To je naša surova realnost sve dok ne budemo ušli u grupne faze EL. Davno sam ja to shvatio i nemam se šta ljutiti kada je istina, ne govorim ovo za njega jer on i nije neka klasa od igrača ali generalno će uvijek igrači gledati druge lige pa tek onda našu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 jun 2020, 12:29E čuj ti ovog švrće, hoće u inostranstvo, u Azerbejdžan.
Dovedes Tinu, Anel Hadzic nijednom nije rekao nesto u fazonu da omalovažava ligu,klub... ovo g.o.vno već treci put daje izjave u fazonu nismo mi njegov nivo, on je za veće lige... More marš. Dečko nije svjestan da bi ovom Sarajevu bio prinova, a ne pojačanje.
Suljić je igrao u Sarajevu kada nije bilo baš bajno i vjerovatno to pamti dok je u Mađarskoj imao mnogo veću platu, sve je bilo redovno, čak je i državljanstvo uzeo itd.
Hoću reći da ne uzimamo to k' srcu previše jer je to otprilike naša realnost bez obzira na titule i stabilan klub nama i dalje budžet nije ni približno jak kao klubovima koji ulaze u grupne faze ali eto, nadam se da nas naši Bosanci poput njega ''pogurati'' prema tom uspjehu, ko će ako neće naši jer smo i limitirani po broju stranaca.