FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je pickice novinarske. Zasto ne pisete da je tskmicenje neregulrano i da se zbog administrativne greske tekma pitari tc treba registrovat 0 3. To nije zanimljivo gmazovi novinarski
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ANamelessGhoul je napisao/la: ↑08 jun 2020, 13:34Sta je pickice novinarske. Zasto ne pisete da je tskmicenje neregulrano i da se zbog administrativne greske tekma pitari tc treba registrovat 0 3. To nije zanimljivo gmazovi novinarski
Mislim da je to bio corak. Javio je malorprije onaj ker pilav i rekao da je sve regularno, samo da niej siguran da je odgovor dostavljen tuzla cityu
Smijesno i suvisno je bilo sta ocekivati sada kada su sve uradili da se prvenstvo prekine na nacin kako se prekinulo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ajmo ih rusiti ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
https://www.fksarajevo.ba/assets/img/ar ... 202019.PDF
ovo da je normalan Savez i država ovakav klub se ne bi smio takmičiti u Premier ligi jer je očigledno tzv. kršenje Fair playa koji UEFA strogo nalaže. Bitno j pisati članke o Želji ...
ovo da je normalan Savez i država ovakav klub se ne bi smio takmičiti u Premier ligi jer je očigledno tzv. kršenje Fair playa koji UEFA strogo nalaže. Bitno j pisati članke o Želji ...
Ko nas yebe kad nemamo svoje ljude u savezu ili nekim pozicijma kao sto imaju pitari, ugrozeni i banja lucani, a imamo idote u klubu koji nisu ni za sta sposobni i jednog trenera/šefa za sve u klubu.
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini brateDobojskiManijak je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:40https://www.fksarajevo.ba/assets/img/ar ... 202019.PDF
Ovo je njihov finansijski izvjestaj 2019
Jel mi mozes ovo malo prokomentarisati
Molim te
https://fa.ktor.ba/vijest/elmir-pilav-p ... -bih/86113
Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini završena je 1. juna, kada je Izvršni odbor FSBiH na prijedlog Takmičarske komisije prekinuo takmičenja pod svojim okriljem uz obrazloženje da ne postoje uvjeti za nastavak takmičenja u sklopu Premijer lige i Kupa BiH na teritoriji cijele države.
Međutim, pojavila se informacija koja je nakratko uzburkala ionako nemirne fudbalske strasti u našoj zemlji.
Iz FK Tuzla City navode da još nikada nisu dobili odgovor na žalbu koju su, tvrde i dokumentuju, uputili 24. februara 2020. godine, a koja se odnosi na utakmicu protiv FK Sarajevo koja je dva dana ranije odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
Žalba je naslovljena na Komitet za takmičenje i Komitet za sudije i suđenje, a podnesena je "zbog povrede bitnih pravila fudbalske igre".
- Ožalbenu utakmicu osporavamo zbog povrede bitnih pravila fudbalske igre - navodi se u žalbi.
U konačnici, aludiralo se na to da bi Sarajevu mogla biti oduzeta tri boda, što bi značilo da bi Bordo tim ostao bez šampionske titule.
Međutim, stvari je za Faktor pojasnio Elmir Pilav, direktor sektora za sport u FSBiH, iz čijih riječi se može zaključiti da Tuzla City nema nikakvu osnovu za žalbu, a samim time ni registracija utakmice nije upitna.
- Žalba Tuzla Cityja odnosila se na suđenje i eventualnu materijalnu povredu pravila igre. Komisija za sudija je analizirala cijelu utakmicu, bilo je grešaka u suđenju, ali su sudije dobile prolaznu ocjenu. Nije bilo materijalne povrede pravila igre na čemu se zasnivala žalba - kazao je Pilav, a na pitanje da li se Komitet za takmičenje očitovao po ovoj žalbi, odgovorio je:
- Žalba se odnosila na materijalnu povredu pravila igre. Na suđenje. Takmičarska komisija je proslijedila taj zahtjev Komitetu za sudije i suđenje, koji je analizirao utakmicu i donio jednoglasno zaključak da je bilo propusta, ali su sudije ocijenjene prolaznom ocjenom. I nije bilo materijalne povrede pravila igre.
