zvezda ima drzavu iza sebe, regrutujte bakira i eto dominacije u prvenstvu boli vas krc
Lik ima 35% udjela jos uvijek budalo, on jos uvijek daje novac u klub.... Djaba vam sva prica, smarate, a mi osvajamo i ne prosimo i ne idemo okolo i molimo Sisu da nam preuzme klublet3 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:11@Stroj
Šta se kleberiš na silu. Pa amidža Tan je to vec odlucio nakon par godina, skonto koji ce mi qrc ovaj klubić, nidje para od njih, liga loša...i onda proslijedio vas svom rođaku iz vijetnama Namu, da se on sa vama zayebava dok ni njemu ne dosadi![]()
Azijati ih prepisuju jedni drugima i proslijeđuju između sebe.
Vidis kako se Tan javio fino na tvoju zalost Tan je i dalje u klubu i ima upravljacke uloge,prepustio vecinu Namu bez marke duga haha sta drugo nego da vam se smije covjek. Kakvi cobani ove nase kone,klub im je da se smijes majke mi moje nista vise,ali sirotinja i dalje pise o milijarderima iz Vijetnama,nakav fair play,nekakve papire, mole biga da TC i sisoje nesto urade jer kone umirulet3 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:11@Stroj
Šta se kleberiš na silu. Pa amidža Tan je to vec odlucio nakon par godina, skonto koji ce mi qrc ovaj klubić, nidje para od njih, liga loša...i onda proslijedio vas svom rođaku iz vijetnama Namu, da se on sa vama zayebava dok ni njemu ne dosadi![]()
Azijati ih prepisuju jedni drugima i proslijeđuju između sebe.
Jesi vidio ljepote kad imas nekog na celu kluba da te puni lovom, a ne da ti po nekoliko puta naplauje nepostojeci dug...svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:13A usrali se od kazne Uefe
Prekid na Bilinom
Sto tad niste rekli Nam ce to platit
Boli nas ona stvar
Nego mljaukala im uprava dva mjeseca
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sta bi smo mi bez nasih kona
To je sa jednog drugog portalaDenchi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:09dejavu je napisao/la: ↑08 jun 2020, 15:58Bordo tim je objavio finansijski izvještaj u kojem stoji da je klub 2019. godinu završio u minusu od skoro 4,5 miliona KM (4.483.359).
U 2018. godini klub je poslovao u minusu od 3,9 miliona KM, a u 2017. godini 4,6 miliona. To znači da je u prethodne tri godine Bordo tim poslovao u ukupnom minusu od 13 miliona KM
![]()
![]()
+ 8 miliona prije Tana + prije toga isto = cca 100 miliona duga
Ko Real Madrid jbt
Nama ne trebaju ****.a iz politike kao zeljkanu Koldzo,Komsic itd a sto se tice ovog poslovanja to je na papiru,uostalom ako hoces ozbiljnu ekipu u nasoj ligi moras biti u minusu jer sponzori i sve ostalo sto donosi pare klubovima je jad i cemer. Imas budzet godisnji i lagano to idekillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:15zvezda ima drzavu iza sebe, regrutujte bakira i eto dominacije u prvenstvu boli vas krc
doduse, bas je zanimljivo da fks ovako godinama posluje u relativno velikom minusu. znaci, klub odrzivim cini iskljucivo investitor, a dokad ce moci davati pare negdje gdje se ne vracaju, pitanje je. mozda se i tan zato okanio
ili ih vjesto opere a mi ovdje dumamo kako![]()
Vanja8 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:17Jesi vidio ljepote kad imas nekog na celu kluba da te puni lovom, a ne da ti po nekoliko puta naplauje nepostojeci dug...svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:13A usrali se od kazne Uefe
Prekid na Bilinom
Sto tad niste rekli Nam ce to platit
Boli nas ona stvar
Nego mljaukala im uprava dva mjeseca
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma sta bi smo mi bez nasih kona
Odnosno ima neki dug napisan na listu papira sa sirokim i uskim linijama...![]()
![]()
Trenutno je dobro što imamo ''dug'', jer imamo investitora dok ne bi valjalo da smo samoodrživi ali dobro, onda ne bi ni mogli trošiti lupam 10M a imaš 3M na računu.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:15zvezda ima drzavu iza sebe, regrutujte bakira i eto dominacije u prvenstvu boli vas krc
doduse, bas je zanimljivo da fks ovako godinama posluje u relativno velikom minusu. znaci, klub odrzivim cini iskljucivo investitor, a dokad ce moci davati pare negdje gdje se ne vracaju, pitanje je. mozda se i tan zato okanio vecine i proslijedio dio kolaca namu
Idemo strumfete
Tesko to seljoberi mogu skontat i tesko da im je jasno sta znaci budzet jer oni pare drze kod Amawa na racunu,valjda im nije jasno da mi budzet za proslu godinu nismo prekoracili,sto rece nasa draga direktorica svaka marka u svakom momentu se zna gdje ideMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:25Trenutno je dobro što imamo ''dug'', jer imamo investitora dok ne bi valjalo da smo samoodrživi ali dobro, onda ne bi ni mogli trošiti lupam 10M a imaš 3M na računu.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:15zvezda ima drzavu iza sebe, regrutujte bakira i eto dominacije u prvenstvu boli vas krc
doduse, bas je zanimljivo da fks ovako godinama posluje u relativno velikom minusu. znaci, klub odrzivim cini iskljucivo investitor, a dokad ce moci davati pare negdje gdje se ne vracaju, pitanje je. mozda se i tan zato okanio vecine i proslijedio dio kolaca namu
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Venom i 52 gosta.