Nema vremena za gubljenje. To sve treba sto prije poceti uz nove dresove i slicno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Btw niko da spomene, vrijednost sarajeva 5 miliona, nasa vrijednost 24 miliona!!
Velik si Zeljeznicare

Velik si Zeljeznicare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Oske, zovi Macron nek salju odmah.
Ovo za doniranje opreme je super stvar, svaka cast ko se sjetio. Nama ona svakako vise ne treba jer ce doci Macronova, a ovako manjim klubovima puno znaci to sve. Bolje i razdijeliti nego da beze propada ako ima dosta zalihe.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Zeljeznicar je institucija. Nije nam bajno ali ponovo gradimo poznanstva sirom drzave i pomazemo - to je ono sto nas je uvijek krasilo i zbog cega imamo simpatizere i navijace sirom drzave.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Ocekuje li se povratak bosanskog Bekama ovog ljeta
Ovaj momak u nasoj majici na slici Huremovic je nas uposlenik. On je vezan za taj marketing. I one prijateljske prosle sezone kad smo putovali u gradove i dijelili poklone odredjenim institucijama u tim gradovima je on organizovao. Jako dobro taj dio radi. Steta samo sto sad ne mozes nastaviti to zbog ovog yebenog virusa, a prebrutalno je ovako kad pruzas sansu ljudima van Sarajeva gdje se ne igra PL da imaju kontakt sa nasim klubom. Ipak, eto ima neki nacin da priblizis ljudima klub i u ovaj vakat.
Kaze se “HVALA” jer ti hvalim uposlenike koje si zaposlio. Izgleda moram pocet kontrirat ne bi li se dohavizao.
Ma ja dođete mu 20 miliona,neće on tražiti nikakvu dobit,haj što lažete sebe al što sve ostale.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 jun 2020, 17:17Dobro si shvatio,nazalost nasa drzava nema zakona o sportu i prakticki Sarajevo duguje Namu pare,ali naravno da mi njemu necemo vracati pare jer je nas vlasnik,samo radi zakona pise da mi imamo hajmo reci dugovanja prema njemu,i kao sto si rekao,dok dodje zakon o sportu taj dug ce nestatiDejan1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 16:41Ja kako to vidim, ne znam da li se dobro razumijem, vlasnik svake godine unosi u klub odredjeni novac koji se ovdje gomila kao dug u vidu pozajmica. Onog dana kada se donese zakon o sportu on ce na osnovu toga pokupovati dionice i biti i fakticki vlasnik kompletnog kluba i svega sto uz njega ide. Sto bi se reklo upumpava novac u svoj klub. Mozda sam laik ali ja to tako vidim. Da ne ulazim u razloge njegovog ulaganja, da li je to furka, pranje para, zelja za promocijom ili slicno.
Izvinite na upadanju,ali to je istina,posto vidim da pisete pogresno,pa da nesto i naucite
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Oske nemoj prozivati Ljozeta ...hvala !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Admire ne loži raju hljeba ti
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.