. Obrisao si što tebi smeta. Molim te opet, obriši mi cijeli post a ne samo što tebi smeta.
Ja ti kažem šta je admin rekao meni kad su ljudi to prijavljivali, znam ta pravila. Tako da neću brisati cijeli post jer je to cenzura, a ti ako imaš šta protiv slobodno se žali adminu, nemam problem sa tim
Da sam obrisao cijeli post onda bi bilo da branim SDA i Biseru
Misli šta želiš, nemam problem sa tim, imaš admina i njemu objasni ako ti smeta, slobodno reci da hoćeš ban a da moderator neće da ti da to
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jesu 4 tenka (2 M-84 od 3 koje je ABiH posjedovala) i transporter.
Stavio sam ih u potpis jer sam iz mjesta gdje su zarobljeni, čak šta više sve je zarobljeno u radijusu od 2km od moje kuće, ponos našeg bataljona i mjesta. A priča ko priča uvijek je bilo, od toga da ih je tamo neko drugi zarobio do toga da je Zeko prodan ne znam šta te interesuje?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Svjestan sam da će ovo vrlo vjerovatno završiti trajnim za mene. I biće mi žao. Ali treba pizdama reći da su pizde.
Pa što bi završilo, nemam problem s tobom kao ti sa mnom, to što ti misliš je tvoja stvar. Ja neću da tebe vrijeđam i smatram da si ok lik, koji nije glup, ali koji ponekad pretjera u tim psovkama i alkoholu, al to je sad za dublje analize
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Svjestan sam da će ovo vrlo vjerovatno završiti trajnim za mene. I biće mi žao. Ali treba pizdama reći da su pizde.
Pa što bi završilo, nemam problem s tobom kao ti sa mnom, to što ti misliš je tvoja stvar. Ja neću da tebe vrijeđam i smatram da si ok lik, koji nije glup, ali koji ponekad pretjera u tim psovkama i alkoholu, al to je sad za dublje analize
Mislio sam da će mi Admin dati ban jer mu je pun **** mene. Eto tebe neko smatra nekim mudom i bitnim da daš ban
Mislio sam da će mi Admin dati ban jer mu je pun **** mene. Eto tebe neko smatra nekim mudom i bitnim da daš ban
Pa ne smatram ni ja sam sebe, da me neko drugi smatra
Al mogu prijaviti to na posebnoj temi i onda bi dobio ban. Ovo sam imao namjeru brisati, al pošto je vijest o Biseri onda nisam želio da ispadne da branim SDA ili nešto takvo, jer znam da bi to odmah reakcija bila.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nisi daleko od istine.
Sto si uporan toliko, znas da ljudima smeta da psujes boga. Nebitno koje je tvoje ubjedjenje, ako radis ono sto nekom smeta, onda si supak po opredjeljenju.
S druge strane vrijedi isto. Nije ovo religijski forum, ima ljudi kojim smeta da ih non stop peres vjerom. Vjera je licna stvar, zelis o njoj pricati, idi na forum saffa, a ovdje se suzdrzi.
Mogao si jednostavno svo psovanje obrisati. Vijest ostaviti. I ovo uopšte nije zbog psovanja, nego što ti je to obrazac počesto kad ti se nešto ne sviđa.