Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Neka ih, treba im pomoci. Bez jakog zelja nema ni jakog Sarajeva.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad skontaš mi na viršlama vazda drugi bili, nije to toliko grozno, morali su igrati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci sto rece tvoj kolega admir da pripadamo,evo sad i ti kazes sve su prilike da propadamo a mi nikad jaci bez marke duga haha pa zalosni ste. Razlika je sto smo mi nesto bili pokrenuli a vi vjerujete cika Osmi hahahExBlueone je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:47Baš obratno, želučana kiselina se više luči kod prekomjernog unošenja hrane i ne potiče agresivnsot.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 08 jun 2020, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ja pricam o pitarima, necu valjda o vama...ExBlueone je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:47Baš obratno, želučana kiselina se više luči kod prekomjernog unošenja hrane i ne potiče agresivnsot.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navijači Željezničara kada vide svoj revizorski izvještaj: "Jes' ovaj Olimpik loš, pravi debili"
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sad ce nama evropa bice nekih miliona na racunu,dok njima to od evrope nista znacit nece banke ce sve da otmu,ovo im je zvanicni dug gdje je tu Siljak i ostali sto traze pare Bog samo zna
Jel pripadate il propadate, daj dogovori se više sam sa sobom.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:49Znaci sto rece tvoj kolega admir da pripadamo,evo sad i ti kazes sve su prilike da propadamo a mi nikad jaci bez marke duga haha pa zalosni ste. Razlika je sto smo mi nesto bili pokrenuli a vi vjerujete cika Osmi hahah

-
- Kontakt:
Savez ne odgovori na žalbu, ali Sarajevu će oduzeti 3 boda, iako Sarajevo veze nema ni s odgovorom, nit šta neregularno ima u utakmici
- logika prosječni navijač nekad najtrofejnijeg bh kluba, zamalo učesnika finala kup-a uefa, nesuđenog protivnika Realu, viceprvaka vječnog. 

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
2,5 miliona godisnje idu u rupu, kad su dosli bila rika na misketa kao kako je to moguce, a evo ovi isto toliko nabili....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma pusti, sve Sinan laže.ExBlueone je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:47Baš obratno, želučana kiselina se više luči kod prekomjernog unošenja hrane i ne potiče agresivnsot.
-
- Kontakt:
Treba napomenuti da su dio imovine poklonili a dio stavili pod hipoteku.... A to je tek zajeb.
Napravite debili led fasadu sa vanjske strane sjevera, naplaćujte reklame nek se vrte 0-24, mogu vam pokriti 5 dobrih igrača.

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E cuj 10+ milki...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo kazu kone da opet nemamo za plata i da igraci nece htjeti u bus da udju,sva sreca pa ce pripreme biti u kampu pa ce doci sa vozilima marke Seat
Jes ovaj Celik lud

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma odavno je njima samo travnati teren ostao.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:05Treba napomenuti da su dio imovine poklonili a dio stavili pod hipoteku.... A to je tek zajeb.
Napravite debili led fasadu sa vanjske strane sjevera, naplaćujte reklame nek se vrte 0-24, mogu vam pokriti 5 dobrih igrača.a pardon treba vam saglasnosti dosta
nije vaš sjever, izvinite.
Kako ono znaju štrumfovi reci, kada Sinan objavi da neki igrac razgovara sa željom...
Da li za ovu izjavu Radeta Bogdanovica misle da je Sinan uboZna sinan i ubosti ponekada
Gazda kinez im zabranio da prate njegov klub.
Zato o Željezničaru 'znaju sve'.
Pametnice banjalučko-kineske.
Zato o Željezničaru 'znaju sve'.
Pametnice banjalučko-kineske.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.