Konacan bilans pandemije Covid 19 u Srbiji:
Ukupno zarazenih 15 000
Ukupno izlecenih 18 000
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ozbiljno, meni su odlični, ja čak nekad navratim pa uzmem iz mesnice za roštilja
Gdje su bolji tamo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina.Fantasista je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:58Smeta vam kad neko psuje boga a normalno vam da psuje majku i vrijeđa sve redom. Bošnjin mentalitet je za izučavanja.
Sveprisutni dupli standardi.
- JarnoTrulli
I onda jos, 18 sekundi nakon zajeba administracije, dolazi admin da brani svog Asima. Znate, on nije pichke vidio do svoje 25., birajte rijeci koje mu upucujete. Skandalozno. Nema pravde na ovom dunjaluku.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pa nije ga uopšte branio, samo je reko ono što sam i jaJarnoTrulli je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:03I onda jos, 18 sekundi nakon zajeba administracije, dolazi admin da brani svog Asima. Znate, on nije pichke vidio do svoje 25., birajte rijeci koje mu upucujete. Skandalozno. Nema pravde na ovom dunjaluku.![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dvije tradicionalne i najstarije cevabdzinice. Pruscanovic odnosno kod Seje i Salcinovic. Dobar je i Pikolo poprilicno takodjer ali orginalni ne onaj u soping centru. Moj izbor je uvijek Sejo, meni licno najbolji cevapi u drzavi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:01Ozbiljno, meni su odlični, ja čak nekad navratim pa uzmem iz mesnice za roštilja![]()
Gdje su bolji tamo
Na današnji dan prije 28 godina gine jedan od najvećih sinova BiH. Nek ti je laka zemlja bosanska.

"We need to suffer. And we need to fight."
Protesti na forumu zbog Hellera Floyda, tražimo pravdu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
cevapi kod seje su najprecjenjeniji cevapi u gradu. dvije klase su ispod pikola, a tri ispod beslica. pretpostavljam da su nekad prije 20-30 godina bili najbolji, pa ostala im reputacija visoka tako po defaultu.Epidaurus je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:05Dvije tradicionalne i najstarije cevabdzinice. Pruscanovic odnosno kod Seje i Salcinovic. Dobar je i Pikolo poprilicno takodjer ali orginalni ne onaj u soping centru. Moj izbor je uvijek Sejo, meni licno najbolji cevapi u drzavi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:01Ozbiljno, meni su odlični, ja čak nekad navratim pa uzmem iz mesnice za roštilja![]()
Gdje su bolji tamo
beslic i pikolo su meni najbolji, s tim da ovisi gdje jedes. beslic u babinoj rijeci je puno bolji od onoga u travnickoj, kao sto je pikolo kod bolince bolji od pikola na jaliji koji je znacajno bolji od pikola na kamberovicu.
Od Beslicevih cevapa redovno imam zgaravicu, nikako mi ne odgovaraju. Sejo je meni dan danas najbolji. Pikolo je iza njega najvise zbog lepine koja je kod Seje bogovska.Donnie Darko je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:08
cevapi kod seje su najprecjenjeniji ćevapi u gradu. dvije klase su ispod pikola, a tri ispod beslica. pretpostavljam da su nekad prije 20 godina bili najbolji, pa ostala im reputacija visoka tako po defaultu.
beslic i pikolo su meni najbolji, s tim da ovisi gdje jedes. beslic u babinoj rijeci je puno bolji od onoga u travnickoj, kao sto je pikolo kod bolince bolji od pikola na jaliji koji je znacajno bolji od pikola na kamberovicu.
Pogacice u di casi su najoverrated hrana u bosni and its not even closerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:58Pogačice ništa, bujrum kad budeš ovdjeJarnoTrulli je napisao/la: ↑08 jun 2020, 10:57Iz tih krajeva svijeta priznajem samo ramstek u Di Casi, nista cevap.![]()
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/magazin ... /200608028
Salva uvreda 3, 2, 1
Molio bi hevaru iz Srednje Bosne da mi ne briše post. Jer ga može uvrijediti Sašino pitanje.
Salva uvreda 3, 2, 1
Molio bi hevaru iz Srednje Bosne da mi ne briše post. Jer ga može uvrijediti Sašino pitanje.
Nullius in verba
https://www.klix.ba/vijesti/bih/djeca-i ... /200608032
Nmg addabalaćađaša DABUDIBU DAAAAAA JEDNA SI JEDINAAAAA
AHHAAHAHHHAAHHAHA
Nmg addabalaćađaša DABUDIBU DAAAAAA JEDNA SI JEDINAAAAA
AHHAAHAHHHAAHHAHA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ministar vanjskih poslova prima 10 kutija vrijednosti 1000€.
Ne znam jel Novalić prima tariguz za zgradu vlade?
Ne znam jel Novalić prima tariguz za zgradu vlade?
Nullius in verba
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što bi me uvrijedilo, ima čovjek pravo da to traži, uči od njegaHeller je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:36https://www.klix.ba/vijesti/bih/magazin ... /200608028
Salva uvreda 3, 2, 1
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JarnoTrulli
Sto se ne brisu ovi religijski i politicki postovi, i to sa linkom konkurentskog portala, a mene kao predsjednika kluba se cenzurise na jednom dijelu ovog foruma. Ima jedan koji vidi ovo sve... 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Frajer misli ti neki balavac koji nema zivota pa ono da mi je tvoja glava jedan dan da odmorimJarnoTrulli je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:46Sto se ne brisu ovi religijski i politicki postovi, i to sa linkom konkurentskog portala, a mene kao predsjednika kluba se cenzurise na jednom dijelu ovog foruma. Ima jedan koji vidi ovo sve...![]()
Kod nas čim je neko raspolozen uvijek za zajebanciju smatra se ludim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.