Naglasio je kako u ovom trenutku nema odgovor na pitanje da li je "rješenje žalbe" dostavljeno FK Tuzla City.
- To sada ne znam. Rekao sam jutros da provjere, jer je kolega Čalija u međuvremenu otišao u penziju. Kolege ga jutros pokušavaju kontaktirati da provjere da li je otišao odgovor ili nije. U međuvremenu nije bilo nikakvih sastanaka, zavladala je korona, Komitet za takmičenje se sastao tek neki dan i tako dalje i tako dalje - kazao je Pilav.
Jao lopova
Nisu poslali odgovor nazad, jer se TC mogla žaliti, to je ključno. Ma zaboravite, idemo dalje.. Ovo je fuj 
"Kolege ga jutros pokušavaju kontaktirati da provjere da li je otišao odgovor ili nije."
Valjda bi trebalo da imate u protokolu to sve a ne da Vam čovjek telefonski govori

Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini završena je 1. juna, kada je Izvršni odbor FSBiH na prijedlog Takmičarske komisije prekinuo takmičenja pod svojim okriljem uz obrazloženje da ne postoje uvjeti za nastavak takmičenja u sklopu Premijer lige i Kupa BiH na teritoriji cijele države.
Međutim, pojavila se informacija koja je nakratko uzburkala ionako nemirne fudbalske strasti u našoj zemlji.
Iz FK Tuzla City navode da još nikada nisu dobili odgovor na žalbu koju su, tvrde i dokumentuju, uputili 24. februara 2020. godine, a koja se odnosi na utakmicu protiv FK Sarajevo koja je dva dana ranije odigrana na stadionu "Asim Ferhatović Hase".
Žalba je naslovljena na Komitet za takmičenje i Komitet za sudije i suđenje, a podnesena je "zbog povrede bitnih pravila fudbalske igre".
- Ožalbenu utakmicu osporavamo zbog povrede bitnih pravila fudbalske igre - navodi se u žalbi.
U konačnici, aludiralo se na to da bi Sarajevu mogla biti oduzeta tri boda, što bi značilo da bi Bordo tim ostao bez šampionske titule.
Međutim, stvari je za Faktor pojasnio Elmir Pilav, direktor sektora za sport u FSBiH, iz čijih riječi se može zaključiti da Tuzla City nema nikakvu osnovu za žalbu, a samim time ni registracija utakmice nije upitna.
- Žalba Tuzla Cityja odnosila se na suđenje i eventualnu materijalnu povredu pravila igre. Komisija za sudija je analizirala cijelu utakmicu, bilo je grešaka u suđenju, ali su sudije dobile prolaznu ocjenu. Nije bilo materijalne povrede pravila igre na čemu se zasnivala žalba - kazao je Pilav, a na pitanje da li se Komitet za takmičenje očitovao po ovoj žalbi, odgovorio je:
- Žalba se odnosila na materijalnu povredu pravila igre. Na suđenje. Takmičarska komisija je proslijedila taj zahtjev Komitetu za sudije i suđenje, koji je analizirao utakmicu i donio jednoglasno zaključak da je bilo propusta, ali su sudije ocijenjene prolaznom ocjenom. I nije bilo materijalne povrede pravila igre.
Naglasio je kako u ovom trenutku nema odgovor na pitanje da li je "rješenje žalbe" dostavljeno FK Tuzla City.
- To sada ne znam. Rekao sam jutros da provjere, jer je kolega Čalija u međuvremenu otišao u penziju. Kolege ga jutros pokušavaju kontaktirati da provjere da li je otišao odgovor ili nije. U međuvremenu nije bilo nikakvih sastanaka, zavladala je korona, Komitet za takmičenje se sastao tek neki dan i tako dalje i tako dalje - kazao je Pilav.
Jao lopova
"Kolege ga jutros pokušavaju kontaktirati da provjere da li je otišao odgovor ili nije."
Valjda bi trebalo da imate u protokolu to sve a ne da Vam čovjek telefonski govori
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 08 jun 2020, 14:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo vraca se korona polako,tk vec preplavljen.Znacii nece se ni igrati sledeca sezona.Abecednom tabelom Borac je novi prvak,pa cestitamo Dodi Vici i Borcu na osvajanju titule za sezonu 2020/21.Pusite ga pitari.Po abecedi mi ispadamo iz lige jbg,sta je tu je.
