Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Heller
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Heller » 08 jun 2020, 10:07

rio_Ferdy88 je napisao/la:
08 jun 2020, 10:05
Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:03
Pa što nisi svo psovanje obrisao? Svako psovanje je zabranjeno. Ali ti si obrisao samo dio s bogom jer je to kontra tvojih svjetonazora.
Ma nije sve psovanje, pričali smo sa adminom oko toga, kad su ljudi prijavljivali postove gdje neko **** mater messiju ili Džeki ili takve stvari :mrgreen:

1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba

Bog se registrovao na forum ili je zaposlen u redakciji ss.ba? Jel na ugovor o djelu ili o radu? Jel na određeno ili neodređeno.

Da citiram Dodika, aj ne seri. Obrisao si što tebi smeta. Molim te opet, obriši mi cijeli post a ne samo što tebi smeta.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2020, 10:07

Bog je svuda oko nas helleru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 08 jun 2020, 10:08

Ne vjerujem ni ja u boga i krham sve moguce pa i svojevremeno supu od kostiju poznatog nam lika..

Al' ima ljudi koji vjeruju u boga i zbog njih ne treba pisati ovdje, i procitao sam ti vec par puta psovanje na ovom forumu helleru..

I na svakom mogucem forumu je to protiv pravila i da se iole pridrzavaju admini istih dobio bi mjesec minimum, zato i pohvale od mene samo brate zašto se rapravljati na dobrotu. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jun 2020, 10:09

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:07
Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:03
Pa što nisi svo psovanje obrisao? Svako psovanje je zabranjeno. Ali ti si obrisao samo dio s bogom jer je to kontra tvojih svjetonazora.
Ma nije sve psovanje, pričali smo sa adminom oko toga, kad su ljudi prijavljivali postove gdje neko **** mater messiju ili Džeki ili takve stvari :mrgreen:

1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma, administracije i uposlenih na portalu SportSport.ba

Bog se registrovao na forum ili je zaposlen u redakciji ss.ba? Jel na ugovor o djelu ili o radu? Jel na određeno ili neodređeno.

Da citiram Dodika, aj ne seri. Obrisao si što tebi smeta. Molim te opet, obriši mi cijeli post a ne samo što tebi smeta.
Ja ti kažem šta je admin rekao meni kad su ljudi to prijavljivali, znam ta pravila. Tako da neću brisati cijeli post jer je to cenzura, a ti ako imaš šta protiv slobodno se žali adminu, nemam problem sa tim :mrgreen:

Da sam obrisao cijeli post onda bi bilo da branim SDA i Biseru :mrgreen:

I svakako bi morao dobiti ban za tu psovku, al pošto ne želim to, lakše mi je da ovako editujem dio koji je protiv pravila.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ArtVandelay
Kontakt:

Post Postao/la ArtVandelay » 08 jun 2020, 10:11

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 09:38
Rio molim te sljedeci put me banuj ili izbrisi post, al nemoj ga prepravljati po vlastitom ukusu, jer evo kontam jesam puko.

Ohanite malo s tim militantnim ateizmom, fiskije vam nanine.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?

Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2020, 10:12

helco udara na tuzilastvo
penaltiky loading
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 jun 2020, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jun 2020, 10:12

90minut je napisao/la:
08 jun 2020, 10:08
Ne vjerujem ni ja u boga i krham sve moguce pa i svojevremeno supu od kostiju poznatog nam lika..

Al' ima ljudi koji vjeruju u boga i zbog njih ne treba pisati ovdje, i procitao sam ti vec par puta psovanje na ovom forumu helleru..

I na svakom mogucem forumu je to protiv pravila i da se iole pridrzavaju admini istih dobio bi mjesec minimum, zato i pohvale od mene samo brate zašto se rapravljati na dobrotu. :)
Nemam problem sa banom, nemam problem sa brisanjem. Imam problem sa selektivnim reagovanjem. Jer ovo rezonovanje je razlog što smo u **** do grla ko društvo.
Virtu4l je napisao/la:
Bog je svuda oko nas helleru.

slika

08 jun 2020, 10:09
Heller je napisao/la:

Ja ti kažem šta je admin rekao meni kad su ljudi to prijavljivali, znam ta pravila. Tako da neću brisati cijeli post jer je to cenzura, a ti ako imaš šta protiv slobodno se žali adminu, nemam problem sa tim :mrgreen:

Da sam obrisao cijeli post onda bi bilo da branim SDA i Biseru :mrgreen:
Ovako si samo pizda koja probire ko na buvljaku.
Nullius in verba

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jun 2020, 10:15

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:12

Ovako si samo pizda koja probire ko na buvljaku.
Misli šta želiš, nemam problem sa tim, imaš admina i njemu objasni ako ti smeta, slobodno reci da hoćeš ban a da moderator neće da ti da to :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jun 2020, 10:16

Svjestan sam da će ovo vrlo vjerovatno završiti trajnim za mene. I biće mi žao. Ali treba pizdama reći da su pizde.
Nullius in verba

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 08 jun 2020, 10:18

kraljttbvb je napisao/la:
08 jun 2020, 08:25
dirkules je napisao/la:
07 jun 2020, 22:36
.
Jesu li to tenkovi u potpisu?

