Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ne smije na saff opet ce ga ganjati hahah
Rio selektivno brise i uredjuje postove? Ma hajte molim vas, gdje bi on to 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne brišem, upravo zato što nisam htio brisati je zasmetalo helći
Ostavio sam njegovu reakciju, osim tog dijela s Bogom koja vijeđa druge na forumu kao što admin kaže.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sjećam se na temi EPL, ja napišem Liverpool ili Chelsea je najveći klub, nešto u tom fazonu, on prepravi u United... ja to skontam za mjesec dana. Kontam neko mi provalio šifru, il' sam bio neuračunljiv, kad ono prc
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Povela se rasprava o religiji, o nekom ajetu gdje nisam psovao nego navodio fakte i bio ciničan. Ne znam ko je bio s druge strane Kobe ili Fedex i moje postove je brisao. Njihovi su ostajali. Tad sam skontao da je običan klitoris.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sarmel naprimjer nikad nije prepravljao tuđe postove, ne znam što ste momku uzeli moda i poslije dali ban. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izbrisao sam sve te vaše postove.Heller je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:42Povela se rasprava o religiji, o nekom ajetu gdje nisam psovao nego navodio fakte i bio ciničan. Ne znam ko je bio s druge strane Kobe ili Fedex i moje postove je brisao. Njihovi su ostajali. Tad sam skontao da je običan klitoris.
To šta ti misliš je tvoja stvar.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koliko si obrisao postova onog malog balavca sto je ovdje psovao sve zivo i nezivo ljudima? Da li si obrisao post kad je mali balavac stavljao identiteta forumasa ovdje? Jos lik nakon svega dobio samo sedmodnevni ban, a neko ce dobit trajni jer je eto Boga lanorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:37Ne brišem, upravo zato što nisam htio brisati je zasmetalo helći![]()
Ostavio sam njegovu reakciju, osim tog dijela s Bogom koja vijeđa druge na forumu kao što admin kaže.
Koliko si obrisao postova Solinasu i Besku prepunih fasizma? Da ne idem dalje kad su postovi poremecenog Dzekija il Hende hladno stajali. Dakle po ko zna koji put brises i uredjujes samo ono sto tebi smeta. Samo potvrdjujes moju kvalifikaciju tebe kao osobe. Ne smatram ni da si los, ni da si neki islamista il sta vec nego da si jednostavno pic.ka, narodski receno.
I mene neko konstantno sabotira, al ne vjerujem da je Rio. Ovo su viši nivoi vlasti 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa prijavljen je adminu svaki put za to, i dobio je ban, kad je admin vidio to. Obrisao sam kasnije, jer sam želio da i admin vidi te postove. Al ne mogu obrisati sve jer bi onda ispalo da cenzurišem nešto i ne mogu upratiti svaki post ako se ne prijavi. Npr ljudi prijavljuju ako se piše na ćirilici, a to nemam namjeru brisati.Epidaurus je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:46Koliko si obrisao postova onog malog balavca sto je ovdje psovao sve zivo i nezivo ljudima? Da li si obrisao post kad je mali balavac stavljao identiteta forumasa ovdje? Jos lik nakon svega dobio samo sedmodnevni ban, a neko ce dobit trajni jer je eto Boga lanorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:37Ne brišem, upravo zato što nisam htio brisati je zasmetalo helći![]()
Koliko si obrisao postova Solinasu i Besku prepunih fasizma? Da ne idem dalje kad su postovi poremecenog Dzekija il Hende hladno stajali. Dakle po ko zna koji put brises i uredjujes samo ono sto tebi smeta. Samo potvrdjujes moju kvalifikaciju tebe kao osobe. Ne smatram ni da si los, ni da si neki islamista il sta vec nego da si jednostavno pic.ka, narodski receno.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio okreni se prema Dark Side of the Force i banuj svakog ko ti ista kaze ruzno
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma jok, ko tebe kamenom, ti njega kruhom
A ti bujrum na kafu i ćevape u Travnik kad budeš prolazio
A to važi i za helću i virtu i osima, samo javite kad budete blizu, sa epijem mogu i kod bešlića (i tamo su dobri
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JarnoTrulli
Iz tih krajeva svijeta priznajem samo ramstek u Di Casi, nista cevap. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Čovječe, izbriši cijeli post koji ti ne odgovara na bilo koji način i svi sretni i zadovoljni. Tako ćeš izbjeći ove rasprave koje se po ko zna koji put pokreću.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:49Pa prijavljen je adminu svaki put za to, i dobio je ban, kad je admin vidio to. Obrisao sam kasnije, jer sam želio da i admin vidi te postove. Al ne mogu obrisati sve jer bi onda ispalo da cenzurišem nešto i ne mogu upratiti svaki post ako se ne prijavi. Npr ljudi prijavljuju ako se piše na ćirilici, a to nemam namjeru brisati.
Ono što heller piše je njegovo intelektualno vlasništvo, dobro, samo vlasništvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Fantasista
- Kontakt:
Smeta vam kad neko psuje boga a normalno vam da psuje majku i vrijeđa sve redom. Bošnjin mentalitet je za izučavanja.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pogačice ništa, bujrum kad budeš ovdjeJarnoTrulli je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:57Iz tih krajeva svijeta priznajem samo ramstek u Di Casi, nista cevap.![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jok Beslic, prepuni sode. Zgaravica ubi od njih.
#helćoželidadiše
#stopmoderatorskogušenje
#stopmoderatorskogušenje
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.