Kad ovako razmislja "navijac" Želje mi smo stoka i ne zasluzujemo nista
Kad ovako razmislja "navijac" Želje mi smo stoka i ne zasluzujemo nista
Brko iz druge galaksije!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
svake godine su u sve većim dugovima i prebacuju obaveze prema vlasniku u kapital (povecanje rezervi) što UEFA ne dozvoljava.Oni su jedno pravno lice u BiH gdje su troškovi plata veći od prihoda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:50Izvini brateDobojskiManijak je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:40https://www.fksarajevo.ba/assets/img/ar ... 202019.PDF
Molim te
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaDobojskiManijak je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:54svake godine su u sve većim dugovima i prebacuju obaveze prema vlasniku u kapital (povecanje rezervi) što UEFA ne dozvoljava.Oni su jedno pravno lice u BiH gdje su troškovi plata veći od prihoda.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:50Izvini brateDobojskiManijak je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:40https://www.fksarajevo.ba/assets/img/ar ... 202019.PDF
Molim te
- kerimatomic1921
- Kontakt:
kod kona znaci 6 mil prihoda a 10 miliona rashoda, ugrubo.DobojskiManijak je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:40https://www.fksarajevo.ba/assets/img/ar ... 202019.PDF
uzimaju sve sto im se pruzilo. ukoliko sam upravu, njihov deficit u poslovanju zacepi vietnamac. I ako je to dozvoljeno u okvirima pravne drzave, ne znam zasto to ne bi iskoristio svako kome se prilika pruzi.
Iz Gubera su se putem zvanične Facebook stranice zahvalili klubu s Grbavice.
“Prijatelji iz FK Željezničar Sarajevo danas su vrijednom donacijom u vidu kvalitetne sportske opreme pomogli FK Guber u Srebrenici. Hvala veliko…”, napisali su iz ovog kluba.
Nova oprema će uposlenicima i igračima Gubera svakako olakšati svakodnevne aktivnosti.
Nasi bili u Srebrenici danas
“Prijatelji iz FK Željezničar Sarajevo danas su vrijednom donacijom u vidu kvalitetne sportske opreme pomogli FK Guber u Srebrenici. Hvala veliko…”, napisali su iz ovog kluba.
Nova oprema će uposlenicima i igračima Gubera svakako olakšati svakodnevne aktivnosti.
Nasi bili u Srebrenici danas
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da je granica 6 miliona mi ga ne mozemo prekoraciti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U Hrvatskoj se publika vraca na tribine
kakva kradja sve Vam J*** usta ,jos retardirani Dzemidzic kaze do kraja godine nema publike .Novinari sbe vam J*** usta sto sutite na ovo sve.Ja ne mogu da vjerujem kako smo na sve ovo presutili sve jedan klub i navijacke skupine 
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 jun 2020, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Admir74 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 14:52https://fa.ktor.ba/vijest/elmir-pilav-p ... -bih/86113
![]()
![]()
![]()
Jao lopovaNisu poslali odgovor nazad, jer se TC mogla žaliti, to je ključno. Ma zaboravite, idemo dalje.. Ovo je fuj
Valjda bi trebalo da imate u protokolu to sve a ne da Vam čovjek telefonski govori![]()
![]()
EDIT: Frka je u Savezu, fali papir . Pilav je samo učinio uslugu današnjim izjavama. Hvala.
Puna podrška TC, jer su pravno oštećeni, i liga je ne regularna gospodin Pilav.
Savez i njegove komisije nisu dale pravo Tuzla City ,na Žalbu na odgovor na prvu Žlbu a utakmica se ne može registrovati tj. proceduralne sprovesti do "kraja" jer nije zasjedala drugostepena po pristigloj novoj Žalbi....
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 08 jun 2020, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
admire ne radi mi to
evo publike i u komsiluku. e jesu nas naguzili brata mi. bruka da budemo bez lopte 5 mjeseci. prava mafija
evo publike i u komsiluku. e jesu nas naguzili brata mi. bruka da budemo bez lopte 5 mjeseci. prava mafija
-
perodeformero
- Kontakt:
Znaci ponistit ce prvenstvo
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kosuljaplava i 12 gostiju.