FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo dizanje cijene preko Sarajeva. Sad je za ocekivati da ovakvi slični dizi sebi rejting preko Sarajeva. Najbolji marketinški trik. Ovo će nas u budućnosti čekati često da neko diže cijenu preko nas, i prije je toga bilo, a pogotovo sad. Kakav Arežina i slični, pa on nije ni za Zrinjski ni za Želju igrač što se i pokazalo. Mladost, Sloboda, eventualno Radnik da ga angažuje, a i to će mu biti nagrada.
-
Historicar
- Kontakt:
Sad se vidi, koliko nam znači, za koeficijent, što smo igrali 0:0 u Borisovu.Za taj remi, dobili smo pola boda, ako bi recimo, sada kao nositelji, ostvarili dvije pobjede, to bi bilo fenomenalno, dva ogromna boda.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da si ti živ i zdrav ne gleda se to uopšte za koeficijent, to se počinje gledati u grupnim fazama.Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:09Sad se vidi, koliko nam znači, za koeficijent, što smo igrali 0:0 u Borisovu.Za taj remi, dobili smo pola boda, ako bi recimo, sada kao nositelji, ostvarili dvije pobjede, to bi bilo fenomenalno, dva ogromna boda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Historicar
- Kontakt:
Bio sam ubjeđen, da se boduje, svaki pozitivan rezultat, od prvog kola kvalifikacija.Izvinjavam se, ako sam pogriješioMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:12Da si ti živ i zdrav ne gleda se to uopšte za koeficijent, to se počinje gledati u grupnim fazama.Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:09Sad se vidi, koliko nam znači, za koeficijent, što smo igrali 0:0 u Borisovu.Za taj remi, dobili smo pola boda, ako bi recimo, sada kao nositelji, ostvarili dvije pobjede, to bi bilo fenomenalno, dva ogromna boda.
To sto si ti racunao je bitno za drzavni koeficijentHistoricar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:15Bio sam ubjeđen, da se boduje, svaki pozitivan rezultat, od prvog kola kvalifikacija.Izvinjavam se, ako sam pogriješioMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:12Da si ti živ i zdrav ne gleda se to uopšte za koeficijent, to se počinje gledati u grupnim fazama.Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:09Sad se vidi, koliko nam znači, za koeficijent, što smo igrali 0:0 u Borisovu.Za taj remi, dobili smo pola boda, ako bi recimo, sada kao nositelji, ostvarili dvije pobjede, to bi bilo fenomenalno, dva ogromna boda.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pika za nacionalni koeficijent, ne za klupski.Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:15Bio sam ubjeđen, da se boduje, svaki pozitivan rezultat, od prvog kola kvalifikacija.Izvinjavam se, ako sam pogriješioMortemHz je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:12Da si ti živ i zdrav ne gleda se to uopšte za koeficijent, to se počinje gledati u grupnim fazama.Historicar je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:09Sad se vidi, koliko nam znači, za koeficijent, što smo igrali 0:0 u Borisovu.Za taj remi, dobili smo pola boda, ako bi recimo, sada kao nositelji, ostvarili dvije pobjede, to bi bilo fenomenalno, dva ogromna boda.![]()
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Dobra ova sedmica kod domacih 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVE OVE GODINE, MALI ALASHKERT KARAMOOO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
a sto seru s ovim izvjestajem, sto bi ss rekao financijski haha, levati se vec pecaju.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kakvi su ovo levati majko mila, fudbal u rangu naše kantonalne lige.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bez ovih Brazilaca u komentarima i pozadini
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 08 jun 2020, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Minus i dug nije isto.
naravno da smo u minusu kad nije bilo transfera. ovaj minus samo kaze da idemo pravim putem i da se para ima.
naravno da smo u minusu kad nije bilo transfera. ovaj minus samo kaze da idemo pravim putem i da se para ima.
Hahah, gurbeti guraju pricu kako nasim kasne plate i kako utakmica sa Tuzlom mora biti registrovana 0:3 jer nije regularna, al ne znaju zasto nije regularnaAngelDiMaria je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:29a sto seru s ovim izvjestajem, sto bi ss rekao financijski haha, levati se vec pecaju.
Pojedose se zivi od muke, al neka, jos malo pa im je gasenje
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Meni tu nista nije jasno,,cuj 4,4 Mil u minusuAngelDiMaria je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:29a sto seru s ovim izvjestajem, sto bi ss rekao financijski haha, levati se vec pecaju.
Pa imamo vece rashode od prihoda, al nije dug ni prema kome osim prema vlasniku, sto automatski znaci da nije dug ako je sam sebi duzanSanchez1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:32Meni tu nista nije jasno,,cuj 4,4 Mil u minusuAngelDiMaria je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:29a sto seru s ovim izvjestajem, sto bi ss rekao financijski haha, levati se vec pecaju.![]()
-
belosevic28
- Kontakt:
Opet u minusu, savez weaguuj aw aw
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
E yebem ti...
Kud pratimo ove tekme iz Armenije, sto nisu prenosi iz Moldavije...

Kud pratimo ove tekme iz Armenije, sto nisu prenosi iz Moldavije...
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa svake godine smo toliko u minusu, nista strasnoSanchez1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:32Meni tu nista nije jasno,,cuj 4,4 Mil u minusuAngelDiMaria je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:29a sto seru s ovim izvjestajem, sto bi ss rekao financijski haha, levati se vec pecaju.![]()
Srecom imamo Nama. Trebamo covjeku biti zahvalni i kleti se u njega, a svi ostali (uprava, igraci i navijaci) da se malo trznemo i radimo malo vise svako u svojoj oblasti
mi smo ustvari u minusu,oko 4 mil,jer su nam rashodi 8.5 mil,a prihodu 4 mil,ali na sve to je Nam prezadovoljan,jer on je svjestan da na pocetku nece biti nekih prihoda dok se ne plasira u europu,i akademija ne proradi u pravom svjetlu,i jos nesto covjek je odredio budzet 10 mil,a nasi su potrosili oko 8.5 mil,on racuna da je u plusu milion ipo,tako da nas budzet za iducu godinu je oko 12 mil km.Serbecic ostaje Zinedin ostaje
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.