Ima li kakva zanimljiva prica za njih :hmmmmm:
Jesu :D 4 tenka (2 M-84 od 3 koje je ABiH posjedovala) i transporter.
Stavio sam ih u potpis jer sam iz mjesta gdje su zarobljeni, čak šta više sve je zarobljeno u radijusu od 2km od moje kuće, ponos našeg bataljona i mjesta. A priča ko priča uvijek je bilo, od toga da ih je tamo neko drugi zarobio do toga da je Zeko prodan :D ne znam šta te interesuje?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jun 2020, 10:19

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:16
Svjestan sam da će ovo vrlo vjerovatno završiti trajnim za mene. I biće mi žao. Ali treba pizdama reći da su pizde.
Pa što bi završilo, nemam problem s tobom kao ti sa mnom, to što ti misliš je tvoja stvar. Ja neću da tebe vrijeđam i smatram da si ok lik, koji nije glup, ali koji ponekad pretjera u tim psovkama i alkoholu, al to je sad za dublje analize :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 jun 2020, 10:20

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jun 2020, 10:23

Helćo lijepo od tebe što si odlučio svoja "iskustva sa hemijom" podijeliti i sa mlađim naraštajima :mrgreen:
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2020, 10:26

Moderator ima pravo obrisati psovku, i treba to uraditi. Cak, bas lijepo od njega da hoce da se pegla, ja ne bih trosio energiju.

Nema pravo promijeniti jednu psovku u drugu i bilo sta dodati u post, to nikako nije ok.

Rio obrisi ga skroz, ko da je ista pametno ikad napisao u zadnjih pet godina

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jun 2020, 10:28

08 jun 2020, 10:19
Heller je napisao/la:
Pa što bi završilo, nemam problem s tobom kao ti sa mnom, to što ti misliš je tvoja stvar. Ja neću da tebe vrijeđam i smatram da si ok lik, koji nije glup, ali koji ponekad pretjera u tim psovkama i alkoholu, al to je sad za dublje analize :mrgreen:
Mislio sam da će mi Admin dati ban jer mu je pun **** mene. Eto tebe neko smatra nekim mudom i bitnim da daš ban :lol:
Nullius in verba

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jun 2020, 10:31

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:28
Heller je napisao/la:
Mislio sam da će mi Admin dati ban jer mu je pun **** mene. Eto tebe neko smatra nekim mudom i bitnim da daš ban :lol:
Pa ne smatram ni ja sam sebe, da me neko drugi smatra :mrgreen:

Al mogu prijaviti to na posebnoj temi i onda bi dobio ban. Ovo sam imao namjeru brisati, al pošto je vijest o Biseri onda nisam želio da ispadne da branim SDA ili nešto takvo, jer znam da bi to odmah reakcija bila.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JarnoTrulli

Post Postao/la JarnoTrulli » 08 jun 2020, 10:31

Helco, odigraj ligu, pa se cujemo za 7 dana. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 08 jun 2020, 10:32

jel to neko fakat Boga zamislja kao nekog starca sa bradom, sta je ovo obdaniste

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2020, 10:32

Heller je napisao/la:
08 jun 2020, 10:28
Heller je napisao/la:
Nisi daleko od istine.

Sto si uporan toliko, znas da ljudima smeta da psujes boga. Nebitno koje je tvoje ubjedjenje, ako radis ono sto nekom smeta, onda si supak po opredjeljenju.

S druge strane vrijedi isto. Nije ovo religijski forum, ima ljudi kojim smeta da ih non stop peres vjerom. Vjera je licna stvar, zelis o njoj pricati, idi na forum saffa, a ovdje se suzdrzi.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 jun 2020, 10:33

Mogao si jednostavno svo psovanje obrisati. Vijest ostaviti. I ovo uopšte nije zbog psovanja, nego što ti je to obrazac počesto kad ti se nešto ne sviđa.
Nullius in verba

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: leo1946 i 4 gosta.