Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Savez ne odgovori na žalbu, ali Sarajevu će oduzeti 3 boda, iako Sarajevo veze nema ni s odgovorom, nit šta neregularno ima u utakmici
- logika prosječni navijač nekad najtrofejnijeg bh kluba, zamalo učesnika finala kup-a uefa, nesuđenog protivnika Realu, viceprvaka vječnog. 
2,5 miliona godisnje idu u rupu, kad su dosli bila rika na misketa kao kako je to moguce, a evo ovi isto toliko nabili....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma pusti, sve Sinan laže.ExBlueone je napisao/la: ↑08 jun 2020, 11:47Baš obratno, želučana kiselina se više luči kod prekomjernog unošenja hrane i ne potiče agresivnsot.
- jurisicduska
- Kontakt:
Treba napomenuti da su dio imovine poklonili a dio stavili pod hipoteku.... A to je tek zajeb.
Napravite debili led fasadu sa vanjske strane sjevera, naplaćujte reklame nek se vrte 0-24, mogu vam pokriti 5 dobrih igrača.
E cuj 10+ milki...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo kazu kone da opet nemamo za plata i da igraci nece htjeti u bus da udju,sva sreca pa ce pripreme biti u kampu pa ce doci sa vozilima marke Seat
Jes ovaj Celik lud
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma odavno je njima samo travnati teren ostao.jurisicduska je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:05Treba napomenuti da su dio imovine poklonili a dio stavili pod hipoteku.... A to je tek zajeb.
Napravite debili led fasadu sa vanjske strane sjevera, naplaćujte reklame nek se vrte 0-24, mogu vam pokriti 5 dobrih igrača.a pardon treba vam saglasnosti dosta
nije vaš sjever, izvinite.
Kako ono znaju štrumfovi reci, kada Sinan objavi da neki igrac razgovara sa željom...
Da li za ovu izjavu Radeta Bogdanovica misle da je Sinan uboZna sinan i ubosti ponekada
Gazda kinez im zabranio da prate njegov klub.
Zato o Željezničaru 'znaju sve'.
Pametnice banjalučko-kineske.
Zato o Željezničaru 'znaju sve'.
Pametnice banjalučko-kineske.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Moze li mi neko pojasniti je li to sindikatu zabranjen rad tokom pandemije? Ili cekaju Čelik u premijer ligi da se ponovo aktiviraju.
Svi na nama silje **** ajde na Borcu sa Vicom i Zelji sa Amarom..0 plata za 7 mjeseci suti se.
Begicu Dzemidzicu Pilav vi ne dolazite u Zenicu imate Banja Luku i tamo reprezentacija neka igra.
Svi na nama silje **** ajde na Borcu sa Vicom i Zelji sa Amarom..0 plata za 7 mjeseci suti se.
Begicu Dzemidzicu Pilav vi ne dolazite u Zenicu imate Banja Luku i tamo reprezentacija neka igra.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Fighter1926
- Kontakt:
Boli me tuki i za celik i za vicu, al druze sto takva prica nije bila kad ste ostali umjesto nas u ligi, tad si sutio ko picic, nemoj biti poltron, ispali ste zato sto ste u 22 kola bili kurcina od ekipe i sami ste sebi krivi...hvala i dovidjenjaavenija je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:39Moze li mi neko pojasniti je li to sindikatu zabranjen rad tokom pandemije? Ili cekaju Čelik u premijer ligi da se ponovo aktiviraju.
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
E cuj, bili donedavno najtrofejniji, sad su najzaduženiji, najgladniji,najdramaticniji... 
Da li je stvarno istina za taj dug koji Zeljeznicar ima ili je to naruceni clanak?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima pečat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kolega moj nesmiju ovi "nezavisni" ništa protiv velikih. Vas su nažalost već otpisali jbg uvijek je bilo lakše udariti manje od sebe.avenija je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:39Moze li mi neko pojasniti je li to sindikatu zabranjen rad tokom pandemije? Ili cekaju Čelik u premijer ligi da se ponovo aktiviraju.
Zadnja izmjena: UstanikSBII, dana/u 08 jun 2020, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Savez nas sigurno nije ostavio, nego vas djajic. Ne budali i ne pisi gluposti bgt. Sto niste platili pola miliona i ostali bi u ligi.Fighter1926 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:45Boli me tuki i za celik i za vicu, al druze sto takva prica nije bila kad ste ostali umjesto nas u ligi, tad si sutio ko picic, nemoj biti poltron, ispali ste zato sto ste u 22 kola bili kurcina od ekipe i sami ste sebi krivi...hvala i dovidjenjaavenija je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:39Moze li mi neko pojasniti je li to sindikatu zabranjen rad tokom pandemije? Ili cekaju Čelik u premijer ligi da se ponovo aktiviraju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Znaci u HNL-u kreće pomalo uskoro i publika na stadion, u Srbiji vec s u BiH se prekinulo prvenstvo hahahahahaa
Koja gamad je to. Dabogda se vratilo svima
Koja gamad je to. Dabogda se vratilo svima
Ne moze Sindikat igracima Borca predlagati niti prijetiti kad njihovi igraci nisu clanovi istoga. Vecinom su to igraci Slobode i Celika, kao i oni koji su bliski sa Dzidicem. Bez upisa i clanarina koje se placaju Sindikatu, nema ni djelovanja, tako da dzaba upirete prstom u njih kad je Borac u pitanju. Vidite da ne djeluju ni po osnovu igraca Zeljeznicara.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.